Skocz do zawartości

Zdjęcie

Oni wszyscy są ze sobą powiązani...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

#61 NIKON

NIKON

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów
  • Miastoz daleka...

Napisano 07.05.2006 - |21:54|

No wlasnie kiedy?
  • 0

#62 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 08.05.2006 - |01:47|

w iraku w ciezarowce jest ojciec Kate wiaza Saida zeby go wypuscic, a poczym poznac ze to ojciec KAte? oglada zdjecie mlodej Kate:D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#63 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 08.05.2006 - |10:52|

Dodam tylko że było to w retrospekcjach Sayida z odcinka "One of Them".
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#64 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 08.05.2006 - |13:44|

Ale niektóre rozpiski na mapie są bez sensu. To oczywiste że na lotnisku się ileś osób spotkało. A jak by innaczej weszli do samolotu. A jeszce jedno w ostatnim odc. 1 sezonu Hurley zrobił gest do Walta, znają się czy jak?
  • 0

#65 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 11.05.2006 - |15:10|

http://photos1.blogg...s20060509.0.jpg

Ciekawe . . .

Rose jest babcią Watla ? Jakim cudem jak nie miała dzieci. A Clarie nie koniecznie jest siostrą Jack'a, to tylko przypuszczenia. Wszystkie inne powiązania też są warte uwagi. Piszcie, co myślicie :P
  • 0

#66 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 11.05.2006 - |16:46|

możliwe też że Saywer jest powiązany z tym jasnowidzem - sa kolegami po fachu :]
  • 0

Dołączona grafika

#67 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 11.05.2006 - |20:35|

Niektore powiazania sa co najmniej dziwne jak dla mnie... Desmond chlopakiem Claire? Chyba ze cos zle zrozumialem co ostanimi czasy zdarza mi sie nader czesto. Swoja droga albo mi sie wydaje albo tam jest napisane ze Fenry jest dziadzkiem Aarona... Jak dla mnie absurd do potegi. I co oznacza skrot SRMHI?
  • 0

#68 SG_DVD

SG_DVD

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 12.05.2006 - |09:43|

I co oznacza skrot SRMHI?

Wg mnie, patrzac na powiazania to ten skrot to osrodek psychiatryczny, w ktorym byli Hurley, Libby i jak okazuje sie z diagramu ... Locke (???)

Ja tez nie bardzo chce wierzyc ze babcia Walta jest Rose a jej maz Bernard to Pan Hanso stojacy za wszytkim w Dharma !!! Bo wyraznie jest zaznaczone ze nasz Inny Henry Gale to pracownik Bernarda/ Hanso...

Nie mniej zastanawiajace jest to ze prawdziwy Henry Gale na diagramie to BRAT Rose... no coz, oboje sa czarni ale czy to wystarczy do takiej konkluzji ???

A co jesli wykres stworzyl ktos wtajemniczony w final sezonu 2 ??? Wtedy wykres okaze sie byc MEGA SPOILEREM !!! :/
  • 0

#69 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 12.05.2006 - |15:28|

Ktoś, kto robił ten wykres ma naprwdę dużą wyobraźnię :D Wykres tak fałszywy, że niektóre powiązania bawią do łez... Po prostu absurd...
  • 0
The memory remains.

#70 Drima

Drima

Szeregowy

• Email
  • 6 postów

Napisano 14.05.2006 - |13:28|

Witam. Jestem tu nowa i trochę już narobiłam bałaganu wpisując tego posta do złego działu, więc biorę na siebie poprawkę i wklejam go tutaj. Zapewne już wszyscy na to wpadliście i rozpracowaliście, ale chciałam mieć trochę swojego wkładu w to forum:
Wydaje mi się już od jakiegoś czasu, że większość ludzi z flashbacków z życia lostowiczów była w jakiś posób powiązana z autorami 'eksperymentu', których uważam za sektę religijną, budowniczych 'arki noego' (koń, niedźwiedż, dzieci itp), która czeka na koniec świata. Ten koniec przeżyją tylko oczywiście ludzie zgromadzeni na wyspie. Być może sekta wybiera ludzi, którzy zasłużyli na przeżycie i zwabia ich na wyspę używając ich rodzin, znajomych, przypadkowych osób, wybiera dobrych, a resztę likwiduje. Np. ojciec Jacka wcale nie musiał umrzeć, ale być na wyspie po to, by łatwiej było sterować Jackiem. Jasnowidz tak pokierował Claire, żeby leciała 815, historia z cudem opóźniła wylot Eko do USA, żeby poleciał 815, ojciec Jacka miał wpływ na to, że AL leciała 815... itd. Wydaje mi się to nieprzypadkowe.
  • 0

#71 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 16.05.2006 - |18:44|

Niezła teoria z tą Arką ale zbyt prosta wg. mnie. Zbyt oczywista. A na co zegar, filmy instruktażowe, i przycisk? (chyba że kiedy władują ich w tą arkę to wtedy nie wciskają i BUUUM!!!)
  • 0

#72 Drima

Drima

Szeregowy

• Email
  • 6 postów

Napisano 18.05.2006 - |18:07|

Niezła teoria z tą Arką ale zbyt prosta wg. mnie. Zbyt oczywista. A na co zegar, filmy instruktażowe, i przycisk? (chyba że kiedy władują ich w tą arkę to wtedy nie wciskają i BUUUM!!!)

Nie mówię, że moja teoria nie ma luk :D
No i przecież wcale nie wiadomo, czy rozwiązanie serialu nie będzie najprostrze z możliwych...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych