Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kto jeszcze umrze w drugim sezonie?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
160 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: W 2 sezonie umrze jeszcze: (176 użytkowników oddało głos)

Kto umrze w 2 sezonie?

1. Jack (7 głosów [5.22%])

Procent z głosów: 5.22%

2. Kate (4 głosów [2.99%])

Procent z głosów: 2.99%

3. Charlie (28 głosów [20.90%])

Procent z głosów: 20.90%

4. Sayid (14 głosów [10.45%])

Procent z głosów: 10.45%

5. Sawyer (3 głosów [2.24%])

Procent z głosów: 2.24%

6. Locke (4 głosów [2.99%])

Procent z głosów: 2.99%

7. Sun (2 głosów [1.49%])

Procent z głosów: 1.49%

8. Jin (8 głosów [5.97%])

Procent z głosów: 5.97%

9. Ana Lucia (23 głosów [17.16%])

Procent z głosów: 17.16%

10. Eko (2 głosów [1.49%])

Procent z głosów: 1.49%

11. Libby (11 głosów [8.21%])

Procent z głosów: 8.21%

12. Hurley (6 głosów [4.48%])

Procent z głosów: 4.48%

13. Claire (5 głosów [3.73%])

Procent z głosów: 3.73%

14. Michael (17 głosów [12.69%])

Procent z głosów: 12.69%

Głosuj

#61 Kira Nerys

Kira Nerys

Plutonowy

• VIP
  • 353 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.03.2006 - |20:30|

Ciekawe, że nikt nie typuje Kate i Sawyer'a. A może to właśnie Sawyer bedzie tą osobą która umrze...? Zgładzony przez jadowitą żabe ;)
  • 0

#62 analucia

analucia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 20.03.2006 - |20:32|

Charlie jest jednym z moich ulubionych bohaterów, podobnie jak Ana Lucia ;]

Uzasadnijcie mi, czemu myślicie, że to Charlie ma zginąć... ;P

Boone, nie lubię Cię.
Kocham nas :D :*
  • 0

#63 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |20:32|

Ciekawe, że nikt nie typuje Kate i Sawyer'a. A może to właśnie Sawyer bedzie tą osobą która umrze...? Zgładzony przez jadowitą żabe ;)

oczywiscie... mozliwe... ale bez sawyera ten serial to juz naprawde nie to samo :D on stanowi pewien punkt obowiązkowy serialu :D ludzie za bardzo go lubia
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#64 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.03.2006 - |20:38|

a może nikt niezginie??? ktoś o tym pomyślał???
  • 0

Dołączona grafika

#65 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |20:56|

1) nie wiem, wydaje mi sie logiczne ze aboijanie glownych bohaterow jest ekscytujace w pewien sposob i podnosie dramatycznosc serialu i widzowie chca smierci (ja tez) a skoro jedna osoba umarla na poczatku sezonu to druga powinna na koncu
2) tworcy zapowiadali ze zginie ktos jeszcze
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#66 Regis

Regis

Szeregowy

• Email
  • 18 postów

Napisano 20.03.2006 - |20:57|

a może nikt niezginie??? ktoś o tym pomyślał???

Zgadzam się. Shannon wystarczy.
  • 0

#67 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |21:01|

ja chce krwii... chce jeszcze jednej smierci w tym sezonie :D (nie pozwalajcie ogladac dzieciom horrorow jak sa male, bo potem chca tylko ogladac jak ktos umiera, wypaczona psychika :D)
  • 0

#68 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 20.03.2006 - |21:05|

nie wystarczy :)
albo zabija jeszcze henry'ego (on ma priorytet) albo zadam ofiary z jednego z lostowiczow :P
  • 0

#69 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |21:06|

nie wystarczy :)
albo zabija jeszcze henry'ego (on ma priorytet) albo zadam ofiary z jednego z lostowiczow :P

i co nam po smierci henryego... jak nie umrz to jeszcze wroci... bo co nam po smierci ethana... tez nie za wiele. chce zeby umarl rozbitek z glownych bohaterow :D
  • 0

#70 Regis

Regis

Szeregowy

• Email
  • 18 postów

Napisano 20.03.2006 - |21:12|

A może Rousseau?

Użytkownik Regis edytował ten post 20.03.2006 - |21:16|

• 0

#71 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |21:14|

A może Russoe?

oj niee.... niech nie umiera nikt kto jest gwiazda specjalna serialu. ludzie ktorzy nie rozbili sie naszym samolotem mają zostac, są potrzebni nam widzom zeby pomoc w rozwiazniu zagadek wyspy... Rousseau, Henry, Zeke to kilka z tych osob
  • 0

#72 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 20.03.2006 - |21:59|

Sądzę, że dotychczasowe śmierci głównych bohaterów (Shannon i Boone) były wynikiem konieczności organiacyjnych. Zapewne częśc aaktorów, w kontrakcie ma opcje nie przedłużenia na kolejny sezon i ci dwaj mieli inne plany. Shannon zagrała w większym filmie. Boone też chyna gdzies tam się udziela.

Zawsze jest jakas przyczyna :)
Serial musi byc ciekawy i musi sie cos dziac. Tak naprawde to nie wiadomo kto zginie bo kazdy moze. O tych co zgineli tez mozna bylo cos jeszcze ciekawego nakrecic wiec w ten sposob nie mozna dokonywac selekcji :) Moim zdaniem autorzy zrobia tak zebysmy sie nie spodziewali smierci tej osoby
  • 0

#73 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 20.03.2006 - |22:10|

Zawsze jest jakas przyczyna :)
Serial musi byc ciekawy i musi sie cos dziac. Tak naprawde to nie wiadomo kto zginie bo kazdy moze. O tych co zgineli tez mozna bylo cos jeszcze ciekawego nakrecic wiec w ten sposob nie mozna dokonywac selekcji :) Moim zdaniem autorzy zrobia tak zebysmy sie nie spodziewali smierci tej osoby

popieram,czy ktos się spodziewał śmierci boona ,czy shannon ,albo choćby Artza??
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#74 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |22:18|

popieram,czy ktos się spodziewał śmierci boona ,czy shannon ,albo choćby Artza??

smierci shannon? no niestety tak.,... kiedys neichcacy natknalem sie na spoilera dot smierci shanno0n, to bylo straszne :D
  • 0

#75 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 20.03.2006 - |22:22|

smierci shannon? no niestety tak.,... kiedys neichcacy natknalem sie na spoilera dot smierci shanno0n, to bylo straszne :D

Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem :P :) Zginela i trzeba sie z tym pogodzic :)

A skoro za Shannon tak niektorzy placza to co bedzie jak zginie Kate ktora wiekszosc tak kocha :P ?
  • 0

#76 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 21.03.2006 - |15:35|

Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem :P :) Zginela i trzeba sie z tym pogodzic :)
A skoro za Shannon tak niektorzy placza to co bedzie jak zginie Kate ktora wiekszosc tak kocha :P ?

Nie pogodze sie z tym, chce powrotu shannon, nawet jako zombie :D i moze mowic wspak, poradze sobie z tym :D
  • 0

#77 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 21.03.2006 - |16:10|

Obstawiam ze zginą Jin i Sayid, ale zagłosowałem na Jin'a, jakoś z angielskim mu nie idzie no i Michael (jesli wróci) ma chrabke na Sun :D pozatym wydaje sie ze dobrze by razem wygladali :]
  • 0

#78 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 21.03.2006 - |19:50|

Obstawiam ze zginą Jin i Sayid, ale zagłosowałem na Jin'a, jakoś z angielskim mu nie idzie no i Michael (jesli wróci) ma chrabke na Sun :D pozatym wydaje sie ze dobrze by razem wygladali :]

Nie wiem, skąd się wzięła ta totalnie niepoparta treścią filmu teza, że Michaelowi podoba się Sun. Przecież to absurd. Sun została z Jinem mimo wszystko, a parę dni później stwierdziła, że musi sprawdzić, czy naprawdę murzyni są lepiej uposażeni?
  • 0

#79 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 21.03.2006 - |20:42|

ja niechce żeby ktoś umierał bo będe płakał:)(znowu)
za bardzo wszystkich lubie, i jestem za bardzo do nih przywiązany żebym pozwlił im umrzeć:D
  • 0

#80 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 21.03.2006 - |21:21|

ja niechce żeby ktoś umierał bo będe płakał:)(znowu)
za bardzo wszystkich lubie, i jestem za bardzo do nih przywiązany żebym pozwlił im umrzeć:D

ja nie bede juz plakal po nikim jak zabili mi Shannon
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych