Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dalsze części Star Wars

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
93 odpowiedzi w tym temacie

#61 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 23.07.2004 - |21:49|

Nie jest to stricte pytanie o przyszłe epizody, ale natknąłem się na takie zdjęcia:

Bardzo dziwne zdjęcie

Bardzo dziwne zdjęcie 2

Bardzo dziwne zdjęcie 3 - rządzi!!!

Czy ktoś może mi wyjaśnić o co tutaj chodzi, skąd wiadomo, że ta postać to Mara i gdzie ona występuje?
  • 0

#62 Zyzik

Zyzik

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 81 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 23.07.2004 - |22:18|

Czy ktoś może mi wyjaśnić o co tutaj chodzi, skąd wiadomo, że ta postać to Mara i gdzie ona występuje?

AFAIK to Shannon Baksa, pozowala do fotek uzytych na kartach CCG i do okladki Insidera (#47).

P.s.
Tutaj niusy ze stronki Wizardsa: Part 2 i Part 3, do kart wydanych przez Deciphera nie chce mi sie szukac...

Użytkownik Zyzik edytował ten post 23.07.2004 - |22:34|

• 0
Wolność kocham i rozumiem
Wolności oddać nie umiem
~~~~~~~~~~~
Forum serialu 'Third Watch' / 'Brygada ratunkowa'.
~~~~~~~~~~~
Member of SG-21 TEAM (Czestochowa TEAM)

#63 Wildtom

Wildtom

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 23.07.2004 - |23:18|

a zastanawialiscie sie jakby to bylo jakby ktos (Lukaszek ?) jednak nakrecil Trylogie Thrawna i tak ja skaszanil jak mielismy to juz przyjermnosc dwukrotnie ogladac ? to juz chyba wole zeby pozostala we wspomnieniach tylko jako debesciacka ksiazka niz jakies wysokobudzetowe g ... dla amerykanskich dzieciakow :angry: Jeszcze by C`baoth godzinami miotal sie w powietrzu wywijajac mieczem swietlnym i dopiero zgrzytalibysmy zebami

BTW to witam wszystkich :D

a tak na marginesie to troche szkoda ze w skladance mozna kupic tylko nowa wersje trylogii. mam stara na kasetach, kopowane 100 razy, prawie ze czarno biale ale mam do niej po prostu sentyment. tego szturmowca walacego sie w leb przy przechodzeniu przez grodz nie zastapi zadna super wypasiona animacja nowej trylogii :D. szkoda ze nie ma mozliwosci wyboru :(

Użytkownik Wildtom edytował ten post 23.07.2004 - |23:22|

• 0

#64 adalo

adalo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów
  • MiastoPrzeworsk

Napisano 19.09.2004 - |15:11|

Wyczytałem coś takiego:
Redaktorzy serwisu TheForce.net, którzy gościli na specjalnym spotkaniu prasowym, zorganizowanym przez Fox Home Entertainment i Lucasfilm z okazji wydania wersji DVD pierwszej trylogii, usłyszeli, że wytwórnia szykuje się do produkcji serialu telewizyjnego. Mimo wcześniejszych spekulacji, prawdopodobnie nie będzie on wykonany ani w konwencji animowanej ani komputerowej – raczej na pewno będzie to tradycyjne widowisko z żywymi aktorami. Wszystkich zastanawia również, w jakim okresie zostanie umiejscowiona akcja serialu. Wydaje się bardzo prawdopodobne, że będzie ona się rozgrywać kilka lat po wydarzeniach w epizodzie szóstym („Powrót Jedi”). Czy tak będzie faktycznie, przekonamy się niebawem (zdaniem redaktorów serwisu TheForce.net, już jesienią 2006 roku).
  • 0
Nihil obstat

Cenzura to ograniczenie prawa do wypowiedzi jednej osoby przez inną.

#65 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 19.09.2004 - |15:54|

Ja mam coś innego - ostatnio Lucas potwierdził, że kolejne części SW nie powstaną, a wszystko zamknie się w sześciu epizodach. Powiedział także, że w trakcie tworzenia Mrocznego Widma był przekonany, że nikt nie będzie chciał tego oglądać, że historia 9-latka nikogo nie zainteresuje. I wiesz co George? Miałeś rację, po nowe części są do kitu! :angry:
  • 0

#66 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 19.09.2004 - |21:32|

Powiedział także, że w trakcie tworzenia Mrocznego Widma był przekonany, że nikt nie będzie chciał tego oglądać, że historia 9-latka nikogo nie zainteresuje. I wiesz co George? Miałeś rację, bo nowe części są do kitu! :angry:

Mówiąc szczerze ja się pytam.To po co on to tworzył?Ja rozumiem,że fani się domagali,ale po co?To już nie mógł stworzyć niskobudżetowego kilkuodcinkowego serialu,który na pewno zadowolił by tą garstke fanów?
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#67 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 19.09.2004 - |22:05|

Mówiąc szczerze ja się pytam.To po co on to tworzył?Ja rozumiem,że fani się domagali,ale po co?

Po to by opowiedzieć historję upadku Republiki i końca zachodu Jedi . Ale mógł zrobić to innaczej bez 9-latka i Jar Jara .
Po nisko budżetowym serialu też były by nażekania , nieistnieje "złoty środek" który by zadowolił by wszystkich , tymczasem trzeba mieć nadzieję że jednak Lucas zdecyduje się na kolejne epizody :) (najlepiej trylogię Thrawna ) .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#68 Gosiek

Gosiek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 261 postów
  • MiastoWarszawka

Napisano 21.09.2004 - |01:03|

tymczasem trzeba mieć nadzieję że jednak Lucas zdecyduje się na kolejne epizody :) (najlepiej  trylogię Thrawna ) .

Po tym jak wyglądały ostatnie epizody i jaki prezentowały poziom to ja bym jednak wolała, żeby Lucas zrobił sobie kilka lat przerwy i poważnie się zastanowił nad kręceniem kolejnych filmów. Jeżeli chce robić kino rodzinne, to może powinien zmienić gatunek? Bo takie niszczenie legedny GW, jakie zaprezentował w ep. I i II, woła o pomstę do nieba.

PS. A już dziś premiera wydania DVD. :D
  • 0
Blood is life
Blood is the truth...

Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl

#69 Tyria

Tyria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 129 postów
  • MiastoKatowice :)

Napisano 21.09.2004 - |15:00|

Zgadzam się z tym. Ale to nawet kino rodzinne nie jest, bo żeby wszystko dokładnie zrozumieć, trzeba mieć pod ręką albumy, książki i encyklopedie. To jest normalne nakręcanie koniunktury.
  • 0
Do. Or do not. There is no try.

Miecz jest duszą samuraja.
Jeżeli kto o nim zapomni lub utraci go
nie będzie mu odpuszczone
.

Shogun Tokugawa Ieyasu

#70 FanCom

FanCom

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów
  • MiastoWars i Sawa

Napisano 18.02.2005 - |20:23|

Wiecie co?
Większość z Was to malkontenci i hipokryci :(
Zróbcie sami coś lepszego od SW albo pokażcie, który film nakręciliście.
Dla mnie Star Wars jest super!!!

Nie pozdrawiam zdrajców :)
  • 0

#71 bimberek

bimberek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 103 postów

Napisano 19.02.2005 - |14:23|

A dla czego miałbym nie być malkontentem, skoro w porównaniu do 4, 5 i 6 epizodu, dwa pierwsze to nieomal wodewile, dla uciechy szerokiej gawiedzi, która z dziatkami przyszła pocieszyć oczęta blaskiem i hukiem. Mózg zostawili w domu, by odpoczął.
  • 0

#72 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 18.03.2005 - |14:15|

zgadzam sie z FanCom'em jak mozna krytykowac Star Wars przeciez to najlepszy film SF jaki do tej pory zostal nakrecony czekaz niecierpliwoscia na 3 czesc tej sagi :lol:
  • 0

#73 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 18.03.2005 - |19:22|

zgadzam sie z FanCom'em jak mozna krytykowac Star Wars przeciez to najlepszy film SF jaki do tej pory zostal nakrecony czekaz niecierpliwoscia na 3 czesc tej sagi  :lol:

Wyświetl post

Można krytykować, wystarczy trochę krytycznego podejścia bez nadmiernego ubóstwiania. Na starą Trylogię słowa złego nie powiem - klasa sama w sobie. Nowa? Badania pokazały, że Jar Jar jest ulubioną postacią dla ludzi do 14 lat. Druga postać to beznadziejny Darth Maul. Jak to skomentować? Ręce opadają.
  • 0

#74 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 18.03.2005 - |21:17|

Castor, a czemu Maul to taki beznadziejny? Może nie wykorzystali tej postaci, może pojawiła się ni z gruszki, ni z pietruszki, ale, jak dla mnie, nie była całkiem taka beznadziejna.

gulus
  • 0

#75 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 18.03.2005 - |22:07|

Castor, a czemu Maul to taki beznadziejny? Może nie wykorzystali tej postaci, może pojawiła się ni z gruszki, ni z pietruszki, ale, jak dla mnie, nie była całkiem taka beznadziejna.

gulus

Wyświetl post

Gulus, gdyby go wykorzystali to nic bym przecież nie mówił. Ale Lucas wprowadził jednego z Sith, który ma kolorową twarz, szczerzy się cały czas i właściwie tyle go widzimy. Gada mało, mocy używa mało, żadnej wielkiej wiedzy to on nie ma, taki koleś od brudnej roboty. Jak dla mnie to Maul robi Sithom fatalną reklamę.
  • 0

#76 Maciek

Maciek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 21.03.2005 - |15:15|

A dlaczego fatalną?
Załatwił mistrza Jedi, prawie udało sie mu załatwić jego ucznia
Odnalazł Królowa w Galaktyce,
może i niewiele mówił, ale Vader też nie należał do wielce bardzo rozmownych.
Co prawda zginął, ale generalnie przez przypadek
A make - up i fryzura - stosowana do postaci
Nie była taki zły choć fanem jego nie jestem
  • 0

#77 nomad

nomad

Szeregowy

• Email
  • 38 postów

Napisano 21.03.2005 - |16:34|

A dlaczego fatalną?
Załatwił mistrza Jedi, prawie udało sie mu załatwić jego ucznia
Odnalazł Królowa w Galaktyce,
może i niewiele mówił, ale Vader też nie należał do wielce bardzo rozmownych.
Co prawda zginął, ale generalnie przez przypadek
A make - up i fryzura - stosowana do postaci
Nie była taki zły choć fanem jego nie jestem

Wyświetl post

Zobaczcie, ze gral go kaskader. Nie mamy tu do czynienia z typowym działaniem aktor wybrany do tego celu+gostek, który go zastępuje w wiadomych momentach.

Moze wlasnie tego brakuje?? Był kolorowy, ale jednak mało charakterystyczny. Za to Lucas ma szanse wykazać się teraz. W końcu ta część ma być mroczna... Hmmm... Nie macie wrażenia, że Lucas jednak jedzie po bandzie i stawia głównie na efekty specjalne??? Przydałoby się trochę więcej fabuły...

A ja mu się nie dziwię. Jak moze zarobić na czymś, to dlaczego miałby rezygnować z okazji. Takie są prawa kapitalizmu. Liczy się zysk. Wiem, że to brutalne, ale tak już jest. I chociaz nam się to nie podoba nic na to nie poradzimy.

Wyświetl post

Być może właśnie dlatego zaczął kontynuację.... Na dalszy ciąg, może być chyba za stary... Oby nie ;)
  • 0

#78 dziordzio

dziordzio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 02.06.2005 - |19:18|

Niedawno na onecie pisali, że nie będzie następnych części to znaczy 7, 8 i 9 ale ma się pojawić jeden odcinek, którego opowieść biegnie kilkadziesiąt albo kilkaset lat wcześniej. Ciekawe czy będzie młody Yoda. Poza tym ma powstać serial a może coś w rodzaju „Gwiezdnych wrót”.
  • 0

#79 regm

regm

Szeregowy

• VIP
  • 43 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 02.06.2005 - |21:31|

Obiło mi się o uszy, nie wiem czy to prawda, że jeśli chodzi o kolejne cześci to miałyby być one kręcone tylko do kin 3D. Jeśl to prawda to byłoby ciekawie.
  • 0

#80 Obsydian

Obsydian

Szeregowy

• Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 03.06.2005 - |12:26|

a ile w Polsce mamy kin 3D ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych