Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najmniej lubiana postać.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
192 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Najmniej lubiana postać. (413 użytkowników oddało głos)

Najmniej lubiana postać

1. Ana-Lucia (76 głosów [22.09%])

Procent z głosów: 22.09%

2. Boone (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

3. Charlie (23 głosów [6.69%])

Procent z głosów: 6.69%

4. Claire (19 głosów [5.52%])

Procent z głosów: 5.52%

5. Hurley (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

6. Jack (25 głosów [7.27%])

Procent z głosów: 7.27%

7. Sawyer (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

8. Jin (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

9. Lock (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

10. Kate (16 głosów [4.65%])

Procent z głosów: 4.65%

11. Libby (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

12. Michael (53 głosów [15.41%])

Procent z głosów: 15.41%

13. Mr. Eko (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

14. Sayid (2 głosów [0.58%])

Procent z głosów: 0.58%

15. Shannon (33 głosów [9.59%])

Procent z głosów: 9.59%

16. Walt (17 głosów [4.94%])

Procent z głosów: 4.94%

17. Sun (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

18. Danielle (14 głosów [4.07%])

Procent z głosów: 4.07%

19. Rose (8 głosów [2.33%])

Procent z głosów: 2.33%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#61 Evan

Evan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 25.03.2006 - |22:17|

Zdemolował ogródek bo podobnie jak Locke ma problemy z gniewem. W tym samym epizodzie, w retrospekcji miał ten sam problem w gabinecie lekarza.

No to powinien próbować to w sobie zmienić. O wszystko obwiniacie ojca Sun, lecz gdyby naprawde najbardziej mu (Jinowi) zalezalo na sun to wczesniej by zrezygnowal z tej pracy, albo uciekł...
  • 0

#62 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 25.03.2006 - |22:32|

Mnie również Claire denerwuje. I musze powiedzieć że Ana Lucia staje się jakaś normalniejsza.

charlie jest wporzo ana lucia tez sie robi lepsza ,mnie coraz bardziej jack i locke zaczyna wkurzac
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#63 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |22:36|

Mnie również Claire denerwuje. I musze powiedzieć że Ana Lucia staje się jakaś normalniejsza.

Ana Lucia górą :D

charlie jest wporzo ana lucia tez sie robi lepsza ,mnie coraz bardziej jack i locke zaczyna wkurzac

Charlie? Nie, nie przepadam. Nie lubię strasznie jego wspomnień, jak dla mnie ma najnudniejsze wspomneinia ze wszystkich rozbitków.
I mnie tez Jack i Locke wkurzają. Są zbyt zajęci walką o przywództwo między sobą.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#64 Darkwind

Darkwind

Szeregowy

• Email
  • 5 postów
  • Miastosą The Others?

Napisano 28.03.2006 - |14:30|

A ja nie lubię Any- Lucii. Nie pytajcie czemu, albo nie mówcie że się czepiam. Nie przypadła mi poprostu ta postać do gustu. Zabiła Shannon, jest agresywna, chamska i ogólnie bulwersująca. :angry:
  • 0

#65 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.03.2006 - |21:32|

nie lubie charliego. z kazdym odcinkiem coraz bardziej mnie wkurza :(
claire jak sie nie odzywa to jeszcze ujdzie :)
  • 0

#66 Misiencjusz

Misiencjusz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.04.2006 - |16:45|

Po pierwsze to mój pierwszy post więc mam tremę ;)
Po drugie: konkrety.
W ocenie kieruję się tym, ze najbardziej nie lubie tych co najbardziej szkodzą grupie. A więc w tej sytuacji mógł być tylko jeden kandydat do ankiety. Mr Pasozyt, czyt. Sawyer. Widzę, ze m tu sporo fanów, ale jak dla mnie gośc, który kradnie ekwipunek reszcie grupy i wyraźnie gra na swoje konto zamiast walczyć o wspólne dobro powinien dostać którejś nocy nóz pod żebro. Gościa nie trawię niemal od poczatku.

Co do A-L to ja ją bardzo lubię. Ma wyskoki gniewu i porywczości, ale ona jest jedną z trzech osób, które mogą być liderami. Ta trójka to A-L, Mr. Eko (może tonowac porywczość A-L, jest wyjatkowo stonowany i trzeźwo na spokojnie myślący) oraz Locke (nie boi się brać na sibie ryzyka podejmowania decyzji i odpowiedzialności za nie, poza tym to bardzo mocny charakter, który nie ugnie się przed przeciwnościami). Cała reszta coś wnosi, ale nie ma odpowiedniej mentalności by dowodzić.
  • 0

#67 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 06.04.2006 - |16:43|

W ocenie kieruję się tym, ze najbardziej nie lubie tych co najbardziej szkodzą grupie. A więc w tej sytuacji mógł być tylko jeden kandydat do ankiety. Mr Pasozyt, czyt. Sawyer. Widzę, ze m tu sporo fanów, ale jak dla mnie gośc, który kradnie ekwipunek reszcie grupy i wyraźnie gra na swoje konto zamiast walczyć o wspólne dobro powinien dostać którejś nocy nóz pod żebro. Gościa nie trawię niemal od poczatku.

Jak kradnie ekwipunek?? Broń zwinął, ale niby dlaczego kontrole nad bronią miał sprawować Jack albo John.
  • 0

#68 Kogas

Kogas

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 14.04.2006 - |09:17|

Ja najbardziej nie lubie Jin'a . Nie wiem czego wszyscy głosuja na Ane-Lucie :/ , ja ja bardzo lubie, ale cóz.....

Sawyer jest fajny :lol: Ostatnio cos Locka zoczołem mniej lubic - nie wiem dlaczego.....
Ale o i tak najbardziej lubie Said'a :clap: :clap: :clap:
  • 0

#69 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 14.04.2006 - |09:45|

A ja nie lubie Any-Lucii, nie wiem czemu ale jej nie lubie a z facetów to wkurza mnie Charlie swoim charakterem, na szczęście ostatnio nie wybija sie na pierwszy plan i bardzo dobrze.
Reszta jest wporzo, każdy ma coś (jakąś ceche), którą może sie pochwalić.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#70 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 14.04.2006 - |13:06|

Ana-lucia narazie jest wporzo niewkurza,i nie wali tych tępych min.Jedyną osobą która mnie naprawde wkurza jest Said.A reszta jest spoko:):)
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#71 SunFireX

SunFireX

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 14.04.2006 - |13:10|

Najmniej lubie Sawyer'a. Jakos mi ta postac nie przypadala do gustu, wczesniej jego teksty mnie smieszyly, ale teraz on jest po prostu smieszny, poza tym 'obrywa' w wiekszosci ostatnich odcinkow od roznych osob. Ogolnie jest taki dziwny, zyje sam dla siebie, cala reszte ma w [beeep]e i uwaza sie za kogos waznego :mellow: Zaglosowalem na niego.
  • 0

#72 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 10.05.2006 - |20:04|

Nikt. Każdy na swój sposób jest interesującą postacią. To nie jest Big brader czy inen realiti szoł. Muszą być i te postacie słodkie głupie chamskie zabawne i poważne. Bez tego było by nudno. Wyobraźcie sobie kilka odc. bez Jacka czy Sawyera. Choć większość by mówiła że bez Jacka jest lepiej to na logikę, z kim by rywalizował Sawyer o tego ważniejszego?
  • 0

#73 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 13.05.2006 - |09:24|

A ja najmniej lubie Jina. Nie bierze zdania Sun pod uwagę. Teraz sie zminił troche i żałuje swojego zachowania. Ale i tak nie jest fajny :P i za tym aktorem też nie przepadam, więc jak zginęła AL to teraz najgorszy jest Jin, chociaż AL nie była taka zła ostatnio ;)
  • 0

#74 Pula

Pula

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 13.05.2006 - |17:56|

Ja wprost nienawidze Michaela i to już od pierwszego sezonu. Taka łażąca ciućma nawet jego syn go nie lubił. Wrrrr... Mam nadzieje że mu jak najszybciej teraz krzywde zrobią :D
Nio i jeszcze tak nie za bardzo lubie Jina bo tak w ogole to ja sie wszystkich żółtków płci męskiej boje i brzydze. A jakby co to Sun jest spoko i ją bardzo lubie :)
  • 0

#75 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 13.05.2006 - |18:13|

Kate mnie irytuje. A Michael (they took my son) też. I jeszcze Shanon była gupia. I to chyba wszystkie nielubiane przez mnie postacie.

Sorki!!!

Najbardziej nei lubię WALTA!!! Jest to najbardziej irytujace w całych Lostach.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#76 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 13.05.2006 - |18:19|

Nie ma postaci, którą mógłbym wskazać... Chyba każdego można polubić na swój sposób... Postacie w niektórych sytuacjach są pokazywane od dobrej strony, a w innych od złej... Jeśli już musiałbym kogoś wskazać to chyba Walta...
  • 0
The memory remains.

#77 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.05.2006 - |21:40|

szkoda ze nie moge wycofac glosu i glosowac ponownie bo bylby to michael. zniknal na jakis czas i serial swietnie sie krecil. teraz wrocil i nie dosc ze zginely dwie osoby to jeszcze zostal zdrajca. oby go zabili jeszcze w tym sezonie !!
  • 0

#78 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 18.05.2006 - |20:20|

Zdecydowanie Michael.To,że Inni porwali mu syna nie daje mu prawa by zabijać innych ludzi.Widzę,że prym wiedzie w sondzie Ana- Lucia...co wy tak jej nie lubicie dla mnie ona jest(była) spoko.Tylko troche zagubiona w życiu była i tyle.
  • 0

#79 palmer

palmer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 19.05.2006 - |08:54|

Widzę że Michael po ostatnich odcinkach zaczyna być liderem :) też za nim nie przepadam ale trochę trzeba go wytłumaczyć, w końcu jest zdesperowanym ojcem który już raz stracił syna.....

Natomiast jeśli chodzi o najmniej lubianą postać to zawsze miałem problemy z "zaakceptowaniem" Shannon
Nie mogłem się do niej przekonać, rozumiem że miała problemy, ale kto ich nie miał......
Jak dla mnie to straszną była egoistką ...

Użytkownik palmer edytował ten post 19.05.2006 - |12:11|

• 0

#80 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 19.05.2006 - |21:05|

Ana Lucia była twarda, ale nawet ją lubiłem.

Nie lubiłem tej zakłamanej, fałszywej tapeciary Shannon! Na nią oddałem swój negatywny głos!

Nawet spoko ze ona juz nie zyje w filmie xD
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych