Skocz do zawartości

Zdjęcie

jaki 3 odcinek sagi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
104 odpowiedzi w tym temacie

#61 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 05.11.2004 - |00:18|

Już pojawił się trailer :D

http://www.astercity...~jerry/full.mov

Może to nei to samo co ep. IV-VI, ale podoba mi się :afro:
  • 0

->1019<-

#62 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 05.11.2004 - |18:20|

Już pojawił się trailer 

http://www.astercity...~jerry/full.mov

Może to nei to samo co ep. IV-VI, ale podoba mi się 

Kiedy premiare , bo idę zająć miejsce w kolejce po bilet :D .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#63 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 05.11.2004 - |19:16|

Cholera, premiera zdaje sie 19 maja, czeka nas długa zima czekania w kolejce po bilety...
  • 0
Nienawidze poniedzałku...

#64 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 06.11.2004 - |22:17|

Obejrzałem sobie Star.Wars.Episode.3.Revenge.of.the.Sith.TEASER fajna rozdzieldzość (640x272) itd, no i muszę przyznać, że niezłe może być, teraz tylko czekać do 19 maja 2005...
  • 0
Master of possimpible ;)

#65 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.11.2004 - |18:20|

Również jestem po obejrzeniu zapowiedzi:

http://www.aol.com/s...ex.adp?type=lrg

i powiem szczerze,że naprawdę zapowiada się miodzio :D Oby Lucas miał racje twierdząc,że 3 część sagi pobije wszelkie rekordy oglądalności,a także,że będzie najlepszą częśćią sagi :P
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#66 Tyria

Tyria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 129 postów
  • MiastoKatowice :)

Napisano 10.11.2004 - |15:09|

Również jestem po obejrzeniu zapowiedzi:

http://www.aol.com/s...ex.adp?type=lrg

i powiem szczerze,że naprawdę zapowiada się miodzio :D Oby Lucas miał racje twierdząc,że 3 część sagi pobije wszelkie rekordy oglądalności,a także,że będzie najlepszą częśćią sagi :P

Epizod I też zapowiadał się miodzio.

Teaser z www.starwars.com jest hmmm... ekscytujący.

Ale uwierzę, jak zobaczę, choćbym miała później odszczekiwać albo zjadać własny miecz :lol: świetlny
  • 0
Do. Or do not. There is no try.

Miecz jest duszą samuraja.
Jeżeli kto o nim zapomni lub utraci go
nie będzie mu odpuszczone
.

Shogun Tokugawa Ieyasu

#67 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 10.11.2004 - |19:12|

choćbym miała później odszczekiwać albo zjadać własny miecz :lol: świetlny

:lol: bylebyś tylko sobie ząbków nie poobcinała tym światełkiem...
  • 0
Nienawidze poniedzałku...

#68 Ogotai

Ogotai

Plutonowy

• VIP
  • 456 postów

Napisano 10.11.2004 - |19:23|

Obejrzałem i powiem...
LORD VADER... RISE!!
  • 0

#69 Tyria

Tyria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 12.11.2004 - |12:33|

Po pięciokrotnym mniej więcej obejrzeniu stwierdzam, że stary OB1 to jest to. Natomiast faktycznie jest to bardziej teaser niż trailer,co tu dużo mówić. Jednego się boję, że efekty zawładną obrazem tak, że już nie będzie miejsca dla aktorów.

No i aż się trzęsę, żeby dorwać muzykę.
  • 0

.

Shogun Tokugawa Ieyasu

#70 Ogotai

Ogotai

Plutonowy

• VIP
  • 456 postów

Napisano 12.11.2004 - |14:14|

Po pięciokrotnym mniej więcej obejrzeniu stwierdzam, że stary OB1 to jest to. Natomiast faktycznie jest to bardziej teaser niż trailer,co tu dużo mówić. Jednego się boję, że efekty zawładną obrazem tak, że już nie będzie miejsca dla aktorów.

Niestety - z tego co widziałem, będzie chyba o wiele większy nacisk położony na efekty niż na grę aktorską... Co gorsza - wbrew zapowiedziom, przedstawione SFX wcale nie są jakoś specjalnie rewelacyjne <_<
Aczkolwiek, to bezwzględne spojrzenie Anankina... Poczekamy, obejrzymy :P
  • 0

#71 Tyria

Tyria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 05.12.2004 - |19:33|

Teasery mają to do siebie, że mało co pokazują. Ale i tak nieco jestem uprzedzona i nie wiem, czy się zmuszę do entuzjazmu. Do 78 razy (Nowa Nadzieja) niestety nie dojadę.
  • 0

.

Shogun Tokugawa Ieyasu

#72 holger

holger

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów
  • MiastoWronki

Napisano 01.03.2005 - |17:12|

Teasery mają to do siebie, że mało co pokazują. Ale i tak nieco jestem uprzedzona i nie wiem, czy się zmuszę do entuzjazmu. Do 78 razy (Nowa Nadzieja) niestety nie dojadę.

View Post

Cóż, teasery to nie wszystko... Warto także pooglądać zdjęcia umieszczane na serwisach. Z wielu z nich wynika, że spodziewać się możemy klimatu dorównującemu mrokowi z TESB. Choćby fotka po <spoiler> masakrze w Świątyni Jedi, dokonanej przez Anakina/Dartha Vadera i klony...<koniec spoilera>.
  • 0

#73 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 11.03.2005 - |12:38|

No i mamy kolejny trailer :)

.torrent]http://www.btefnet.net/gettorrent/star.war...qm.[BT].torrent

Wydaje się że może być całkiem dobrze, boję się tylko żeby efekty specjalne nie przycimiły całej reszty. Ostatnia scena jest najlepsza ;) :D

EDIT: No w każdym bądź razie jest na BTFNet...ten nawias kwadratowy nie daje się przekonać do współpracy

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 11.03.2005 - |12:42|

• 0

->1019<-

#74 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 12.03.2005 - |00:38|

Boshe, może jeszcze coś z tej sagi będzie. Innymi słowy - obejrzałem trailer z zainteresowaniem, czego nie robiłem podczas Epizodu I i II. Czy mi się zdaje, czy też Palpatine po gadce: "Grozisz mi, mistrzu Jedi?" wyskoczył na nich z mieczem świetlnym? Przepraszam bardzo, ale odniosłem wrażenie, że Jedi to jakieś niesamowite cioty: totalny brak info co się dzieje, wkurzają Anakina, jak już coś robią to biorą Palpatine'a w areszt. A ja się pytam jakim prawem? Mam nadzieję, że to wyjaśnią, bo od kiedy to Jedi mają władzę zwierzchnią nad Senatem Republiki? Takie patałachy, że nawet słodka Natalie się popłakała na tym trailerze.
Kolejna rzecz: skąd niby Anakin stał się taki potężny? Co to, liznął Ciemnej Strony i już kroi innych Mistrzów na lewo i prawo? Normalnie Młody wygląda jak jedno-osobowa armia.
Griviousa nie pokazali, albo ja jestem ślepy. Albo też mignął na 0.3 sekundy, ale to chyba nie oto chodzi.
  • 0

#75 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 12.03.2005 - |23:45|

Boshe, może jeszcze coś z tej sagi będzie. Innymi słowy - obejrzałem trailer z zainteresowaniem, czego nie robiłem podczas Epizodu I i II. Czy mi się zdaje, czy też Palpatine po gadce: "Grozisz mi, mistrzu Jedi?" wyskoczył na nich z mieczem świetlnym?  Przepraszam bardzo, ale odniosłem wrażenie, że Jedi to jakieś niesamowite cioty: totalny brak info co się dzieje, wkurzają Anakina, jak już coś robią to biorą Palpatine'a w areszt. A ja się pytam jakim prawem? Mam nadzieję, że to wyjaśnią, bo od kiedy to Jedi mają władzę zwierzchnią nad Senatem Republiki? Takie patałachy, że nawet słodka Natalie się popłakała na tym trailerze.
Kolejna rzecz: skąd niby Anakin stał się taki potężny? Co to, liznął Ciemnej Strony i już kroi innych Mistrzów na lewo i prawo? Normalnie Młody wygląda jak jedno-osobowa armia.
Griviousa nie pokazali, albo ja jestem ślepy. Albo też mignął na 0.3 sekundy, ale to chyba nie oto chodzi.

View Post

No przeca Anakin to ten najpotezniejszy, co to niby mial przywrocic rownowage mocy wg przepowiedni /a ta osoba nie byl, bo byl nia jego syn, Luke - bo to on przywrocil rownowage/, ktory w przyszlosci, jako Vader, rozniesie w pyl prawie wszystkich istniejacych Jedi ;]
Pewnie potajemnie Sidious dal mu liznac jakiejs Sithowskiej wiedzy z holocronu czy cus i zyskal na mocy ;]
W sumie to nie dziwne.. jak sie czyta komiksy chociazby z Exarem Kunem - on tez nie byl potezny, dopoki nie posiadl wiedzy i artefaktow Sithow, co zmienilo jego i jego sile na zawsze ^^
Zreszta.. Nienawisc od zawsze byla tym, co sprawialo, iz Sith byl potezny w walce /widzielismy to w ep 6, kiedy Luke'a opanowal gniew i pokonal Vadera/ - a tej raczej Anakinowi nie zabraknie przez wiele dlugich lat.

Totalny brak info co sie dzieje: w 2 ep byla mowa, ze calun Sithow opadl, skutecznie ograniczaja 'wzrok' Jedi. I to wlasnie sie dzieje: polityka, zamieszanie + Sith.

Tak czy inaczej - 3 ep zapowiada sie jak dotad wysmeinicie, w porownaniu do lipnego i badziewnego 1 epa oraz duzo lepszego juz 2 epa /ktory nadal moglby byc sporo lepszym/ ^^
  • 0

#76 VADER

VADER

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 13.03.2005 - |19:20|

Cóż trailer jak to trailer, wybiera się najlepsze sceny i film zapowiada się zawsze super, a potem podczas oglądania często wychodzi kicz.
Mam nadzieję że w 3 epizodzie będzie lepiej jak w 2 pierwszych, bo na film chodzi się nie tylko dla efektów specjalnych. A jak nie to zostaną jeszcze w zanadrzu książki z cyklu nowa era jedi, według mnie najlepsza część cyklu.
Szkoda tylko że na ekrany kina nie przeniesiono właśnie tego cyklu G.W.
Tak więc życzę wszystkim fanom G.W. wspaniałego widowiska w kinie, a jak uraczą nas kiczem to na pochybel twórcą tej części :P
  • 0

#77 bimberek

bimberek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 103 postów

Napisano 13.03.2005 - |19:28|

Ciort zabieri, kicz też obejrzę. Cały czas mnie tylko zastanawia, kiedy będzie akcja filmu, czy nie za mało czasu, by Anakin stał się potężnym Sith? A może przeobrażenie w Vadera, a uzyskanie potęgi, to nie jedno i to samo?
  • 0

#78 pastor

pastor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 14.03.2005 - |11:09|

3 stare epizody na nich sie wychowałem więc są dla mnie ważne, 3 nowe nie wiem jak ta 3 bo jeszcze nie widziałem ale mam nadzieje że będzie lepsza od dwóch poprzednich bo tam to tylko efekty,efekty i efekty a nie tak ciekawy scenariusz jak w starszych epizodach,pozdrawiam fanów.
  • 0

#79 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 14.03.2005 - |12:32|

W sumie mamy do oglądania już 3 rzeczy:
Teaser
Trailer fanowski (fani coś tam zmontowali)
Trailer (ten rzeczwisty)

W sumie daje nam to z 6 minut SW EP3, po obejrzeniu tego wszystkiego mam pozytywne nastawienie, coś z tego powinno być, na pewno będzie lepsze od tragicznego EP1, oby też od EP2, którym fajny był, ale to nie to...

PS
Jakby ktoś szukał fanowskiego to:
Ep3Trailer_pixelmagic720.mov :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#80 Maciek

Maciek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 17.03.2005 - |18:34|

E3 SW będzie mroczny i czadowski