Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone - Battlestar Galactica

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
153 odpowiedzi w tym temacie

#61 student

student

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 04.01.2007 - |00:01|

Co myślicie o tym obrazku ? :)
Od prawej:
1. Szef ?
2. Cally ?
3. ?
4. Agathon-Helo ? (albo - teraz mi przyszło na myśl - mąż Starback)
5. ?

Użytkownik student edytował ten post 04.01.2007 - |00:15|

• 0

#62 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 04.01.2007 - |00:12|

http://en.battlestar...:Final_Five.jpg

Tak powinno zadziałać :) Obrazek można powiększyć.

2. Jeśli Cally to facet to czemu nie ;)
  • 0

->1019<-

#63 student

student

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 04.01.2007 - |00:17|

2. Jeśli Cally to facet to czemu nie

Jeśli 2 OD PRAWEJ to facet, to ja jestem hermafrodyta :). Cally nie jest jakąś super pięknością, ale żeby ją chłopem nazwać :P
  • 0

#64 Shalom

Shalom

Plutonowy

• Użytkownik
  • 375 postów
  • MiastoBędzin

Napisano 04.01.2007 - |00:21|

ok ale w takim układzie szef jest 5 a nie 1, bo stoi po lewej....
  • 0

#65 student

student

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 04.01.2007 - |00:24|

ok ale w takim układzie szef jest 5 a nie 1, bo stoi po lewej....

1 od lewej to jak na moje oko nie jest szef. Moim zdaniem 1 od prawej to szef :)

Ta w środku to "biała" wersja "D" :P
  • 0

#66 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 04.01.2007 - |13:02|

ee nie wydaje mi się żeby szef był cylonem i to jeszcze z ostatecznej piątki :D Za dobry z niego facet.
To już prędzej podejrzewałabym Roslin, ale nie zauważam podobieństwa do zadnej z postaci, zreszta ona pewnie tez nei jest cylonem..

a w ogole to jesli moge sie tutaj tym podzielic, wczoraj bodajze w "Jednym z 10" na tvp2 wystepował gość i zreszta wygrał, ktory był podobny troche do tego aktora co gra cylona w BSG ( wypadł mi z głowy jego numer, ale to ten co oprowadzał na poczatku ludzi po Galaktyce)
  • 0
::. GRUPA TARDIS .::

Dołączona grafika

#67 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 05.01.2007 - |00:50|

Ostatnio pojawia się coraz więcej informacji o tym, że Starbuck ginie w fianłowym odcinku.
Sama aktorka kończy zdjęcia wcześniej niż inni, prawie o miesiąc.
Do tego ktoś gdzieś pisał, że ma zginąć, ktoś tak ważny, że wszyscy mogą czuć się zagrożeni, czyli, że potem każda kojena śmierć staje się prawdopodobna i nikogo nie moża wykluczać.
  • 0
Master of possimpible ;)

#68 leviathan

leviathan

Starszy kapral

• VIP
  • 282 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 11.01.2007 - |01:26|

http://forums.scifi....owtopic=2260046

Przeczytajcie drugi post. Coś czuje, że sezon 3.5 będzie najlepszy w historii całego serialu.
  • 0

#69 Borlog

Borlog

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 14.01.2007 - |22:51|

http://forums.scifi....owtopic=2260046

Przeczytajcie drugi post. Coś czuje, że sezon 3.5 będzie najlepszy w historii całego serialu.

Czy będzie najlepszy to się okaże - jak dotąd 3 sezon nie zachwycał.
Co do Starbuck - nie jest wcale powiedziane że zginie - mogą nawiązać do klasycznej galaktyki gdzie tamtejszy Starbuck utkwił na planecie z jakimś cylonem. Być może cały ten szum ma odwrócić uwagę od prawdziwej major character death?
  • 0

#70 Tecza

Tecza

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 15.01.2007 - |13:03|

Mi się wydaje, że zginie Roslin. W koncu lider mailby umierajacy (rak) i nie zobaczyc Ziemi. Rak juz co prawda wyleczony, ale przeowiednia nie mowila, ze przywodca ma wlasnie umrzec z tego powodu.
  • 0

#71 Spike

Spike

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 15.01.2007 - |23:57|

http://www.youtube.c...I...ted&search=

wiadomo, kto ginie i kto okaze sie Cylonem. koniec.
  • 0

#72 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.01.2007 - |00:37|

ROTFL and... unlike me... they have a plan ROTFL :D
Log65: Happy camper

#73 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.01.2007 - |17:17|

Nic nie wiadomo. To są przecież żarty.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#74 silent_

silent_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 149 postów

Napisano 06.02.2007 - |23:00|

co do zakonczenia, wolalbym aby BSG dolecial do ziemi gdzie data wskazywala by na polowe XXI wieku, mozna by na chwile odejsc od tradycyjnej akcji, np telefon z bialego domu ze w ukladzie slonecznym wlasnie znalazl sie ogromny statek w towazystwie mniejszej floty, ziemia wysyla jakies tam prowizoryczne statki kosmiczne, wszyscy spanikowani motywem ufo gdyz zapomnieli z biegiem czasu o dawnych koloniach, szykuja sie na powitanie gosci a tu przez radio znajomy angielski jezyk jako pradawna mowa heh :bag:, opowiedziano ziemiana o cylonach po czym ziemscy naukowcy zrezygnowali juz z prawie zakonczonego projektu sztucznej inteligencji :bag: hehe marzyciel, ogolnie cos podobnego, pozdrawiam

Użytkownik silent_ edytował ten post 06.02.2007 - |23:02|

• 0

#75 sneak127

sneak127

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoSzprotawa

Napisano 06.02.2007 - |23:53|

muszę przyznać że filmik jest fantastyczny :clap:

dużo się usmiałem heheheh , dobre jest urywek jak muzyka z rockiego leci hehehh bomba :D

ogólnie cały film jest spoko hehehhehe .
  • 0

#76 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 07.02.2007 - |00:08|

co do zakonczenia, wolalbym aby BSG dolecial do ziemi gdzie data wskazywala by na polowe XXI wieku, mozna by na chwile odejsc od tradycyjnej akcji, np telefon z bialego domu ze w ukladzie slonecznym wlasnie znalazl sie ogromny statek w towazystwie mniejszej floty, ziemia wysyla jakies tam prowizoryczne statki kosmiczne, wszyscy spanikowani motywem ufo gdyz zapomnieli z biegiem czasu o dawnych koloniach, szykuja sie na powitanie gosci a tu przez radio znajomy angielski jezyk jako pradawna mowa heh :bag:, opowiedziano ziemiana o cylonach po czym ziemscy naukowcy zrezygnowali juz z prawie zakonczonego projektu sztucznej inteligencji :bag: hehe marzyciel, ogolnie cos podobnego, pozdrawiam

co do Ziemi, to ja jednak wolałbym, ażeby wyglądała ona zupełnie inaczej od tej, którą znamy obecnie... Najlepiej, żeby była na tym samym poziomie technologicznym, jednakże, żeby tam nie było USA, Polski ani innych obecnych państw - niech to wygląda trochę inaczej... Niech twórcy pokażą na co ich stać !
  • 0

Dołączona grafika

#77 silent_

silent_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 149 postów

Napisano 07.02.2007 - |23:27|

no to zaluzmy ze bedzie rok 2500 n.e, na ziemi powstalo jedno wielkie panstwo, podzial na kraje stal sie historia itp, w tym wypadku mozna by zaoferowac jakas pomoc militarystyczna :bag:
  • 0

#78 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 07.02.2007 - |23:41|

no to zaluzmy ze bedzie rok 2500 n.e, na ziemi powstalo jedno wielkie panstwo, podzial na kraje stal sie historia itp, w tym wypadku mozna by zaoferowac jakas pomoc militarystyczna :bag:

oj na pewno ^_^

no nie chodzi mi o to, tylko, że jeśli to jest trzynasta kolonia, to czemu nie mogłaby mieć właśnie takiego ustroju jak pozostałe 12... ?
  • 0

Dołączona grafika

#79 elMadej

elMadej

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 08.02.2007 - |08:55|

Wydaje mi sie, że ten ustruj 12 kolonii to była raczej koniecznosć niż jakiś konkretny pomysł scenarzystów. Po prostu byłby straszny zamęt gdyby nagle okazało się, że wśród ocalałych tylko 20% potrafi mówić w języku załogi Galactica'y, a pozostałe 80% to obywatele różnych państw, nie mający ze soba nic wspólnego. Wtedy pozycja pani Prezydent i Adamy nie byłaby taka mocna, bo kto z nas dzis uzanłby za legalną władzę np. Busha?
  • 0

#80 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 08.02.2007 - |12:10|

Wydaje mi sie, że ten ustruj 12 kolonii to była raczej koniecznosć niż jakiś konkretny pomysł scenarzystów. Po prostu byłby straszny zamęt gdyby nagle okazało się, że wśród ocalałych tylko 20% potrafi mówić w języku załogi Galactica'y, a pozostałe 80% to obywatele różnych państw, nie mający ze soba nic wspólnego. Wtedy pozycja pani Prezydent i Adamy nie byłaby taka mocna, bo kto z nas dzis uzanłby za legalną władzę np. Busha?

Wygląda na to, że we wszystkich koloniach mówiono tym samym językiem, pomijając regionalne dialekty. Mogło to nastapić w procesie unifikacji, w czasie tworzenia federacji, kiedy to wybranow spólną mowę, lub dwanaście koloni nigdy nie przeszło przez fazę "Wieży Babl" i zachowała wspólną mowe z Kobola.

A poza tym przecież wiadomo, że cały Wszechświat mówi po angielsku.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 08.02.2007 - |12:11|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych