Witajcie,
troche mnie tu nie bylo, brak czasu glownie, ale nie tylko.
Obczytalem sie w konflikcie slownym pomiedzy Jellyeater'em i Sawyer88'em.
Nie mam zamiaru nikogo tu besztac z blotem, ale wydaje mi sie, ze za to, iz ktos wlasnie krytycznie potrafi spojrzec na bezmyslnosc autorow LOST, nie zasluguje na dzien dobry na slowa w stylu "jak sie nie podoba to &^%$#". I to o Tobie teraz pisze, 88. Swoja droga, jeszcze troche lat przed Toba, moze Ci sie psyche zmieni.
Po 1. Jellyeater "jedzie" po tym serialu już od jakiegoś czasu, obserwowałem tylko jego wypowiedzi, więc nie jest to strzał z nikąd
i na "dzień dobry"
Po 2. Chyba logiczne, że 1 sezon ci się bardziej podobał, bo wtedy to było COŚ NOWEGO ! A teraz to kontynuacja, więc nie wymagaj, żeby cieszyło i ciekawiło cię tak jak kiedyś.
Po 3. Jeżeli autorzy są bezmysli bo potrafili wymyślić serial, który interesuje miliony widzów na całym świecie to jaki jesteś TY ?
Są to ludzie z pewnością inteligentniejsi i bardziej oczytani od ciebie więc się zastanów ...
Nie mam zamiaru tu nikogo obrażać, nie po to jest to forum. To forum zostało stworzone po to żeby porozmawiać o Zagubionych, czasami troche skrytykować, czasami pochwalić, dzielić się spostrzeżeniami i uwagami, ale jeśli ktoś od jakiegoś czasu "jedzie" po tym serialu tak jak Jellyeater to powinien się zastanowić czy wchodzi na odpowiednie forum.
Użytkownik Sawyer88 edytował ten post 09.11.2006 - |21:43|