Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bunkier - The Flame

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

#61 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 26.04.2007 - |15:39|

Wychodzi, że Jednooki Pirat zapomniał nam powiedzieć, że tak naprawde to jest lekarzem wojskowym [a nie żadnym specem od łączności!] i zna... język włoski

Może jets tym i tym jednocześnie? Ja jak widzę nowych ludzi nie chwalę się od razu, że znam parę języków, że potrafię to i tamto...

To co on robił we "Flame"?

Mieszkał i pracował.

Użytkownik robercik edytował ten post 26.04.2007 - |15:41|

• 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#62 Asignion

Asignion

Starszy plutonowy

• LAMER
  • 628 postów

Napisano 26.04.2007 - |22:44|

Gdzieś, chyba w Lostpedii, czytałem, ze rozbitkowie w drugiej części sezonu drugiego spotkali osobę, która nie była człowiekiem, lecz "konstruktem" stworzonym przez Czarny Dym - coś jak Yemi, gdy zginął Eko. Nie wiem o kogo chodziło i nie pamietam, czy było to stwierdzone wprost, czy tylko zasugerowane, ale wydaje mi się, że Michaił ratujacy Naomi też był takim "konstruktem" . Nagle się bowiem okazało, że zna włoski i jest lekarzem .... jest bardzo wszechstronny.
  • 0

#63 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.04.2007 - |10:11|

@robercik
@Vismund
Być może moja teoria się zaczyna potwierdzać, hehehe, hahaha, hihihi
Obejrzyjcie sobie dokładnie tę fotkę - zwróćcie uwage na fryzury:
Dołączona grafika
fota w kółku jest dla porównania z wcześniejszym "image" Michaiła w poprzednich odcinkach...

Bliźniaki? Klony?
Co tu jest grane?
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#64 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 27.04.2007 - |10:18|

Grane jest tyle, że ma dublera.

Zagadzam się. Obejrzałam kilka razy tą scenę.

Jin chyba też???
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#65 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.04.2007 - |10:21|

Na razie to też tak kwalifikuje [że to dubler], ale po 03x05 miałam wrażenie, że Jednooki Pirat jest młodszy :P Więc w "Enter 77" się zdeczka zdziwiłam.
Tylko, że w przypadku dubla, raczej się dba o szczególy charakteryzacji i nie pokazuje tak wyraźnie twarzy... A tu aż taki "zonk"?

Ciekawostka - w przypadku nagrania z 03x05 była pokazana mordka, ale nie widzieliśmy linii włosów :P
Hmmm :huh:

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 27.04.2007 - |10:35|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#66 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 27.04.2007 - |10:34|

Ehh te głupie przegladarki. Coś mi się nie zaznaczyło - widocznie boska ręka tak chciała i niech tak zostanie. Ale proszę. Nie dublujcie dyskusji na jeden temat w różnych topicach :/.
Co do szczegółów to różnie z tym bywa. Wejdź sobie na lostpedię (lepiej angielską) i wpisz "stunts" i wybierz pierwszy wynik z wyszaukiwania - lista jest dość pokaźna, ale większość z nich nie została zidentyfikowana (dublerzy nie są oficjalnie ujawniani).

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 27.04.2007 - |10:35|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#67 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.04.2007 - |10:39|

(dublerzy nie są oficjalnie ujawniani).

No właśnie...
Dlatego się tak filmuje, by - jeśli to dubler - twarz nie była zbyt wyraźnie widoczna.
Na razie kwalifikuję jako "wpadki" i kończę dyskusję...

Coś za dużo nam się robi wpadek :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych