Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ana-Lucia vs. Kate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#61 Bartosz

Bartosz

Szeregowy

• Email
  • 41 postów

Napisano 15.03.2006 - |10:27|

Lock na pytanie skąd ma noże, powiedział:
Zgłosiłem je przy odprawie....
Nie wiem czy sciemniał czy nie ale chyba o to Wam chodzi...?
(jesli nie to przepraszam...;))
  • 0

#62 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 15.03.2006 - |14:02|

Nie wiesz, co piszesz? Robisz to nieświadomie? Masz daleko posuniętą chorobę Alzheimera?
Ty to pisałeś:

ja wiem co pisalem ale gdybys dalej nie wiedzial to post z pistoletami na wode to byla ironia,cynizm,sarkazm itp itd :)
poza tym minki mowily wszystko :)

Lock na pytanie skąd ma noże, powiedział:
Zgłosiłem je przy odprawie....

nie wiemy czy mowil serio czy zartowal. nic wiecej nie bylo na ten temat :)
chociaz fakt ze umie nimi rzucac oraz uczyl Walta nimi rzucac cos o tym swiadczy :)
  • 0

#63 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 15.03.2006 - |14:55|

hmmm coraz bardziel lubie ta postac. Czyli nasz Lock to czysty teoretyk :D

Tak sądzę. Epizod Lockdown prawdopodobnei nam przybliży krytyczny okres w życiu locka od oddania nerki Mr. Cooperowi do utraty władzy w nogach. zauważcie, że pzred polowaniami z ojcem, John nie miał, żadnego doświadzcenia w tym względzie. Okazało się, że dobrze stzrela, ale to mogła byc wrodzona zdolnośc. Nie sądzę, by potem aż tak bardzo się tym zajmował. Od chwilis paralizowania napewno już po lasach nie chodził. Miał za to dużo czasu by siedzieć przed telewizorem lub czytać ksiązki. To nawet ciakawa przesłanka psychologiczna. człowiek sparaliżowany zaczyna się zajmować, czyms czego zapewne nigdy nie bedzie mógł wykorzystac. Taka forma pzreczeniu rzeczywistości. pasuje mi to pokrętnej osobowości Locke.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#64 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 15.03.2006 - |20:33|

locke pewnie wędrował po australijskim buszu,i kupił sobie noże na tą przygode

Locke planował wędrówkę (zorganizowaną - Spiritual Roundabout) po australijskim buszy i pewnie na ta okazje kupił sobie ten zestaw noży. Z jego strony było to trochę naiwne, ale jest on dość naiwny. Gdy je znajduje, wygladaja one na nowe, zupełnie nieużywane. także i walizeczka jest nowiutka. Taki bagaz mozna miec w samolocie, po warunkeim, ze nei jest podrecznym. materiały wybuchowe i łatwopalne są neidopuszczałne, ale noże jak najbardziej.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 15.03.2006 - |20:34|

• 0
Genesis

#65 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.03.2006 - |00:28|

OT

jesli chciales napisac Offtopic to watpie abys mial racje. topic jest o Lucynce i Kate i o rywalizacji lub innych zachowaniach miedzy nimi. ja zadalem pytanie odnosnie spraw sercowych wiec jesli o to chodzi to wciaz moj post miesci sie w granicach topiku :)

PS jesli nie mam racji to sorki, bo moge sie mylic :)

Użytkownik szymcio edytował ten post 17.03.2006 - |00:30|

• 0

#66 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 17.03.2006 - |13:36|

Maslot z całym szacunkiem ale ile można. Mają jeden wątek to niech się go trzymają.

To też to nie my powinniśmy się denerwować upadkiem forum, tylko moderatorzy. A skoro:
1. Nigdy ich nie widziałem na forum
2. Nie widzę, żeby cokolwiek robili - i nie mam tu na myśli rozdawiania banów na prawo i lewo, ale nie ma jeszcze wątku dot. następnego odcinka, nikt nie przenosi wątków źle umieszczonych (np. tematy dot. bohaterów są na głównym forum, powinny być w "Bohaterowie"), brak kierowania dyskusją

Jeśli się mylę co do moderatorów, bo np. wszyscy są właśnie chorzy, mają zepsute komputery, to oczywiście przepraszam.
  • 0

#67 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.03.2006 - |00:30|

pewnie lucynka da jeszcze czadu i pokazę co potrafi

napewno da czadu bo nie po to zaangazowali znana aktorke (fakt faktem to Lucynka jest tam najbardziej slawna) aby ja zabijac po paru odcinkach bez rozwijania jej postaci :)
Lucynka moze byc jeszcze pierwszoplanowa postacia serialu i zycze jej dluga zywotnosc na wyspie :)
  • 0

#68 lost_Cubix

lost_Cubix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 19.03.2006 - |14:04|

Dokładnie LVS. Ale zanim Anna zginie, odegra ważną role w serialu. A jesli zginie, to oddając życie za innych rozbitków. W każdym razie całkiem niezła z niej laska. :hyhy: moim skromnym zdaniem będzie sie uganiać za Jackiem, który ją woli niz kate :look:
  • 0
by cubix AD 2006

#69 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.03.2006 - |14:18|

Wkońcu Lulu robi armie z Jackiem i nie może pójść do odstrzału.

jaka armie? pomysl armii upadl w momencie zabrania broni przez sawyera :)
przeciez nie beda sie bic kijami skoro Oni maja bron :)
  • 0

#70 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.03.2006 - |18:53|

A ja i tak wolę słodką Kate od "hardcore'owej" Any-Lucii :D :D :D .

To właśnie kate to prawdziwy hard-core. Cóz takiego zrobiła AL? Z tego co dotychczas wiemy zabiła w zemście faceta. Kate, jest artystką, w ucieczkach, zwodzeniu, nabieraniu ludzi. Jej trzeba się obawiac. AL ma wszytsko na gębei wypisane. Kate jest niedo rozgryzeinia. Pamiętacie co powiedział Mars Jackowi przed śmiercią?

Użytkownik Jonasz edytował ten post 20.03.2006 - |18:55|

• 0
Genesis

#71 lost_Cubix

lost_Cubix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 20.03.2006 - |21:15|

noooo AL to taka harcorowa laska . ostra i w ogóle nawet jak mówi to tak charakterystycznie wykrzywia twarz jakby pokazywała "co to nie ja " albo " jeszcze jeden ruch i bedziesz wąchać kwiatki od spodu" :blink: wkurzyla mnie tylko ta intryga po postrzeleniu shanon. Siedziała, skuła saida i nikt nie wiedział co sie dziej :unsure: dziwne takie :o
  • 0
by cubix AD 2006

#72 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |21:16|

noooo AL to taka harcorowa laska . ostra i w ogóle nawet jak mówi to tak charakterystycznie wykrzywia twarz jakby pokazywała "co to nie ja " albo " jeszcze jeden ruch i bedziesz wąchać kwiatki od spodu" :blink: wkurzyla mnie tylko ta intryga po postrzeleniu shanon. Siedziała, skuła saida i nikt nie wiedział co sie dziej :unsure: dziwne takie :o

tak, lubie hardcorowe.... :D :D wiec z ana lucia mozna pofantazjowac erotycznie, ale tak ogolnie zdania nie zmienie, wredna z niej baba, a zabojstwa shannon nie wybacze jej nawet jak sie okaze ze shannon sama wybuchla i krew jej wyplynela :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#73 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |21:24|

hehe widze, boone że sie zgadzamy :] tylko głupio mi pisać o fantazjach erotycznych po looknięciu w moje dane ( 15 lat :D )

nie przejmuj sie, mam tyle samo :D :D jestem 10 miesiecy starszy :P

niezgadzam się.Blondynki mi się już przejadły.i sa,no jakby to powiedzieć,obdzarone mniejszym intelektem :blink:

oj tak, są obdarzone mniejszym intelektem, ale ta ktora naprawde kcoham tez jest blondynka i kocham ja jaka jest :D

chyba masz rację... może ja też niebędę się udzielał w tej rozmowie... :P

nie przejmuj sie, jestes jeszcze starszy :P
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#74 lost_Cubix

lost_Cubix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 20.03.2006 - |21:29|

nie przejmuj sie, mam tyle samo :D :D jestem 10 miesiecy starszy :P
oj tak, są obdarzone mniejszym intelektem, ale ta ktora naprawde kcoham tez jest blondynka i kocham ja jaka jest :D
nie przejmuj sie, jestes jeszcze starszy :P

jak 10 mies. starszy to okej. nie widziałem twoich danych więc nie wiem :]
AL i Katarzyna są spoko ale wole AL bo wszyscy wolą Kate :)
-a Blondynki są spoko, ładne i inteligentne. tylko sie mówi ze sa głupie. A gdzies czytałem że blondynki bardzij kręca facetów :wacko:
  • 0
by cubix AD 2006

#75 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.03.2006 - |22:16|

Nie pamiętam dokładnie bo nie mam teraz wszystkich odcinków na dysku, ale to jeden z tych, w których były jej retrospekcje. W tym odcinku zmywała farbę do włosów pod prysznicem. Nie pamiętasz? Jak można to zapomnieć? :D

no niestety jakoś można, gdyż ja nawet na to uwagi nie zwróciłem - ja się tylko afer doszukuję i niczego więcej... jak dotąd... zresztą to była retrospekcja z jej życia po napadzie na bank (lub przed)...
  • 0

Dołączona grafika

#76 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |22:19|

no niestety jakoś można, gdyż ja nawet na to uwagi nie zwróciłem - ja się tylko afer doszukuję i niczego więcej... jak dotąd... zresztą to była retrospekcja z jej życia po napadzie na bank (lub przed)...

po, poniewaz napad na bank byl dla samolociku toma, a w tym odcinku tom jeszcze zyl
  • 0

#77 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.03.2006 - |00:31|

Czy pamietacie jak w pilocie, w scenie z samolotu Jack kończąc drinka pondnosi się mając zamiar gdzies pójśc i wtedy wpada na niego Charlie. Jack po tym siada i zaczyna rozmowe z Rose. Charlie prawdopodobnei uratował Jackowi życie, zupełnie nieswiadomie. Z drugiej strony, ciekawe dokąd sie wybierał. Moze by pogadac z kimś z rzędu 42,
  • 0
Genesis

#78 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.03.2006 - |01:33|

jak zwał tak zwał....
Od dziś proszę się zwracać do mnie per Sierżant :P

Ciekawe jakie miał wobec niej zamiary. Gdyby przyprowadził ją na pogrzeb i przedstawił mamusi, ta by się lekko zdziwła, chociaz po tych tatuażach to już sie pewnia przyzwyczaiłą do synka ekstawagancji.

A tak propos tatuazy, to wyglada na to, że jest to prawdopodobnie tatuaż nie Jacka, lecz aktota go grającego.
  • 0
Genesis

#79 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 24.03.2006 - |22:38|

Chcę wam wszystkim powiedzieć, że wybaczyłem dzisiaj Anie Lucii to, że zamordowała Shannon. To co powiedziała w odcinku 2x16. Cytuję:
Ludzie nie przepadają za mną.

Całe życie starałam się to zmienić.

Chyba w którymś momencie|dałam sobie spokój.

W końcu...

...jestem taka, jaka jestem.

Ale ty...

Ty masz dobry powód,|żeby mnie nienawidzić.

Przepraszam.

Przepraszam za to, co zrobiłam.

I taką niewinną gadką mnie urzekła. Wybaczyłem jej grzechy. I mogę bronić Any Lucii od dzisiaj. :D
  • 0

#80 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 24.03.2006 - |22:41|

Chcę wam wszystkim powiedzieć, że wybaczyłem dzisiaj Anie Lucii to, że zamordowała Shannon. To co powiedziała w odcinku 2x16. Cytuję:
Ludzie nie przepadają za mną.
Całe życie starałam się to zmienić.
Chyba w którymś momencie|dałam sobie spokój.
W końcu...
...jestem taka, jaka jestem.
Ale ty...
Ty masz dobry powód,|żeby mnie nienawidzić.
Przepraszam.
Przepraszam za to, co zrobiłam.
I taką niewinną gadką mnie urzekła. Wybaczyłem jej grzechy. I mogę bronić Any Lucii od dzisiaj. :D

ale i tak Sayid będzie dalej smutny no chyba, że się teraz w niej bujnie :P wtedy to dopiero byłoby o czym pisać :]
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych