Dla mnie 5/10.
Oglądając ten odcinek czułem się jakbym oglądał jakąs telenowelę
Odcinek ten był dla mnie strasznie nużący, momentami ne mogłem doczekać się końca - a w ciekawym serialu takie coś nie powinno mieć miejsca
Liczyłem na coś więcej po tak długim okresie czekania.
Co mi się podobało:
- autobus, czy to na pewno był przypadek??
- pokazanie skąd na wyspie wzieła się Juliet
Co było mniej fajne:
- scena walki komando-Kate - wielki LOL
- nerkowy zegarek - masz godzinę i umierasz (lol)
- rozmowa Kate z Jackiem pod koniec (rodem z Wenezuelskiego serialu)
Nie wiem czy to mnie serial już znudził, czy to nadmiar akcji w Prison Breaku, czy może skiepścił się ale pierszy sezon i połowę (pierwszą) drugiego oglądało mi się znacznie lepiej
rozbawiłeś mnie tym porównaniem do telenoweli. jeżeli odcinek był dla ciebie nużący to świadczy o tym że serial wcale cię nie interesuje (chyba ci sie jednak znudził) i że nie jesteś ciekaw tego jak to wszystko się wyjaśni, a w tym odcinku trochę się wyjaśniło na temat Dharmy.
1. Ben nie musiał nigdzie iść, Locke sam z siebie postanowił wciskac guzik.
2. Ben nie miał żadnych podstaw, zeby stwierdzić, że bunkier został opuszczony i nie będzie miał kto wciskac liczb.
3. Ben , bedąc w bunkrze i pomagając Lockowi uwięzionemu pod barierą przeciwwybuchową, wpisał za niego kod, a potem okłamał Johna , mówiąc mu , że tego nie zrobił. Czy postapiłby tak, gdyby chciał, zeby guzik był dalej wciskany ? Chyba raczej chciał , żeby tego nie robić, tylko, ze chciał być daleko, kiedy wreszcie ktoś nie wpisze kodu![]()
4. Czy to musiał byc koniecznie Ben ? Sam szef musiał się narażać ? Nie mógł posłać kogos innego ?
Zaden inny powód wizyty u rozbitków, niż chęć wykorzystania anomalii do wyleczenia się przez Bena, nie przychodzi mi jakoś do głowy.
mi również. teoria bardzo prawdopodobna.
wg mnie opłacało się tyle czekać. Kate powróciła w wielkim stylu (super scena z groźbą odstrzelenia kolana strażnikowi). Alex znowu bojuje z procą. fakt może wydawać się śmieszny, ale dobra proca jest na prawdę celna i potrafi ciskać kamienie z niezła prędkością
ogólnie super 9/10

Logowanie »