Traveler
Napisano 07.06.2007 - |13:19|
Genesis
Napisano 08.06.2007 - |02:32|
Traveler jest gościem od czarnej roby i najprawdopodobniej tez nie wiedział jak jest główny cel jego zadania. "uciekając" z muzeum postanowił zabezpieczyć swoją przysłość finansową i ukradł pierwszy lepszy obraz(czyżby swój cel?)
Jak się wszystko potoczy zobaczymy...
Ja oglądam dalej.
Napisano 08.06.2007 - |09:50|
Myślę że się rokręci jak nie jeden inny serial
Taa, tylko pytanie czy będzie miał szansę się rozkręcić ;)Bo komuś do lba wpadnie Cancel dać i po zawodach...
Dla mnie serial naprawdę fajny, tajemniczosć jest plusem, lubię takie produkcje, w których nie do końca wiadomo, o co chodzi. Byłem pewny że Traveler nie zginął. Może bossowie w muzeum powiesili falsyfikaty i chcą zgarnąć kasę z ubezpieczenia

Napisano 09.06.2007 - |15:30|
Pozdraiwam
Zapraszam na mojego bloga o serialu Traveler
Traveler
Napisano 10.06.2007 - |23:35|
Napisano 11.06.2007 - |10:20|
no dokladnie takie same mam wrazenie, ale na razie mi sie podoba. Nie jest tak super, jak w pierwszym odcinku, ale dwa kolejne episody wcale nie sa takie zle i skutecznie zachecily mnie do dalszego ogladania. Poza tym, na bezrybiu i rak rybaPolaczenie Vanished z Prison Breakem... nie wiem czy fortunne.
Napisano 12.06.2007 - |17:34|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali
Napisano 12.06.2007 - |17:50|
Po 2 slabym odcinku 3 jest dosc dobry.
To ze Traveler zyl bylo pewne.
Akcja z obrazem bardzo interesujaca tez wydaje mi sie ze obraz to jest droga do odkrycia jakiegos dlugo istniejacego spisku.
Ocena: 7/10
Ta, pewnie i co jeszcze??Może bossowie w muzeum powiesili falsyfikaty i chcą zgarnąć kasę z ubezpieczenia
Jak narazie wydaje sie ze bossem byl wysoko postawiony urzednik CIA, co jak co ale tam jest tyle kasy ze to odszkodowanie to pokrylo by moze promil ich budzetu.
Pozatym napewno latwiej i co wazniejsze ciszej jest okrasc CIA (ile razy to widzialismy w filmach?) niz upozorowac zamach terrorystyczny.
Napisano 14.06.2007 - |17:55|
ALE SIE DZIEJE!!
Ten Will to naprawde musi miec cos waznego, nie dosc ze go poszukuja nasi bohaterowie to teraz sie dowiadujemy ze sciga go CIA, ten murzyn z 1 odcinka i jakas grupa bylych zolnierzy.
Okazuje sie rowniez ze Will chcial wykonac zadanie i zniknac (nawet przed swoimi szefami) a wplatanie naszych bohaterow nie bylo jego lecz jego przelozoznych pomyslem.
Najlepsze jest to ze Jey dzwoniac do dziewczyny sprowadzi FBI do Deer harbour gdzie pojawienie sie Willa spowoduje pewnie to ze beda musili tam zostac dluzej niz planowali.
Ocena: 9/10
Napisano 14.06.2007 - |18:26|
Serial dobry ale obawiam się, że niedługo wyleci z grafiku jak Day Break. Po czterech odcinkach ciagle nie mamy nawet śladu pojęcia o co w tym wszystkim chodzi. Sprawa zamaist się rozjasniac, coraz bardziej się zaciemnia. Robi się to frustrujące.104
ALE SIE DZIEJE!!
Ten Will to naprawde musi miec cos waznego, nie dosc ze go poszukuja nasi bohaterowie to teraz sie dowiadujemy ze sciga go CIA, ten murzyn z 1 odcinka i jakas grupa bylych zolnierzy.
Okazuje sie rowniez ze Will chcial wykonac zadanie i zniknac (nawet przed swoimi szefami) a wplatanie naszych bohaterow nie bylo jego lecz jego przelozoznych pomyslem.
Najlepsze jest to ze Jey dzwoniac do dziewczyny sprowadzi FBI do Deer harbour gdzie pojawienie sie Willa spowoduje pewnie to ze beda musili tam zostac dluzej niz planowali.
Ocena: 9/10
Genesis
Napisano 14.06.2007 - |20:36|
Tak właśnie wypadł w ostatnim wyniku oglądalności Traveler i dlatego właśnie poczekam aż skończy się serial i zapadnie decyzja o jego kontynuacji lub skasowaniu. No i ciekawi mnie czy serial zakończą :]
Użytkownik Rand edytował ten post 14.06.2007 - |20:37|
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy
Napisano 15.06.2007 - |00:38|
Napisano 15.06.2007 - |00:54|
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
Napisano 15.06.2007 - |12:07|
1. Serial mil miec 22 odcinki, zrobiono z nich 8.
2. Serial mial byc emitowany od pazdziernika jest od maja, mieli dosc czasu na zmiane scenariusza tak by miescil sie w 8 odcinkach.
Napisano 15.06.2007 - |13:33|
W przypadku Travelera czytajac opinie wychodzi na to ze serial jakby ciągle miał się rozkręcić, a jak na 8 odcinków to czasu na to rozkręcenie za bardzo nie będzie. Dlatego założyłem że liczą na 2 serie, zwłaszcza przy porównaniu tego serialu do PB. Jeśli się robi serial 8 odcinkowy i chce sie go zakończyć to trzeba od początku pchać fabułe, akcje dalej, a pewne zagadki już teraz rozwiązywać.
Ja w kazdym razie czekam na opinię m. ni. Twoją i innych forumowiczów odnośnie serialu po jego zakończeniu. Jeśli okaże się jak mówisz i serial sie zakończy dobrze to będe miał co oglądać w sierpniu
Napisano 15.06.2007 - |21:38|
Napisano 18.06.2007 - |14:54|
Ja w kazdym razie czekam na opinię m. ni. Twoją i innych forumowiczów odnośnie serialu po jego zakończeniu. Jeśli okaże się jak mówisz i serial sie zakończy dobrze to będe miał co oglądać w sierpniu
To typowa zapchaj dziura sezonowa, fajnie jak to szybko zakończą, bo większego powodu do kontynuacji tego bezpłciowego serialu nie widzę.
Napisano 23.06.2007 - |02:05|
I widzicie, a jednak ten obraz jest kluczem:PZ moich domysłów jaki jest główny wątek serialu. "szefowie" zlecili zniszczyć coś z tej wystawy(pewnie w jakiś dziele są jakieś super tajnie wiadomości - ala skarb narodu). W końcu czekali na potwierdzenie że wszystko zniszczono.
Traveler jest gościem od czarnej roby i najprawdopodobniej tez nie wiedział jak jest główny cel jego zadania. "uciekając" z muzeum postanowił zabezpieczyć swoją przysłość finansową i ukradł pierwszy lepszy obraz(czyżby swój cel?)
A nowy odcinek (1*05) strasznie mi przypomina skarb narodów z tym kluczem i biblioteką. Ale nie mówię więcej co było :X
Czekam na kolejny odcinek:>
Ile to ma ich mieć?
Napisano 24.06.2007 - |00:12|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »