Zgłosiłem je przy odprawie....
Nie wiem czy sciemniał czy nie ale chyba o to Wam chodzi...?
(jesli nie to przepraszam...
Napisano 15.03.2006 - |10:27|
Napisano 15.03.2006 - |14:02|
ja wiem co pisalem ale gdybys dalej nie wiedzial to post z pistoletami na wode to byla ironia,cynizm,sarkazm itp itdNie wiesz, co piszesz? Robisz to nieświadomie? Masz daleko posuniętą chorobę Alzheimera?
Ty to pisałeś:
nie wiemy czy mowil serio czy zartowal. nic wiecej nie bylo na ten tematLock na pytanie skąd ma noże, powiedział:
Zgłosiłem je przy odprawie....
Napisano 15.03.2006 - |14:55|
Tak sądzę. Epizod Lockdown prawdopodobnei nam przybliży krytyczny okres w życiu locka od oddania nerki Mr. Cooperowi do utraty władzy w nogach. zauważcie, że pzred polowaniami z ojcem, John nie miał, żadnego doświadzcenia w tym względzie. Okazało się, że dobrze stzrela, ale to mogła byc wrodzona zdolnośc. Nie sądzę, by potem aż tak bardzo się tym zajmował. Od chwilis paralizowania napewno już po lasach nie chodził. Miał za to dużo czasu by siedzieć przed telewizorem lub czytać ksiązki. To nawet ciakawa przesłanka psychologiczna. człowiek sparaliżowany zaczyna się zajmować, czyms czego zapewne nigdy nie bedzie mógł wykorzystac. Taka forma pzreczeniu rzeczywistości. pasuje mi to pokrętnej osobowości Locke.hmmm coraz bardziel lubie ta postac. Czyli nasz Lock to czysty teoretyk
Napisano 15.03.2006 - |20:33|
Locke planował wędrówkę (zorganizowaną - Spiritual Roundabout) po australijskim buszy i pewnie na ta okazje kupił sobie ten zestaw noży. Z jego strony było to trochę naiwne, ale jest on dość naiwny. Gdy je znajduje, wygladaja one na nowe, zupełnie nieużywane. także i walizeczka jest nowiutka. Taki bagaz mozna miec w samolocie, po warunkeim, ze nei jest podrecznym. materiały wybuchowe i łatwopalne są neidopuszczałne, ale noże jak najbardziej.locke pewnie wędrował po australijskim buszu,i kupił sobie noże na tą przygode
Użytkownik Jonasz edytował ten post 15.03.2006 - |20:34|
Napisano 17.03.2006 - |00:28|
jesli chciales napisac Offtopic to watpie abys mial racje. topic jest o Lucynce i Kate i o rywalizacji lub innych zachowaniach miedzy nimi. ja zadalem pytanie odnosnie spraw sercowych wiec jesli o to chodzi to wciaz moj post miesci sie w granicach topikuOT
Użytkownik szymcio edytował ten post 17.03.2006 - |00:30|
Napisano 17.03.2006 - |13:36|
To też to nie my powinniśmy się denerwować upadkiem forum, tylko moderatorzy. A skoro:Maslot z całym szacunkiem ale ile można. Mają jeden wątek to niech się go trzymają.
Napisano 19.03.2006 - |00:30|
napewno da czadu bo nie po to zaangazowali znana aktorke (fakt faktem to Lucynka jest tam najbardziej slawna) aby ja zabijac po paru odcinkach bez rozwijania jej postacipewnie lucynka da jeszcze czadu i pokazę co potrafi
Napisano 19.03.2006 - |14:04|
Napisano 19.03.2006 - |14:18|
jaka armie? pomysl armii upadl w momencie zabrania broni przez sawyeraWkońcu Lulu robi armie z Jackiem i nie może pójść do odstrzału.
Napisano 20.03.2006 - |18:53|
To właśnie kate to prawdziwy hard-core. Cóz takiego zrobiła AL? Z tego co dotychczas wiemy zabiła w zemście faceta. Kate, jest artystką, w ucieczkach, zwodzeniu, nabieraniu ludzi. Jej trzeba się obawiac. AL ma wszytsko na gębei wypisane. Kate jest niedo rozgryzeinia. Pamiętacie co powiedział Mars Jackowi przed śmiercią?A ja i tak wolę słodką Kate od "hardcore'owej" Any-Lucii
![]()
![]()
.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 20.03.2006 - |18:55|
Napisano 20.03.2006 - |21:15|
Napisano 20.03.2006 - |21:16|
tak, lubie hardcorowe....noooo AL to taka harcorowa laska . ostra i w ogóle nawet jak mówi to tak charakterystycznie wykrzywia twarz jakby pokazywała "co to nie ja " albo " jeszcze jeden ruch i bedziesz wąchać kwiatki od spodu"
wkurzyla mnie tylko ta intryga po postrzeleniu shanon. Siedziała, skuła saida i nikt nie wiedział co sie dziej
dziwne takie
Napisano 20.03.2006 - |21:24|
hehe widze, boone że sie zgadzamy :] tylko głupio mi pisać o fantazjach erotycznych po looknięciu w moje dane ( 15 lat
)
niezgadzam się.Blondynki mi się już przejadły.i sa,no jakby to powiedzieć,obdzarone mniejszym intelektem
nie przejmuj sie, jestes jeszcze starszychyba masz rację... może ja też niebędę się udzielał w tej rozmowie...
Napisano 20.03.2006 - |21:29|
nie przejmuj sie, mam tyle samo
![]()
jestem 10 miesiecy starszy
oj tak, są obdarzone mniejszym intelektem, ale ta ktora naprawde kcoham tez jest blondynka i kocham ja jaka jest
nie przejmuj sie, jestes jeszcze starszy
Napisano 20.03.2006 - |22:16|
no niestety jakoś można, gdyż ja nawet na to uwagi nie zwróciłem - ja się tylko afer doszukuję i niczego więcej... jak dotąd... zresztą to była retrospekcja z jej życia po napadzie na bank (lub przed)...Nie pamiętam dokładnie bo nie mam teraz wszystkich odcinków na dysku, ale to jeden z tych, w których były jej retrospekcje. W tym odcinku zmywała farbę do włosów pod prysznicem. Nie pamiętasz? Jak można to zapomnieć?
Napisano 20.03.2006 - |22:19|
po, poniewaz napad na bank byl dla samolociku toma, a w tym odcinku tom jeszcze zylno niestety jakoś można, gdyż ja nawet na to uwagi nie zwróciłem - ja się tylko afer doszukuję i niczego więcej... jak dotąd... zresztą to była retrospekcja z jej życia po napadzie na bank (lub przed)...
Napisano 22.03.2006 - |00:31|
Napisano 22.03.2006 - |01:33|
Ciekawe jakie miał wobec niej zamiary. Gdyby przyprowadził ją na pogrzeb i przedstawił mamusi, ta by się lekko zdziwła, chociaz po tych tatuażach to już sie pewnia przyzwyczaiłą do synka ekstawagancji.jak zwał tak zwał....
Od dziś proszę się zwracać do mnie per Sierżant
Napisano 24.03.2006 - |22:38|
Napisano 24.03.2006 - |22:41|
ale i tak Sayid będzie dalej smutny no chyba, że się teraz w niej bujnieChcę wam wszystkim powiedzieć, że wybaczyłem dzisiaj Anie Lucii to, że zamordowała Shannon. To co powiedziała w odcinku 2x16. Cytuję:
Ludzie nie przepadają za mną.
Całe życie starałam się to zmienić.
Chyba w którymś momencie|dałam sobie spokój.
W końcu...
...jestem taka, jaka jestem.
Ale ty...
Ty masz dobry powód,|żeby mnie nienawidzić.
Przepraszam.
Przepraszam za to, co zrobiłam.
I taką niewinną gadką mnie urzekła. Wybaczyłem jej grzechy. I mogę bronić Any Lucii od dzisiaj.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych