Skocz do zawartości

Zdjęcie

Twój rekord...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
72 odpowiedzi w tym temacie

#61 Cocoag

Cocoag

Szeregowy

• Email
  • 24 postów
  • Miastonear Cracow

Napisano 29.02.2008 - |11:16|

Szaleńcy! Gorsi ode mnie! Wariaci! - ja nie mam dużych osiągnięć - codziennie oglądamy od3 - 5 odcinków miedzy 21,00 a 24,00 - praca, dom, dzieci
  • 0

#62 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 02.03.2008 - |01:32|

Stargate nie pamietam. Ale wiem ze Farka to jak raz siadlem o 22:30 to odszedlem o 10:00 czyli ponad 11h :P

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 02.03.2008 - |01:32|

• 0

#63 loon

loon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09.03.2008 - |16:06|

Nie wiem czy to rekord ale cale SGA zaliczylem w tydzien. :-) Podczas choroby.
  • 0

#64 Cocoag

Cocoag

Szeregowy

• Email
  • 24 postów
  • Miastonear Cracow

Napisano 11.03.2008 - |10:23|

Tylko czy po 3-4 odcinkach mozecie sie skoncentrowac - przecież w filmie jest tyle fizyki, astronomi, techniki, ze ja wymiękam po 4 - potem moja umiejętność kojarzenia faktów jest mizerna (a blondynką nie jestem)
  • 0

#65 adik182

adik182

Szeregowy

• Użytkownik
  • 73 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 15.03.2008 - |21:46|

ja jak zacząłem to sie oderwać nie mogłem. w niecały miesiąc 9 sezonów oglądnąłem. praktycznie od kompa nie odchodziłem. jedynie przerwy 5-10 min. na szybki prysznic lub zrobienie żarcia i i parę godzin snu. oczy mnie nawet nie piekły.
  • 0

#66 P4R4dox

P4R4dox

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 05.07.2008 - |10:13|

Tylko czy po 3-4 odcinkach mozecie sie skoncentrowac - przecież w filmie jest tyle fizyki, astronomi, techniki, ze ja wymiękam po 4 - potem moja umiejętność kojarzenia faktów jest mizerna (a blondynką nie jestem)

Zalezy od podejscia:) mysle ze mnie glowa od tego nie boli szczegolnie ze jestem obyty w pojeciach ktorymi karter szasta caly czas. A jesli chodzi o rekord to chyba 2,5 sezonu jakos tak dokladnie nie powiem bo podkoniec przyciolem sobie lekkiego komara:D oczy nie bolaly szczegolnie ze moja praca i tak wiaze sie z siedzeniem przed kompem non toper:) a po za tym panele lcd nie mecza oczu tak jak monitory CRT ktore odswiezaja ci obraz 85 na sekunde:) a teraz ogladam SG-1 szusty raz jestem przy 5 sezonie i wlasnie kupuje plytki z 6. nie ma to jak oryginalsy:) Ale nie ma niestety nie ma czasu na maratony wiec jak obejrze 3 dziennie to jest super:) ale nic sie nie dzieje jak nie obejrze zadnego:) Pozdro
  • 0

#67 pixey

pixey

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoLBN/ Krk

Napisano 05.07.2008 - |17:41|

a teraz ogladam SG-1 szusty raz

O kurczę! :blink:
Ja proponuję zorganizować podczas jakiegoś ogólnopolskiego zlotu konkurs wiedzy o Universum SG. :D
Mogłoby być fajnie. :rolleyes:
  • 0
WACKO!!

#68 P4R4dox

P4R4dox

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 07.07.2008 - |12:54|

Chociaz tyle razy ogladalem to wciaz sa rzeczy które latwo do glowy nie wchodza i tak jak nie ktore odcinki sie pamieta bardzo dobrze sie pamieta to nie ktore nawet po tytual ciezko sobie przypomniec ale widzisz pierwsza scene i juz wiesz o co biega w danym odcinku:) szczegolnie ze kazdy poczatek odcinka jest inny co mnie bardzo dziwi przeciez odcinkow jest sporo:)
  • 0

#69 Lernaea

Lernaea

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • MiastoBytom

Napisano 17.08.2008 - |20:50|

Ja maksymalnie potrafię obejrzeć z 10 odcinków, co dla mnie i tak jest swego rodzaju rekordem, bo co chwilę słyszę tylko "Idź do sklepu", "Posprzątaj", "Wyłącz komputer". Kiedyś obejrzałam chyba całą płytkę, to jest 12 odcinków, a to dlatego, że byłam po wycięciu migdałków i nikt się mnie nie czepiał ;D
  • 0

#70 eldidu

eldidu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07.12.2008 - |19:54|

Rekord oglądania ciągiem to 16 odcinków z przerwami na jedzenie.
Ogólnie w te wakacje dostałam do ręki całe 10 sezonów SG-1 i 4 sezony SGA. Starczyło tylko na 4 tygodnie oglądania a później taka pustka jak się dochodziło do komputera :/
  • 0

#71 pixey

pixey

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoLBN/ Krk

Napisano 07.12.2008 - |22:07|

Osszzz... Doskonale znam tą pustkę. Nie tylko po SG-1, ale też po Farscape. ;)
@Lernaea: Też nadrabiałam SG-1 gdy byłam chora. Ale max. 10 odcinków, bo później mnie głowa zaczynała boleć bardziej niż przed oglądaniem.

Użytkownik pixey edytował ten post 07.12.2008 - |22:08|

• 0
WACKO!!

#72 Sagasimon

Sagasimon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoBraintree

Napisano 30.12.2011 - |19:08|

hmmm... Ja moze nie SG-1 ale obejrzalam z kumplem pierwsze dwa sezony SGA pod rzad ( z przerwami na siusiu i amciu :P) i to chyba byl moj rekord... pod koniec nam juz taka glupawka strzelala ze zmeczenia haha :D
  • 0
Dołączona grafika

#73 xetnoinu

xetnoinu

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 185 postów
  • MiastoPraga, a za rzeką Warszawa

Napisano 15.06.2012 - |20:46|

Rozdzieliłbym powtórkę od premierowego zobaczenia jakiś odcinków. Powtórki, to i cały dzień longiem szły, ale ja coś tam jeszcze innego robiłem - były w tle dla przypomnienia. Premierowe spotkanie wymaga innej koncentracji, w SG to chyba pół sezonu na dobę to był mój rekord jak nadrabiałem pierwociny serialu.
To były czasy :)
  • 0

Zapraszam http://trek.pl/discord

Wbijajcie :) 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych