Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ana-Lucia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
62 odpowiedzi w tym temacie

#61 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.06.2006 - |00:56|

Tak wracając do Any Lucii (Rest in peace :D) Zwróciłem uwagę na to zdjęcie (poniżej) zamieszczone na jednym z blogów poświęconych Lost

Moje pytanie brzmi, co stało się z uzębieniem Any Lucii na przestrzeni 48 dni. (Gdy rozmawia z Jackiem na lotnisku jest dzień nr 1), a stamtąd właśnie pochodzi zdjęcie z krzywymi zębami... gdy strzela do Shannon jest dzień 48, a jej zęby są idealne :P więc co się stało z jej zębami?

Bernard je naprawił ? :P
Wpadka twórców i Michelle Rodriguez czy też celowy zabieg który mówi nam o uzdrowieniu jednej z wad (krzywe zęby) :P

jakim cudem zeby MOGLY ZOSTAC UZDROWIONE? :blink:
jedynie dentysta moze je uzdrowic wiercac dziure i dajac plombe. zeby sie nie wydluzaja tylko dlatego, ze wyspa ma lecznicze wlasciwosci. :wacko:

PS zauwazcie, ze AL ma zeby takie troche wampirowate, tylko te kly ma troche w wersji mini :P
  • 0

#62 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 04.06.2006 - |09:35|

jakim cudem zeby MOGLY ZOSTAC UZDROWIONE? :blink: zeby sie nie wydluzaja tylko dlatego, ze wyspa ma lecznicze wlasciwosci.
jedynie dentysta moze je uzdrowic wiercac dziure i dajac plombe.:wacko:

PS zauwazcie, ze AL ma zeby takie troche wampirowate, tylko te kly ma troche w wersji mini :P

Mówiąc, że "zęby zostały uzdrowione" mam na myśli odniesienie do wielu innych chorób, wad itd. u innych Lostowiczów: bezpłodność Jina, kalectwo Locke'a, choroba Rose.
Mówiąc: zeby sie nie wydluzaja tylko dlatego, ze wyspa ma lecznicze wlasciwosci" mylisz się. Tak samo mogę powiedzieć:
"sparaliżowany człowiek nie zaczyna chodzić tylko dlatego, że wyspa ma lecznice właściwości" .
Powiesz: ale to jest choroba w ciele, a nie defekt kosmetyczny.
I to prawda. Ale czy nie przyjemniej uwierzyć, że te zęby zostały "uzdrowione" ? :-P
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#63 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 24.07.2006 - |20:08|

Mocna kobitka z tej Any Lucii :D Fajnie,że gra ona w Loście ponieważ ją bardzo lubie.Nieźle siekła Sayera po pysku :hyhy: może coś zaiskrzy pomiędzy nimi??? :>
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych