Skocz do zawartości

Zdjęcie

Próba Organizacji Zlotu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
79 odpowiedzi w tym temacie

#61 Zoisyte

Zoisyte

Wielki Organizator

• VIP
  • 295 postów
  • MiastoJabłonna

Napisano 06.07.2006 - |12:54|

No Lostowicze.
Niedługo zamykam zapisy na Sosoenkę.
Więc jakby ktoś chciał pobawić się z gronem Oriona to mało czasu na decyzję zostało.
  • 0

Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.

#62 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 09.07.2006 - |19:12|

No Lostowicze.
Niedługo zamykam zapisy na Sosoenkę.
Więc jakby ktoś chciał pobawić się z gronem Oriona to mało czasu na decyzję zostało.

eh... chciałbym jechać, ale no nie moge :( bo oczywiście "jesteś niepełnoletni, nieodpowiedzialny, pojedziesz tam i Cię gdzieś zabiją i co???" - nie nawidze tego typu tekstów :angry: no więc może w przysłym roku sie załapię... życzę miłego zjazdu i udanej pogody :)
  • 0

Dołączona grafika

#63 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 10.07.2006 - |17:05|

Trzeba drążyć, podrzucać informacje jacy fajni ludzie, pokazać temat (zawsze możesz przeskoczyć fragmenty o LMS), drążyć, zrzędzić itd. :]
No i nie upijać się w domu, pokazywać, że można po ludzku wracać z imprez, nie przeginać w różnych kwestiach... Koniec końców opłaci się to i Tobie, a i rodzice w końcu cię puszczą :) Nie twierdzę, że jest to szybka droga, ale na pewno skuteczna. U mnie nie było z tym problemów.... chociaż inna kwestia, że na Zloty zacząłem jeździć 1 rok temu... (20 lat).

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 10.07.2006 - |17:05|

• 0

->1019<-

#64 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.07.2006 - |20:23|

eh... chciałbym jechać, ale no nie moge :( bo oczywiście "jesteś niepełnoletni, nieodpowiedzialny, pojedziesz tam i Cię gdzieś zabiją i co???" - nie nawidze tego typu tekstów :angry: no więc może w przysłym roku sie załapię... życzę miłego zjazdu i udanej pogody :)

i maja racje :D ja bym na zaden zlot, spotkanie itd sie nie wybral jakbym wiedzial ze tam beda nieletni :D
podrosniesz to bedziesz jezdzil gdzie chcesz i robil co chcesz (o ile bedzie cie na to stac hehehe :D)

ps. gadam jak staruch :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#65 Zoisyte

Zoisyte

Wielki Organizator

• VIP
  • 295 postów
  • MiastoJabłonna

Napisano 12.07.2006 - |09:52|

Ja nikomu nie bronię przyjechać.
Ale kto był z nami w Zegrzu ten wie że czasem "młodociani" mogą przysporzyć kłopotów.
Jeden nam ascendentował :)
Ja odpowiadam za ekipę na Zlocie. I ja wymagam odpowiedniego zachowania od ludzi.
Więc po pierwsze każdy nieletni musi ustalić z rodzicami że jedzie na Zlot. Chcę tel. kontaktowy do rodziców.
Po drugie, to nie jest wyrwanie się spod opieki, nie pozwolę pić nikomu poniżej 18-stki.
  • 0

Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.

#66 terekuku

terekuku

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • Miastogdansk

Napisano 13.07.2006 - |22:31|

Mam pytanie czemu niema zlotow SG lub SGA w Trojmieście gdy sąda jasno pokazuje że można by było cos takiego zorganizować. A nie tylko poznań warszawa. Myśle że jak kotoś sie zgłosi do mnie to bedzie mozna coś takiego zorganizować. I mała bibe zrobić lub coś wynając sale jakąś i ciekawsze odcinki puścić to wszystko zależy od was . Mi by bardzo zależało na poznaniu ludzi z Trójmiasta i całej Polski tak obsesyjnie zarażonych SG :hyhy:
  • 0

#67 Zoisyte

Zoisyte

Wielki Organizator

• VIP
  • 295 postów
  • MiastoJabłonna

Napisano 14.07.2006 - |11:21|

Mam pytanie czemu niema zlotow SG lub SGA w Trojmieście gdy sąda jasno pokazuje że można by było cos takiego zorganizować. A nie tylko poznań warszawa. Myśle że jak kotoś sie zgłosi do mnie to bedzie mozna coś takiego zorganizować. I mała bibe zrobić lub coś wynając sale jakąś i ciekawsze odcinki puścić to wszystko zależy od was . Mi by bardzo zależało na poznaniu ludzi z Trójmiasta i całej Polski tak obsesyjnie zarażonych SG :hyhy:

CHoćby dlatego że z południa Polski za daleko.
Dlatego Zloty odbywają się raczej w centrum.
Poza tym, masz ofertę jakiegoś ośrodka w niskiej cenie??
Pokaż ofertę organizacji, a być może zrobimy zlot w Trójmieście.
  • 0

Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.

#68 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 14.07.2006 - |11:31|

Mam pytanie czemu niema zlotow SG lub SGA w Trojmieście

Bo nie ma organizatora ;) Proste :]
  • 0

->1019<-

#69 terekuku

terekuku

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • Miastogdansk

Napisano 15.07.2006 - |02:33|

a na ile lududzi mam ośrodka szukać i na jak długo bo niemam pojęcia ile zloty trwają a żeby coś zorganizowac to raczje checi trzeba tylko wpierw trzeba rozleklamować pomysł zlotu w trojmieśćie a za organizacje przy odrobinie waszej pomocy w zakresu organizacyjnym takiej imprezy to moger się podjąc ale dopiero po ślubie i urlopie rozumiecie :hyhy:
  • 0

#70 lucaa_rules

lucaa_rules

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoOpole

Napisano 29.07.2006 - |22:02|

czy ktoś może mi powiedzieć na czym w końcu stanęło ?? :P
bo się z leksza zagubiłam ;)

dla mnie miasto jest obojętne, naprawdę :) wiec macie jedną osobę która napewno przyjedzie, gdziekolwiek miałoby się to odbyć :)
tylko jak sie coś ustali , to wrzucie na głowną czy cus :):)

powodzenia i do zobaczenia mam nadzieje !!
  • 0

#71 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 30.07.2006 - |14:33|

Skoro Cię to interesuje to tutaj jest strona internetowa zlotu sponsorowanego przez allegro:

LINK!
  • 0

Dołączona grafika

#72 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 17.08.2006 - |13:26|

Zlot właśnie odbywa się w osrodku Przestanek Alaska w miejscowości Lipnica...
przyjechało około 40 soob ;)

kilka fotek jakie nadesłał mi Holling:
Dołączona grafika

BANNER SPONSORA

Dołączona grafika

BUDOWA TRATWY

Dołączona grafika

LOSTOWY sklepik

Dołączona grafika

LEKCJA TRYTRAKA

Narazie tyle ze zlotowych fotek, jak coś dostane to na pewno się podziele :)

UPDATE:

Dołączona grafika

Budowa tratwy czesc 2

Dołączona grafika

O i bunkier też maja :P

Dołączona grafika

Turniej golfa o ostatni Dezodorant

• 0

#73 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 16.09.2006 - |17:22|

Mam pytanie do was. Kto był na zlocie fanów Lost ?
Jak oceniacie organizacje, ludzi, i sam zlot ? Proszę o info ;)

Użytkownik baku_tarnow edytował ten post 16.09.2006 - |17:24|

• 0
.

#74 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 18.09.2006 - |08:04|

Sam osobiście nie byłem na zlocie , ponieważ miałem problemy ze zdrowiem (złamana noga), ale słyszałem że ludzie dobrze się bawili i byli zadowoleni z pomysłów organizatorów. Pogoda im dopisywała, tratwa nie zatoneła czego wiecej chciec :P

Użytkownik wojtek edytował ten post 18.09.2006 - |08:05|

• 0

#75 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 25.09.2006 - |19:51|

:) bardzo się ciesze :)
Tylko proszę o wiecej info na temat samego zlotu, mile widziane od osób,które uczestniczyły w imprezie .
  • 0
.

#76 Losty

Losty

Szeregowy

• Email
  • 4 postów

Napisano 12.12.2006 - |16:34|

Ja nie mogę!!!!!Super pomysł.Tylko tak czytałam dużo waszych wypowiedzi i okazuje się, że jesteście starsi odemnie...no bo ja mam tylko 12 lat, anie 16. :rolleyes: Więc jeżeli już by się to odbyło to mnie chyba nie chcieli byście.Jestem młodsza i nie interesuje się takimi rzeczami jak wy, oprócz Lostów.Tk wogóle to nazywam się Weronika, ale jeżeli chcecie do mnie pisać to mówcie do mnie Wera. :sma1: Nie wiem skąd każdy z was pochodzi.Ja jestem z Puław-niedaleko Lublina.Jeżeli ktoś z tąd pochodzi niech się odezwie.Byłoby fajnie :D Niech każdy się przedstawi(bez nazwisk) i powie gdzie mieszka.Narka! ;)

Ja nie mogę!!!!!Super pomysł.Tylko tak czytałam dużo waszych wypowiedzi i okazuje się, że jesteście starsi odemnie...no bo ja mam tylko 12 lat, anie 16. rolleyes.gif Więc jeżeli już by się to odbyło to mnie chyba nie chcieli byście.Jestem młodsza i nie interesuje się takimi rzeczami jak wy, oprócz Lostów.Tk wogóle to nazywam się Weronika, ale jeżeli chcecie do mnie pisać to mówcie do mnie Wera. d_usmiech_sam.gif Nie wiem skąd każdy z was pochodzi.Ja jestem z Puław-niedaleko Lublina.Jeżeli ktoś z tąd pochodzi niech się odezwie.Byłoby fajnie biggrin.gif Niech każdy się przedstawi(bez nazwisk) i powie gdzie mieszka.Narka! wink.gif
  • 0

#77 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 16.12.2006 - |23:37|

Na pewno znajdziesz równieśnika na kolejnym zlocie w... wakacje :)
  • 0
.

#78 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 17.12.2006 - |00:37|

na kolejnym zlocie w... wakacje :)

coś mnie ominęło? :hehe:
  • 0

Dołączona grafika

#79 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 18.02.2007 - |17:35|

Lepiej późno niż za późno :P

strona zlotu 2006 i 2007: http://www.zlotlost.babel.pl/

Byłem (radosnym laureatem quizu jestem :D), i z ręką na sercu polecam wszystkim. No - chyba że ktoś jest skrajnym mieszczuchem. Było wspaniale, genialnie, bosko, jadę znów na pewno. Polecam wszystkim :)
  • 0

#80 Sytams

Sytams

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów
  • MiastoKamien Pomorski

Napisano 22.03.2007 - |20:46|

Lepiej późno niż za późno :P

strona zlotu 2006 i 2007: http://www.zlotlost.babel.pl/

Byłem (radosnym laureatem quizu jestem :D), i z ręką na sercu polecam wszystkim. No - chyba że ktoś jest skrajnym mieszczuchem. Było wspaniale, genialnie, bosko, jadę znów na pewno. Polecam wszystkim :)

to sie spotkamy jestem juz zapisany :)
  • 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych