Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sawyer

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
95 odpowiedzi w tym temacie

#61 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 28.03.2006 - |16:03|

lubię sawyera. i to wcale nie za to jak wyglada ale za to jaki jest.

no i rację miał ze tą broń im zabrał. pozabijaliby się między sobą tylko
  • 0

#62 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 29.03.2006 - |11:01|

Sawyer zabrał im bron nie zeby ich ocalic nadika , tylko poto zeby pokazac kto tu ma najwieksze..Ego.
Dał im po prostu do myslenia,a konflikt w grupie i tak jest nie do powstrzymania , bedzie musiala wydarzyc sie jakas tragedia ,zeby lostowicze pojeli ze sa ! grupa przeciwko Innej grupie.
Pozdro
  • 0

#63 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 29.03.2006 - |13:06|

racja. ale jak sądzisz co by zrobili gdyby tą broń mieli? no i gdzie by zamknęli henrego?
moze to nie było jego celem (bezpieczeństwo innych) ale jednak dzieki niemu nikt więcej nie został zastrzelony
  • 0

#64 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 29.03.2006 - |13:25|

racja. ale jak sądzisz co by zrobili gdyby tą broń mieli? no i gdzie by zamknęli henrego?
moze to nie było jego celem (bezpieczeństwo innych) ale jednak dzieki niemu nikt więcej nie został zastrzelony

No to jest troszke jakby takie gdybanie, bo jeśli zaszła by potrzeba uzycia broni to kto wie czy w takim przypadku brak jej nie spowodowałby czyjejś śmierci (w końcu nie wiadomo gdzie broń jest ukryta i jak szybko ją można z tego ukrycia wydobyć) :] ale to tylko takie gdybanie.
Pozdro
  • 0

#65 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 30.03.2006 - |23:36|

No to jest troszke jakby takie gdybanie, bo jeśli zaszła by potrzeba uzycia broni to kto wie czy w takim przypadku brak jej nie spowodowałby czyjejś śmierci (w końcu nie wiadomo gdzie broń jest ukryta i jak szybko ją można z tego ukrycia wydobyć) :] ale to tylko takie gdybanie.
Pozdro

zgadza sie a jesli bron zostanie przechwycona przez Othersów ??
bo zamiast lezec sobie bezpiecznie zamknieta w bunkrze,rdzewieje gdzies w jungli zakopana przez Sawyera.
To był błąd...a kogo niby chcieli zabic (argumety o postrzeleniu sa przesadzone moim zdaniem)
pozdrowionka :hyhy:
  • 0

#66 nadika

nadika

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 01.04.2006 - |15:18|

jak im broń bedzie potrzebna to sawyer ją odda. juz nawet jack to stwierdził w 17/2 odcinku
  • 0

#67 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 02.04.2006 - |17:36|

jak im broń bedzie potrzebna to sawyer ją odda. juz nawet jack to stwierdził w 17/2 odcinku

jesli tylko będzie chodziło o coś co dotyczy Saywer'a (np.: jego zapasów) to odda broń na pewno :]
  • 0

Dołączona grafika

#68 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 02.04.2006 - |22:33|

Sawyer lubi jak się go nie lubi :) Dziwna postać ale na swój sposób urozmaica serial.Jak każdy z głownych bohaterów serialu.
  • 0
.

#69 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 20.04.2006 - |19:31|

Taka moja propozycja - myślicie że Sawyer będzie takim człowiekiem jakiego znamy z flashbacków (oszust, nie lubi nikogo, lubi jak go nie lubią, myśli tylko o sobie itd.) czy dokona się w nim jakaś wspaniała przemiana?
Wpadłem na taki pomysł po ostatnich odcinkach w których Sawyer dostaje ostre baty od wszystkich. To go Hurley zmasakruje :D , to sie okaże że Jack ma pistolet albo go ogra w karty i pewnie coś jeszcze by się znalazło. A pomysł na jego "nawrócenie" przyniosła mi scena gdy dał Vincentowi jedzenie (odc. 2x19), a to przeciez do niego niepodobne (taki wrażliwy na psa by był, skoro tyle ludzi w konia zrobił?). Skoro na wyspie Rose nie czuje choroby, Locke znów chodzi to może Sawyer stanie się dobtym człowiekiem?
Tak ogólnie to lubie Sawyera takim jakim jest teraz (te jego teksty i charakter też ma ostry), ale taka przemiana nie jest przecież wykluczona.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#70 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.04.2006 - |19:41|

Taka moja propozycja

zawsze są dwie strony medalu - lub więce :]
załóżmy, że się zmieni - twórcy wprowadziliby nowe wątki dzięki temu do serialu
ale z drugiej strony - ten serial bez takiego Saywer'a jakim jest teraz nie byłby już tym samym serialem, nie?
  • 0

Dołączona grafika

#71 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 20.04.2006 - |19:46|

zawsze są dwie strony medalu - lub więce :]
załóżmy, że się zmieni - twórcy wprowadziliby nowe wątki dzięki temu do serialu
ale z drugiej strony - ten serial bez takiego Saywer'a jakim jest teraz nie byłby już tym samym serialem, nie?

Wlasnie oto chodzi zeby ukazac wiele roznych charakterow, gdyby Sawer nagle zaczal wszystkim pomagac, biegal i sie pytac co moze zrobic to LOST stracil by na tym wiele swojego uroku. Ja sie przyzwyczailem do takiego Sawera i wole zeby juz taki pozostal, chociaz niekiedy moglyby sie troche lepiej zachowywac :P
  • 0

#72 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.04.2006 - |21:28|

Wlasnie oto chodzi zeby ukazac wiele roznych charakterow, gdyby Sawer nagle zaczal wszystkim pomagac, biegal i sie pytac co moze zrobic to LOST stracil by na tym wiele swojego uroku. Ja sie przyzwyczailem do takiego Sawera i wole zeby juz taki pozostal, chociaz niekiedy moglyby sie troche lepiej zachowywac :P

Właśnie - np nie powinnien taki być w stosunku do biednego Hurley'a - ale przynajmniej dostało mu się za swoje :D :D :D
  • 0

Dołączona grafika

#73 Quentin

Quentin

Starszy plutonowy

• Email
  • 581 postów
  • MiastoKrzesło przed kompem

Napisano 20.04.2006 - |23:00|

(taki wrażliwy na psa by był, skoro tyle ludzi w konia zrobił?)

"Nie zastrzelę psa. Ludzi tak, ale nie psa" - Martin Riggs.

Jak najłatwiej przeżyć film katastroficzny? Być psem.

Psy są w filmach traktowane na specjalnych warunkach (o ile nie są to filmy o ludziach, którzy robią im krzywdę vide 1/3 "Amores Perros") lub filmy azjatyckie, gdzie pies jest w kartach dań.

Użytkownik Quentin edytował ten post 20.04.2006 - |23:02|

• 0
Bezpłciowa sygnatura zgodna z regulaminem.

#74 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 21.04.2006 - |02:15|

Psy są w filmach traktowane na specjalnych warunkach

Nie tylko w filmach. W życiu też. A jeśli chodzi o SOS, gdzie ostatnia, słodka scenka, miała pokazać jak wszyscy są szczęśliwy, chciano pokazać, że nawet sawyera ktoś lubi i, że nawet sawyer komuś coś da za darmo. Kąsek dla psa.

Jedyną szansą dla łotra, by zdobyć przyjaciela, to kupić sobie psa.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#75 Desmond666

Desmond666

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 12.06.2006 - |18:34|

Gadatliwy operator kamery z ekipy serialu "Lost" wyznał magazynowi "People", że widział jak Josh Halloway (Sawyer) podczas przerwy między zdjęciami całował się z Emilie de Ravin (Claire). Sami zainteresowani dementują tę plotke.
-Ciekawe ile ta gazeta zapłaciła temu kamerzyście, żeby to powiedział ? Mam nadzieje, że sporo, bo sprzedać takiego newsa to nie lada wyczyn i... odwaga. - powiedział Josh żartem jednemu z amerykańskich dziennikarzy.
  • 0

#76 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 23.07.2006 - |00:38|

te gazety to naprawde mają już nawalone w głowach. Z drugiej strony gdybym miał taką żone jak Josh też bym sie całował z "claire" :P
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#77 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 25.07.2006 - |13:52|

Na początku nie lubiłem Sayera,ale teraz mam go na tapecie razem z Jackiem :D
  • 0

#78 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 30.07.2006 - |15:41|

Ja na tapecie mam Rihanne :P, Co do sawyer'a to ciekawy jestem jaki będzie w 3 sezonie :? chodzi mi o jego "przemiane"
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#79 Milla

Milla

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów
  • Miastow. zachodniopomorskie

Napisano 10.11.2006 - |14:17|

Mnie Sawyer podoba się taki jaki jest - trochę chamski i cyniczny, a te jego teksty... :-) Uwielbiam takich jak on. W głębi duszy to zagubiony, wrażliwy facet, który pod maską cynizmu skrywa swoje prawdziwe "ja". :sam4:
  • 0

#80 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 10.11.2006 - |17:48|

Mój IDOL! Ostatnie sceny z 03x06...-rewelacja! Zdecydowanie najlepsza postać na wyspie! Nie ma sobie równych! Poprostu brak mi słow...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych