Bo nie ma ciekawszych seriali ... Stargate i Stargate Atlantis startuje w lipcu a Lost jest mimo takich odcinkow bardzo ciekawy.mam pytanie...
Skoro dla was kazdy wczesniejszy odcinek jest "fatalny" " przewidywalny" "lost schodzi na psy"
to po co to ogladacie :|?
Na forum jest dzial media i tam sa linki, moze o tym nie wiesz.Prison Break? Dobra nvm. Wlasnie usilnie proboje sciagnac ten odcinek z innych zrodel niz torrenty. Poki co z marnym skutkiem, ale jednak cos mi sie sciaga ale czy to jest 2x22 sie okaze pozniej bo 2x21 sciagalem ze 3-4 razy... Ale czytajac to co Wy tutaj piszecie odcinek jest boski ale faktycznie przewidywalny. Sprawdzila sie najbardziej realna teoria odnosnie Michaela. Bardzo ciekawa jest rowniez ta zaglowka.
Heh wyskocza z Tvn'u i MAMY CIE albo ten ziom z mtv z programu punk'd (zreszta znacznie lepszy program niz ten caly shit mamy cieHeh dobrze powiedziane a serial skończy się tekstem,,Jesteście w ukrytej kamerze''.
Mam nadzieję,że w ostatnim odcinku 2 serii wyjaśnią o co chodzi z tym całym eksperymentym i ,,dobrymi ludzmi'' i kim tak naprawde jest Walt bo zwyczajnym dziecki to już wiemy,że nie jest.
---------------------------
A ja tam mysle ze lodke jesli jest pusta mogl postawic jakis others i wyskoczyl jeszcze za horyzontem a lodka z pradem sama doplynie (w trailerze widzimy, ze jack bedzie do niej plynol wiec moze bedzie odplywac albo skapna sie ze jest pusta). Ale tak samo moze byc pelna ludzi Nic nie wiadomo.
A co do demonda byc moze bedziemy mieli jego historie po tym co robil gdy uciekl tak jak michaela i wcale lodka moze nie przyplynac a po prostu przyjsc plaza.
Użytkownik ~~ Sg-1 ~~ edytował ten post 18.05.2006 - |20:36|