rewelacyjny odcinek. imho, im dluzej nie pojawia się żadna facjata wraith tym lepiej dla tego serialu..
10/10
Odcinek 55 – S03E15 – The Game
Rozpoczęty przez
SGTokar
, 25.09.2006 - |21:58|
67 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.02.2007 - |21:36|
Musz przyznać, że odcinek zaskoczył mnie na plus. Owszem był w znacznym stopniu przewidywalny, ale były momenty zabawne i dobrze ogólnie był nakręcony. Co do tego, że chcielibyście mieć taką grę, przecież mamy lepsze - bawi was patrzenie na przesuwające się kropki? Ja wolę patrzeć na sylwetki.
Co do grafiki, dlaczego miałą być lepsza? Przecież to nie była gra, a eksperyment, równie dobrze mogło w ogóle nie posiadać interfejsu graficznego a jedynie ciągi znaków.
Ogólnie 8.5.
Ciekawe jak wyglądała reakcja McKay'a kiedy Sheepard wysłaął do jego wioski kosze z cytrusami :bag:
Co do grafiki, dlaczego miałą być lepsza? Przecież to nie była gra, a eksperyment, równie dobrze mogło w ogóle nie posiadać interfejsu graficznego a jedynie ciągi znaków.
Ogólnie 8.5.
Ciekawe jak wyglądała reakcja McKay'a kiedy Sheepard wysłaął do jego wioski kosze z cytrusami :bag:
Don't tell me, what I can't do!
Napisano 20.02.2007 - |22:05|
Z tą grafika to chodzi o to, że za bardzo przypominała taki mix Warcrafta III z turówkami. Poza tym śmierdziała cukierkami a'la winzgroza. Zrobiono ją po prostu bez wyobraźni.
Napisano 12.03.2007 - |21:40|
7/10
Po znajomości.
Czasem w odcinku są aż nadto wrazliwi na niedolę, a tu przez ambicje w grze nie widza, że kierują żywymi ludźmi.
Taki Warcraft w realu, co powoduję, że nie wiem, kto był dla ludzi gorszy.
Wraith czy pradawni.
Poza tym, ciekawe, że wraith nie zainteresowali sie satelitami, że tak nietknięte wisza.
Życie w pokoju nie jest bełkotem, tylko prawem każdego człowieka, wiec nie wkurzajcie sie na patos,
Dałbym inna ocenę, gdyby nie była to gra Sheparda i McKaya z ich publicznymi kłutniami przy zainteresowanych
Po znajomości.
Czasem w odcinku są aż nadto wrazliwi na niedolę, a tu przez ambicje w grze nie widza, że kierują żywymi ludźmi.
Taki Warcraft w realu, co powoduję, że nie wiem, kto był dla ludzi gorszy.
Wraith czy pradawni.
Poza tym, ciekawe, że wraith nie zainteresowali sie satelitami, że tak nietknięte wisza.
Życie w pokoju nie jest bełkotem, tylko prawem każdego człowieka, wiec nie wkurzajcie sie na patos,
Dałbym inna ocenę, gdyby nie była to gra Sheparda i McKaya z ich publicznymi kłutniami przy zainteresowanych
Napisano 18.06.2007 - |18:55|
Nie lubie takich odcinków, ale o dziwo ten odcinek podobal mi się niesamowicie! Moja ocena to 9,5. Dalbym maksa, ale odejme troche za zbyt lukierkowe zakonczenie.
..::THE_FOE::..
foe (małpa) cinet (kropa) pl
foe (małpa) cinet (kropa) pl
Napisano 23.09.2007 - |23:37|
uwielbiam ten odcinek super pomysł z tą grą! kłutnie o oszustwa, reakcje na fakt że gra to experyment pradawnych, cytryny i wioska Rodneya , big grin Shepa i text: "Mój facet" , grający2:Lorne&Zelenka [apropo-zamało ich w serialu, a to ciekawe postacie], Dedal!!! no i gra w szachy...duet Shep&McKay wymiata
Napisano 05.11.2008 - |12:47|
Ten odcinek naprawdę mnie rozbawił. Ostatnio z kolegą grałem w gierkę gdzie też dwoma państwami kombinowaliśmy żeby jeden drugiego wykiwać. Teraz się zastanawiam czy to tylko gra była .
Zwykły zapychacz, ale za tematykę dostaje ode mnie 10.
Zwykły zapychacz, ale za tematykę dostaje ode mnie 10.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 22.04.2009 - |11:19|
szkoda ze unas takich gier nierobia bylbym jak McKey dalbym swoja twasz na flage .A tak na powaznie fajnny odcinek i dobry pomysl z taka gra a i jeszcze jefno fajna ta kłotnia lorna-zelenka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych