Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najładniejsza laska w Babylon 5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Kto jest według ciebie the best laską w Babylon 5? (99 użytkowników oddało głos)

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#61 robcio

robcio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 06.02.2006 - |15:34|

O własnie Zarathos o nia mi chodzilo wlasnie przejrzalem sobie odcinki w ktorych wystapila. A jezeli chodzi o Ivanowa to mnie w ogole nie kreci. Zdecydowanie ładniejsza byla pani Musante z Wydzialu Nocnej straży odcinek 3x05
  • 0

#62 Maxell76

Maxell76

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 08.01.2007 - |15:02|

Anna Sheridan (Mira Furlan)
Dołączona grafika

Ogromnie uwielbia... ZABAWĘ W DOKTORA :P !! Trzeba wspomnieć że lubi imlanty ! A przy tym odrobinę naiwna. Uwielbia kopać w ziemi, a pfuj No i najważniejsze... ZOSTAWI WAS DLA PRACY !! Nawet nie zadzwoni , jakby wogóle cię nie znała... hmm to może być nawet pożyteczną cechą :P

Chociaż temat bardzo stary i pewnie zapomniany ale tak sobie odświeżając tematy o B5 wpadłem i na ten.
Znalazłem błąd:
Błąd w nazwisku aktorki powinno być Melissa Gilbert (znana przede wszystkim z "serialu Domek na prerii")
A co do innych aktorek w B5:
To zdrapując tonę charakteryzacji to Na'Toth wygląda tak: http://gfx.filmweb.p...00/po.68082.jpg (aktorka nr1) oraz tak: http://gfx.filmweb.p...44/po.50445.jpg (aktorka nr2);

Ktoś wspominał o Marjorie Monaghan jako Number One/Tessa Holloran http://gfx.filmweb.p...0/po.108914.jpg

I POLSKI akcent B5 - Beata Poźniak!! jako Prezydent Susanna Luchenko http://www.beata.com...hy/babylon5.jpg

Użytkownik Maxell76 edytował ten post 08.01.2007 - |15:03|

• 0

#63 SiLenT

SiLenT

Redakcja GHN

• VIP
  • 271 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 09.01.2007 - |09:59|

Chociaż temat bardzo stary i pewnie zapomniany ale tak sobie odświeżając tematy o B5 wpadłem i na ten.

Zapomniany czy nie ja stawiam na: Susan Ivanova (Claudia Christian)
  • 0

Greed is eternal.

#64 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.01.2007 - |14:54|

szkoda ze ankieta cos z walona i sie nie laduje :/
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#65 Slak

Slak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 23.01.2007 - |20:37|

Ivanowa - tyle wytrzymać między chłopami ...
I te buty nad głową na mostku White Star ...
  • 0

#66 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 17.09.2007 - |21:56|

A ja jestem za Number One :D Czyli przywódczynią marsjańskiego ruchu oporu.

PS Numer One z końca 5-sezonu już mi się tak nie podoba ;|

Użytkownik VeeDee edytował ten post 27.09.2007 - |20:43|

• 0
VeeDee

#67 Haes

Haes

Plutonowy

• Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 23.12.2007 - |18:55|

Ankieta nie działa :(

Ja bym wybrał zdecydowanie Ivanową - jak dla mnie, całkiem seksowna. Coś niektórzy mówili o kołkach czy twarzy babochłopa - coś w tym prawdy jest, ale nikt idealny nie jest. Prawdziwa kobieta, może nie perfekcyjna, ale na pewno atrakcyjna.

Cieakawa jest też Delenn - niezbyt urodna, troszkę kosmitowata, ale za to ma silna, ciekawa osobowość.

Lyta - jak zapuscila wlosy, byla nawet znosna, ale raczej nie piekna, a juz na pewno nie ladniejsza od Ivanowej.

Z postaci bardizej epizodycznych: ładne (nawej ladniejsze od Ivanowej) byla No1 z Marsa no i kobietka, ktora sie w 3. sezonie rozebrala u Sheridana (ta to juz w ogole byl full-wypas!), tudziez Adira. No, ale to nie glowne bohaterki, wiec jak rozumiem pod uwage ich nie bierzemy.
  • 0

Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.

Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).

#68 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 14.09.2008 - |01:12|

Aż musze zabrać głos w tej ankiecie, jedyną ładną nawet jak na nasze czasy kobietą ze świata B5 jest Lyta, śliczna ruda kobitka. Nawet teraz bym z chęcią z nią się umówił. Reszta wygląda tak jak na tamte czasy czyste lata '90 i to wczesne, te uczesania itd. blee
Delenn jest brzydka i jak ktos napisał ma jakieś takie męskie rysy. Ivanowa jest ok, ale nic po za tym, przeciętna babka, o reszcie szkoda gadać :-P

viva la LYTA!!!!! :-)
Ps. Lubie rude babki,
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#69 Amarok

Amarok

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 19.04.2009 - |23:53|

Z początku mi się podobała Talia. Jakby ją dobrze uczesać i ubrać to byłoby ok. Anna też była jako tako. Lyta po powrocie z długimi włosami chyba była najlepsza.
Ivanowa trochę dla mnie taka chłopczyca w zachowaniu...ja wiem...
  • 0

#70 xetnoinu

xetnoinu

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 185 postów
  • MiastoPraga, a za rzeką Warszawa

Napisano 31.10.2009 - |11:09|

W pierwszym sezonie: Adria i Ivanova, pierwsza za wdzięk, druga za to, że to mocna kobita i nie daje sobie facetom dmuchać w kaszę, jakkolwiek to "dmuchać" by brzmiało :)
  • 0

Zapraszam http://trek.pl/discord

Wbijajcie :) 

#71 Delenn

Delenn

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 07.07.2015 - |14:08|

,,W pierwszym sezonie: Adria i Ivanova, pierwsza za wdzięk, druga za to, że to mocna kobita i nie daje sobie facetom dmuchać w kaszę, jakkolwiek to "dmuchać" by brzmiało''
Adria? Chyba Adira bo Adria była w SG1

Użytkownik Delenn edytował ten post 07.07.2015 - |14:11|

• 0

#72 xetnoinu

xetnoinu

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 185 postów
  • MiastoPraga, a za rzeką Warszawa

Napisano 10.08.2015 - |17:58|

No tak, oczywiście. Z tą piękną wymową Ambasadora Centauri  :) Adiiiiiiiira!

Użytkownik xetnoinu edytował ten post 10.08.2015 - |18:00|

• 0

Zapraszam http://trek.pl/discord

Wbijajcie :) 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych