Użytkownik Grzesiu edytował ten post 10.04.2006 - |23:11|
Uwagi & Skargi
Napisano 10.04.2006 - |23:10|
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 11.04.2006 - |00:41|
Napisano 11.04.2006 - |20:07|
Ktoś może pomóc?? Z góry thx za pomoc...
A jeden post wyżej napisałem, gdzie można zadawać takie pytania... chyba trzeba wyregulować monitor, bo widać coś nie wyświetla niektóych zdań... :>
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 11.04.2006 - |20:22|
Napisano 11.04.2006 - |20:33|
Napisano 12.04.2006 - |01:24|
Napisano 13.04.2006 - |02:16|
Wpadlem tylko na chwile. Raczej mnie tutaj do swiat nie bedzie, podziekowania dla tlumaczy "Dead like me" zlozylylem w odpowiednim dziale a Sokarowi napisalem co uwazam o calym tym dzialem "Lost" inna droga.
Apeluje - wypieprzcie ten dzial Lost z tego forum albo to forum umrze zaminiajac sie w dziesiatki podobnych.
Mnie jest szkoda.
Z powazaniem - i spokojnych swiat. Tyle.
Użytkownik Obi edytował ten post 13.04.2006 - |16:52|
Napisano 13.04.2006 - |06:35|
Apeluje - wypieprzcie ten dzial Lost z tego forum albo to forum umrze zaminiajac sie w dziesiatki podobnych.
Ogrodnik spokojnie
Zostali wybrani nowi moderatorzy - daj im szanse.
To musi chwilę potrwac.
Jak bedzie źle to faktycznie podejmie się ostrzejsze kroki.
Ale na razie ida święta i trochę miłości do bliźniego można okazac ...
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 13.04.2006 - |06:44|
To wszystko? Cała reakcja na mój raport? Czy jak zacznę obrażać stargejtowców też będę mógł liczyć na taką pobłażliwość?Ogrodnik spokojnie
Zostali wybrani nowi moderatorzy - daj im szanse.
To musi chwilę potrwac.
Jak bedzie źle to faktycznie podejmie się ostrzejsze kroki.
Ale na razie ida święta i trochę miłości do bliźniego można okazac ...
Napisano 13.04.2006 - |07:17|
Zależy jak to zrobisz, czy będziesz miał uzasadnony powód.....To wszystko? Cała reakcja na mój raport? Czy jak zacznę obrażać stargejtowców też będę mógł liczyć na taką pobłażliwość?
a ja mam pytanie czy to jest określenie Ciebie?
Bo jeśli tak, to możesz się obrażać, a jeśli nie, to Ogrodnik nie mówi o Tobie. Więc nie wiem czemu się czepiaszMnie jest szkoda - bo jestem tu pare lat i mam awersje do gowniarzy i onetowcow.
i mały PS odnośnie opinii Ogronika: Wczoraj wszedłem na lost.gwrota.cim i przeczytalem komentarze do nadawania przez ABC w necie i ktoś (nie będę podawała po nickach, bo to nie ma sensu) pyta sie tam, gdzie są napisy do PB 1x17 (sic!) i co gorsza 3 osoby mu odpowiadają...
i zwiazku z tym @wojtek weź tam wpadnij o to poedytuj, bo toż to wstyd i hańba na całego....
Użytkownik Toudi edytował ten post 13.04.2006 - |07:18|
Napisano 13.04.2006 - |07:31|
Ogrodnik nie napisał, że niektórzy z Lostu to gówniarze i onetowcy.Zależy jak to zrobisz, czy będziesz miał uzasadnony powód.....
a ja mam pytanie czy to jest określenie Ciebie?
Bo jeśli tak, to możesz się obrażać, a jeśli nie, to Ogrodnik nie mówi o Tobie. Więc nie wiem czemu się czepiasz
Jeśli napiszę, że stargejtowcy to kretyni, to obrazisz się czy nie? Przecież nie jesteś kretynem, więc pewnie mówię o innych, czy tak?
Ten post jest niezłym próbnikiem stosunku władz forum do LOST. Moderowania brak (przynajmniej do tej pory - teraz została wybrana Arwen, zobaczymy jak jej pójdzie). Pogarda absolutna.
W jednym się zgadzam - skoro tak nie lubicie "onetowców i gówniarzy" to po co forum LoST został właczony do forum o SG? Przecież pasują do siebie, jak pięść do oka. Ja nawet nie wiem, co to jest "orion tokra" i nigdy nie oglądałem ani jednego odcinka serialu. Smallville ma oddzielne forum i nie ma problemu.
Może czas sobie zadać pytanie, czy tak nas nie lubicie, że się rozchodzimy, czy jednak awersja nie jest aż tak duża.
Napisano 13.04.2006 - |08:57|
Może czas sobie zadać pytanie, czy tak nas nie lubicie, że się rozchodzimy, czy jednak awersja nie jest aż tak duża.
No więc jeżeli tak nas nie lubisz to droga wolna. Przeciez nie jesteś tu za karę...
Jak sam piszesz trzeba dac czas nowym moderatorom.
Więc daj im ten czas i nie irytuj się...
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 13.04.2006 - |09:26|
Ogrodnik nie napisał, że niektórzy z Lostu to gówniarze i onetowcy.
gdybyś napisał "Toudi jest kretynem" to bym się obraził.
Kto gdzie jak i kiedy?Pogarda absolutna.
Bo wśród nas są osoby, które lubią ten serial, bo administracja uznała, że tak będzie lepiej? A może była to chęc pokazania Innym (mniej zorientowanym w świecie seriali), że są też inne seriale, a jakby nie było Lost pobił pewne rekordy, a dzięki takiemu zainstereswoniu może wydawcy sprowadzili by do polski TE inne seriale...po co forum LoST został właczony do forum o SG?
Nawet jakbyś oglądał to byś nie wiedział....Ja nawet nie wiem, co to jest "orion tokra" i nigdy nie oglądałem ani jednego odcinka serialu.
Ale teraz wiesz, ze takowy istnieje, i to jest już sukces...
I pewno kilka tysięcy osób też się dowiedziało i kilkaset postanowiło go zobaczyć...
Nie mam nic więcej teraz do dodania.
Użytkownik Toudi edytował ten post 13.04.2006 - |09:51|
Napisano 13.04.2006 - |09:28|
Nie wiem, czy się zrozumieliśmy. Chodziło mi o rozdzielenie for. Moim odejściem albo zostaniem nie zawracałbym nikomu głowy, aż tak nie mam przewrócone w głowie.No więc jeżeli tak nas nie lubisz to droga wolna. Przeciez nie jesteś tu za karę...
Jak sam piszesz trzeba dac czas nowym moderatorom.
Więc daj im ten czas i nie irytuj się...
W sumie chodziło mi raczej o to, że obrażanie innych użytkowników jest sprzeczne z regulaminem. Złożyłem raport w tej sprawie. Został on zwyczajnie zignorowany. Czyżby podwójne standardy? Może napiszcie, że regulamin nie dotyczy: [lista], a oszczędzimy sobie pisania nic nie wnoszących postów.
Napisano 13.04.2006 - |09:30|
Ogrodnik twoje zdanie o forum losta juz znamy.
Lost bedzie na forum mimo, iż sie to komus nie podoba.
Zadbamy o odpowiednia moderacje, o posty na wysokim poziomie. Tak samo jak dbamy o to w innych dzialach.
Nie nasza wina, ze w polskiej tv nikt nie chce puszczac stargate, startreka, i innych sci-fi. Jest LOST jest teraz na topie Moze jak sie skonczy to ogladajacy losta zechca zobaczyc sg1 i na odwrot...
Pewnei jest to forum o stargate lecz nie widze przeszkody aby porozmawiac na temat zupelnie innych seriali.
To tak jak na forum komputerowy rozmawia sie o komorkach, telewizorach, hi-fi, fotografii. Badzmy tolerancyjni.
Prosil bym wiec o to by nie obrazac uzytkownikow losta, bo maja do tego forum takie samo prawo, jak inni.
- www.gwrota.com
Napisano 13.04.2006 - |09:33|
Bardzo dziękuję za tego posta.Panowie spokojnie!
Ogrodnik twoje zdanie o forum losta juz znamy.
Lost bedzie na forum mimo, iż sie to komus nie podoba.
Zadbamy o odpowiednia moderacje, o posty na wysokim poziomie. Tak samo jak dbamy o to w innych dzialach.
Nie nasza wina, ze w polskiej tv nikt nie chce puszczac stargate, startreka, i innych sci-fi. Jest LOST jest teraz na topie Moze jak sie skonczy to ogladajacy losta zechca zobaczyc sg1 i na odwrot...
Pewnei jest to forum o stargate lecz nie widze przeszkody aby porozmawiac na temat zupelnie innych seriali.
To tak jak na forum komputerowy rozmawia sie o komorkach, telewizorach, hi-fi, fotografii. Badzmy tolerancyjni.
Prosil bym wiec o to by nie obrazac uzytkownikow losta, bo maja do tego forum takie samo prawo, jak inni.
W przyszłości postaram się obejrzeć SG. Obiecuję
Napisano 13.04.2006 - |12:23|
Zostałam moderatorem działu Lost i jestem nim zaledwie 5 dzień. Czy jest to wystarczająco długo by określić czyjeś działanie negatywnie bądź pozytywnie? maslot apelował jako pierwszy o zrobienie porządku na lościańskiej wyspie. Nawet proponował jak to zrobić. Wysuwał postulaty. Staram się choć w minimalnym stopniu to robić. Przynajmniej uporządkować tematy. Usuwać posty, które nadają się jedynie na komunikator i nic nie wnoszą do dyskusji. Nie pozostawiam nikomu zamkniętej drogi, wszystko jest do uzgodnienia i jeśli ktokolwiek ma zażalenia zawsze może się do mnie zgłosić na PM. Niestety nie dostałam jak na razie żadnej informacji typu zażalenie, uwaga, skarga. Natomiast rozpoczęła się kolejna publiczna wojna prowadząca tak naprawdę donikąd.
Faktycznie forum Lost zamarło wraz ze zmianami. Jednak czyż będzie tak bardzo źle, jeśli dotrzyma kroku Orion Tokra?
Poza tym zbliżają się Święta. Myślę że tym wiele osób jest bardziej zainteresowanych niż pisaniem w chwili obecnej postów.
I na koniec powtarzam - nie gryzę. Jestem otwarta na propozycje, skargi i zażalenia.
Po drugie to dopiero mój debiut, powinnam dostać szansę jak również pomoc ze strony osób chcących usprawnić forum Lost. Dziękuję tym osobom, które to robią.
Pozdrawiam wszystkich zgromadzonych.
Arwen
Użytkownik Arwen edytował ten post 13.04.2006 - |12:26|
Napisano 14.04.2006 - |09:33|
a) nie pokazywały się te stare avatary
b ) żeby dodać nowy i ... nie pokazywały się wtedy te stare.
Edit do postu niżej: Użyłem opcji szukaj, ale nie znalazłem tego co chciałem
Użytkownik boone edytował ten post 14.04.2006 - |13:34|
Napisano 14.04.2006 - |12:18|
Problem jest z przeglądarką po stronie usera (ps moze to gdzieś w końcu i przypiąć?)
CTRL + F5 i problem z głowy...
Użytkownik Toudi edytował ten post 14.04.2006 - |12:18|
Napisano 04.05.2006 - |17:15|
Napisano 14.05.2006 - |21:16|
Moja sygnaturka została zmieniona. Miałem w niej link do mojego forum, dla was to jest konkurencja. Ale nigdzie w regulaminie nie pisze że nie mozna miec linków w sygnaturze.
Więc radze, albo zmienic regulamin albo przywrócić mi syganture.
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych