Bo nie ma ciekawszych seriali ... Stargate i Stargate Atlantis startuje w lipcu a Lost jest mimo takich odcinkow bardzo ciekawy.mam pytanie...
Skoro dla was kazdy wczesniejszy odcinek jest "fatalny" " przewidywalny" "lost schodzi na psy"
to po co to ogladacie :|?
Na forum jest dzial media i tam sa linki, moze o tym nie wiesz.Prison Break?
Dobra nvm. Wlasnie usilnie proboje sciagnac ten odcinek z innych zrodel niz torrenty. Poki co z marnym skutkiem, ale jednak cos mi sie sciaga ale czy to jest 2x22 sie okaze pozniej bo 2x21 sciagalem ze 3-4 razy... Ale czytajac to co Wy tutaj piszecie odcinek jest boski ale faktycznie przewidywalny. Sprawdzila sie najbardziej realna teoria odnosnie Michaela. Bardzo ciekawa jest rowniez ta zaglowka.
Heh wyskocza z Tvn'u i MAMY CIE albo ten ziom z mtv z programu punk'd (zreszta znacznie lepszy program niz ten caly shit mamy cieHeh dobrze powiedziane a serial skończy się tekstem,,Jesteście w ukrytej kamerze''.
Mam nadzieję,że w ostatnim odcinku 2 serii wyjaśnią o co chodzi z tym całym eksperymentym i ,,dobrymi ludzmi'' i kim tak naprawde jest Walt bo zwyczajnym dziecki to już wiemy,że nie jest.
---------------------------
A ja tam mysle ze lodke jesli jest pusta mogl postawic jakis others i wyskoczyl jeszcze za horyzontem a lodka z pradem sama doplynie (w trailerze widzimy, ze jack bedzie do niej plynol wiec moze bedzie odplywac albo skapna sie ze jest pusta). Ale tak samo moze byc pelna ludzi
A co do demonda byc moze bedziemy mieli jego historie po tym co robil gdy uciekl tak jak michaela i wcale lodka moze nie przyplynac a po prostu przyjsc plaza.
Użytkownik ~~ Sg-1 ~~ edytował ten post 18.05.2006 - |20:36|

Logowanie »