Raczej nie. To ze pierścienie nie były wcześniej ukazane w żadnym statku klasy X-304 to nie oznacza że nie zamontowali ich tam.Niewiem czy ktos poruszyl ten temat , z gory przepraszam jesli zostalo to napisane .
Odyseja i Korolew byly jednostkami klasy DEDAL . Wiec niech ktos mi powie co na tym 2 robily PIERSCIENIE ??
Nikt nie zwrocil na to uwagi ??
Z tego co mi wiadomo PROMETHEUS jedynie mial pierscienie . Reszta juz teleportery Asgardu .. . Czekam na opinie .
Pierścienie są standardowym wyposarzeniem statków i kalsy X-303 (Prometeusz) i kalsy X-304 (Dedal, Odyseja). Ponieważ czemu mieli by rezygnować z alternatywnego środka transportu zwłaszcza na wypadek uszkodzenia promieni teleportujacych.
A to dego Tau'ri powinni zbudować niewileki statek klasy "transportowej" :> właśnie taki statek by się przydał do zgarnięcia Carter latającej koło Super Wrót Ori.
Bo prominie promieniami niezły bajer
PS: przyszło mi do głowy skoro Ori już przylecieli przez Super Wrota i na filmie widać że wrota były wyłaczone gdy oni odlatywali to czemu Tau'ri nie dokończyli tego co zaczeli wybrania adresu do galaktyki Ori i zablokowaniu wrót na jakiś czas opuźniając inwazje. I czy wrota nie powinny być ciagle aktywne. Wkońcu zasilane przez grawitacje czarnej dziury moga być właczone cały czas.
Użytkownik komar edytował ten post 17.07.2006 - |18:42|

Logowanie »