Dalsze części Star Wars
Napisano 23.07.2004 - |21:49|
Bardzo dziwne zdjęcie
Bardzo dziwne zdjęcie 2
Bardzo dziwne zdjęcie 3 - rządzi!!!
Czy ktoś może mi wyjaśnić o co tutaj chodzi, skąd wiadomo, że ta postać to Mara i gdzie ona występuje?
Napisano 23.07.2004 - |22:18|
AFAIK to Shannon Baksa, pozowala do fotek uzytych na kartach CCG i do okladki Insidera (#47).Czy ktoś może mi wyjaśnić o co tutaj chodzi, skąd wiadomo, że ta postać to Mara i gdzie ona występuje?
P.s.
Tutaj niusy ze stronki Wizardsa: Part 2 i Part 3, do kart wydanych przez Deciphera nie chce mi sie szukac...
Użytkownik Zyzik edytował ten post 23.07.2004 - |22:34|
Wolności oddać nie umiem
~~~~~~~~~~~
Forum serialu 'Third Watch' / 'Brygada ratunkowa'.
~~~~~~~~~~~
Member of SG-21 TEAM (Czestochowa TEAM)
Napisano 23.07.2004 - |23:18|
BTW to witam wszystkich
a tak na marginesie to troche szkoda ze w skladance mozna kupic tylko nowa wersje trylogii. mam stara na kasetach, kopowane 100 razy, prawie ze czarno biale ale mam do niej po prostu sentyment. tego szturmowca walacego sie w leb przy przechodzeniu przez grodz nie zastapi zadna super wypasiona animacja nowej trylogii
Użytkownik Wildtom edytował ten post 23.07.2004 - |23:22|
Napisano 19.09.2004 - |15:11|
Redaktorzy serwisu TheForce.net, którzy gościli na specjalnym spotkaniu prasowym, zorganizowanym przez Fox Home Entertainment i Lucasfilm z okazji wydania wersji DVD pierwszej trylogii, usłyszeli, że wytwórnia szykuje się do produkcji serialu telewizyjnego. Mimo wcześniejszych spekulacji, prawdopodobnie nie będzie on wykonany ani w konwencji animowanej ani komputerowej – raczej na pewno będzie to tradycyjne widowisko z żywymi aktorami. Wszystkich zastanawia również, w jakim okresie zostanie umiejscowiona akcja serialu. Wydaje się bardzo prawdopodobne, że będzie ona się rozgrywać kilka lat po wydarzeniach w epizodzie szóstym („Powrót Jedi”). Czy tak będzie faktycznie, przekonamy się niebawem (zdaniem redaktorów serwisu TheForce.net, już jesienią 2006 roku).
Cenzura to ograniczenie prawa do wypowiedzi jednej osoby przez inną.
Napisano 19.09.2004 - |15:54|
Napisano 19.09.2004 - |21:32|
Mówiąc szczerze ja się pytam.To po co on to tworzył?Ja rozumiem,że fani się domagali,ale po co?To już nie mógł stworzyć niskobudżetowego kilkuodcinkowego serialu,który na pewno zadowolił by tą garstke fanów?Powiedział także, że w trakcie tworzenia Mrocznego Widma był przekonany, że nikt nie będzie chciał tego oglądać, że historia 9-latka nikogo nie zainteresuje. I wiesz co George? Miałeś rację, bo nowe części są do kitu!
Napisano 19.09.2004 - |22:05|
Po to by opowiedzieć historję upadku Republiki i końca zachodu Jedi . Ale mógł zrobić to innaczej bez 9-latka i Jar Jara .Mówiąc szczerze ja się pytam.To po co on to tworzył?Ja rozumiem,że fani się domagali,ale po co?
Po nisko budżetowym serialu też były by nażekania , nieistnieje "złoty środek" który by zadowolił by wszystkich , tymczasem trzeba mieć nadzieję że jednak Lucas zdecyduje się na kolejne epizody
Napisano 21.09.2004 - |01:03|
Po tym jak wyglądały ostatnie epizody i jaki prezentowały poziom to ja bym jednak wolała, żeby Lucas zrobił sobie kilka lat przerwy i poważnie się zastanowił nad kręceniem kolejnych filmów. Jeżeli chce robić kino rodzinne, to może powinien zmienić gatunek? Bo takie niszczenie legedny GW, jakie zaprezentował w ep. I i II, woła o pomstę do nieba.tymczasem trzeba mieć nadzieję że jednak Lucas zdecyduje się na kolejne epizody
(najlepiej trylogię Thrawna ) .
PS. A już dziś premiera wydania DVD.
Blood is the truth...
Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl
Napisano 21.09.2004 - |15:00|
Miecz jest duszą samuraja.
Jeżeli kto o nim zapomni lub utraci go
nie będzie mu odpuszczone.
Shogun Tokugawa Ieyasu
Napisano 18.02.2005 - |20:23|
Większość z Was to malkontenci i hipokryci
Zróbcie sami coś lepszego od SW albo pokażcie, który film nakręciliście.
Dla mnie Star Wars jest super!!!
Nie pozdrawiam zdrajców
Napisano 19.02.2005 - |14:23|
Napisano 18.03.2005 - |14:15|
Napisano 18.03.2005 - |19:22|
Można krytykować, wystarczy trochę krytycznego podejścia bez nadmiernego ubóstwiania. Na starą Trylogię słowa złego nie powiem - klasa sama w sobie. Nowa? Badania pokazały, że Jar Jar jest ulubioną postacią dla ludzi do 14 lat. Druga postać to beznadziejny Darth Maul. Jak to skomentować? Ręce opadają.zgadzam sie z FanCom'em jak mozna krytykowac Star Wars przeciez to najlepszy film SF jaki do tej pory zostal nakrecony czekaz niecierpliwoscia na 3 czesc tej sagi
Napisano 18.03.2005 - |21:17|
gulus
Napisano 18.03.2005 - |22:07|
Gulus, gdyby go wykorzystali to nic bym przecież nie mówił. Ale Lucas wprowadził jednego z Sith, który ma kolorową twarz, szczerzy się cały czas i właściwie tyle go widzimy. Gada mało, mocy używa mało, żadnej wielkiej wiedzy to on nie ma, taki koleś od brudnej roboty. Jak dla mnie to Maul robi Sithom fatalną reklamę.Castor, a czemu Maul to taki beznadziejny? Może nie wykorzystali tej postaci, może pojawiła się ni z gruszki, ni z pietruszki, ale, jak dla mnie, nie była całkiem taka beznadziejna.
gulus
Napisano 21.03.2005 - |15:15|
Załatwił mistrza Jedi, prawie udało sie mu załatwić jego ucznia
Odnalazł Królowa w Galaktyce,
może i niewiele mówił, ale Vader też nie należał do wielce bardzo rozmownych.
Co prawda zginął, ale generalnie przez przypadek
A make - up i fryzura - stosowana do postaci
Nie była taki zły choć fanem jego nie jestem
Napisano 21.03.2005 - |16:34|
A dlaczego fatalną?
Załatwił mistrza Jedi, prawie udało sie mu załatwić jego ucznia
Odnalazł Królowa w Galaktyce,
może i niewiele mówił, ale Vader też nie należał do wielce bardzo rozmownych.
Co prawda zginął, ale generalnie przez przypadek
A make - up i fryzura - stosowana do postaci
Nie była taki zły choć fanem jego nie jestem
Zobaczcie, ze gral go kaskader. Nie mamy tu do czynienia z typowym działaniem aktor wybrany do tego celu+gostek, który go zastępuje w wiadomych momentach.
Moze wlasnie tego brakuje?? Był kolorowy, ale jednak mało charakterystyczny. Za to Lucas ma szanse wykazać się teraz. W końcu ta część ma być mroczna... Hmmm... Nie macie wrażenia, że Lucas jednak jedzie po bandzie i stawia głównie na efekty specjalne??? Przydałoby się trochę więcej fabuły...
A ja mu się nie dziwię. Jak moze zarobić na czymś, to dlaczego miałby rezygnować z okazji. Takie są prawa kapitalizmu. Liczy się zysk. Wiem, że to brutalne, ale tak już jest. I chociaz nam się to nie podoba nic na to nie poradzimy.
Być może właśnie dlatego zaczął kontynuację.... Na dalszy ciąg, może być chyba za stary... Oby nie
Napisano 02.06.2005 - |19:18|
Napisano 02.06.2005 - |21:31|
Napisano 03.06.2005 - |12:26|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »