Skocz do zawartości

Zdjęcie

Uwagi & Skargi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
480 odpowiedzi w tym temacie

#61 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 10.04.2006 - |23:10|

Jest problem :/ Bo ta sprawa wylazla poza forum losta i gdziekolwiek zalozy sie nowy topic robi sie taki wlasnie balagan. NIe chce krakac i zle wrozyc... :( ... ale czyzbysmy znow tracili baze? ;(

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 10.04.2006 - |23:11|

• 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#62 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.04.2006 - |00:41|

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#63 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 11.04.2006 - |20:07|

Chciałem spytać, czemu kiedyś (do wczoraj) jak wchodziłem na forum to zawsze byłem zalogowany, a teraz za każdym razem trzeba się logować? to wymug forum czy co? Mam Firefox'a i mam opcję (na forum) "Zapamiętaj hasło" czy coś w tym stylu... i dalej się samo pojawia login i hasło, ale trzeba sie logowac :(

Ktoś może pomóc?? Z góry thx za pomoc...

A jeden post wyżej napisałem, gdzie można zadawać takie pytania... chyba trzeba wyregulować monitor, bo widać coś nie wyświetla niektóych zdań... :>

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 11.04.2006 - |20:22|

• 0

Dołączona grafika

#64 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 11.04.2006 - |20:33|

vol ciasteczka ci się gubią, zobacz czy nie odznaczyłeś sobie w opcjach by usuwał ciasteczka co wylaczenie.

#65 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.04.2006 - |01:24|

zalogowanie na innym komputerze powoduje to ze sie traci autologowanie na wczesniejszym - mam nadzieje ze to jasne jest -> nie mozna miec autologowania na 2 roznych kompach
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#66 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 13.04.2006 - |02:16|

Witam.
Wpadlem tylko na chwile. Raczej mnie tutaj do swiat nie bedzie, podziekowania dla tlumaczy "Dead like me" zlozylylem w odpowiednim dziale a Sokarowi napisalem co uwazam o calym tym dzialem "Lost" inna droga.

Apeluje - wypieprzcie ten dzial Lost z tego forum albo to forum umrze zaminiajac sie w dziesiatki podobnych.
Mnie jest szkoda.
Z powazaniem - i spokojnych swiat. Tyle.

Użytkownik Obi edytował ten post 13.04.2006 - |16:52|

• 0
Dołączona grafika

#67 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 13.04.2006 - |06:35|

Apeluje - wypieprzcie ten dzial Lost z tego forum albo to forum umrze zaminiajac sie w dziesiatki podobnych.

Ogrodnik spokojnie :D
Zostali wybrani nowi moderatorzy - daj im szanse.
To musi chwilę potrwac.
Jak bedzie źle to faktycznie podejmie się ostrzejsze kroki.
Ale na razie ida święta i trochę miłości do bliźniego można okazac ...

::. GRUPA TARDIS .::

#68 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 13.04.2006 - |06:44|

Ogrodnik spokojnie :D
Zostali wybrani nowi moderatorzy - daj im szanse.
To musi chwilę potrwac.
Jak bedzie źle to faktycznie podejmie się ostrzejsze kroki.
Ale na razie ida święta i trochę miłości do bliźniego można okazac ...

To wszystko? Cała reakcja na mój raport? Czy jak zacznę obrażać stargejtowców też będę mógł liczyć na taką pobłażliwość?
  • 0

#69 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 13.04.2006 - |07:17|

To wszystko? Cała reakcja na mój raport? Czy jak zacznę obrażać stargejtowców też będę mógł liczyć na taką pobłażliwość?

Zależy jak to zrobisz, czy będziesz miał uzasadnony powód.....

a ja mam pytanie czy to jest określenie Ciebie?

Mnie jest szkoda - bo jestem tu pare lat i mam awersje do gowniarzy i onetowcow.

Bo jeśli tak, to możesz się obrażać, a jeśli nie, to Ogrodnik nie mówi o Tobie. Więc nie wiem czemu się czepiasz

i mały PS odnośnie opinii Ogronika: Wczoraj wszedłem na lost.gwrota.cim i przeczytalem komentarze do nadawania przez ABC w necie i ktoś (nie będę podawała po nickach, bo to nie ma sensu) pyta sie tam, gdzie są napisy do PB 1x17 (sic!) i co gorsza 3 osoby mu odpowiadają...
i zwiazku z tym @wojtek weź tam wpadnij o to poedytuj, bo toż to wstyd i hańba na całego....

Użytkownik Toudi edytował ten post 13.04.2006 - |07:18|

#70 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 13.04.2006 - |07:31|

Zależy jak to zrobisz, czy będziesz miał uzasadnony powód.....

a ja mam pytanie czy to jest określenie Ciebie?
Bo jeśli tak, to możesz się obrażać, a jeśli nie, to Ogrodnik nie mówi o Tobie. Więc nie wiem czemu się czepiasz

Ogrodnik nie napisał, że niektórzy z Lostu to gówniarze i onetowcy.
Jeśli napiszę, że stargejtowcy to kretyni, to obrazisz się czy nie? Przecież nie jesteś kretynem, więc pewnie mówię o innych, czy tak?
Ten post jest niezłym próbnikiem stosunku władz forum do LOST. Moderowania brak (przynajmniej do tej pory - teraz została wybrana Arwen, zobaczymy jak jej pójdzie). Pogarda absolutna.
W jednym się zgadzam - skoro tak nie lubicie "onetowców i gówniarzy" to po co forum LoST został właczony do forum o SG? Przecież pasują do siebie, jak pięść do oka. Ja nawet nie wiem, co to jest "orion tokra" i nigdy nie oglądałem ani jednego odcinka serialu. Smallville ma oddzielne forum i nie ma problemu.
Może czas sobie zadać pytanie, czy tak nas nie lubicie, że się rozchodzimy, czy jednak awersja nie jest aż tak duża.
  • 0

#71 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 13.04.2006 - |08:57|

Może czas sobie zadać pytanie, czy tak nas nie lubicie, że się rozchodzimy, czy jednak awersja nie jest aż tak duża.

No więc jeżeli tak nas nie lubisz to droga wolna. Przeciez nie jesteś tu za karę...
Jak sam piszesz trzeba dac czas nowym moderatorom.
Więc daj im ten czas i nie irytuj się...

::. GRUPA TARDIS .::

#72 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 13.04.2006 - |09:26|

Ogrodnik nie napisał, że niektórzy z Lostu to gówniarze i onetowcy.

gdybyś napisał "Toudi jest kretynem" to bym się obraził.

Pogarda absolutna.

Kto gdzie jak i kiedy?

po co forum LoST został właczony do forum o SG?

Bo wśród nas są osoby, które lubią ten serial, bo administracja uznała, że tak będzie lepiej? A może była to chęc pokazania Innym (mniej zorientowanym w świecie seriali), że są też inne seriale, a jakby nie było Lost pobił pewne rekordy, a dzięki takiemu zainstereswoniu może wydawcy sprowadzili by do polski TE inne seriale...

Ja nawet nie wiem, co to jest "orion tokra" i nigdy nie oglądałem ani jednego odcinka serialu.

Nawet jakbyś oglądał to byś nie wiedział....
Ale teraz wiesz, ze takowy istnieje, i to jest już sukces...
I pewno kilka tysięcy osób też się dowiedziało i kilkaset postanowiło go zobaczyć...

Nie mam nic więcej teraz do dodania.

Użytkownik Toudi edytował ten post 13.04.2006 - |09:51|

#73 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 13.04.2006 - |09:28|

No więc jeżeli tak nas nie lubisz to droga wolna. Przeciez nie jesteś tu za karę...
Jak sam piszesz trzeba dac czas nowym moderatorom.
Więc daj im ten czas i nie irytuj się...

Nie wiem, czy się zrozumieliśmy. Chodziło mi o rozdzielenie for. Moim odejściem albo zostaniem nie zawracałbym nikomu głowy, aż tak nie mam przewrócone w głowie.
W sumie chodziło mi raczej o to, że obrażanie innych użytkowników jest sprzeczne z regulaminem. Złożyłem raport w tej sprawie. Został on zwyczajnie zignorowany. Czyżby podwójne standardy? Może napiszcie, że regulamin nie dotyczy: [lista], a oszczędzimy sobie pisania nic nie wnoszących postów.
  • 0

#74 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 13.04.2006 - |09:30|

Panowie spokojnie!
Ogrodnik twoje zdanie o forum losta juz znamy.
Lost bedzie na forum mimo, iż sie to komus nie podoba.
Zadbamy o odpowiednia moderacje, o posty na wysokim poziomie. Tak samo jak dbamy o to w innych dzialach.
Nie nasza wina, ze w polskiej tv nikt nie chce puszczac stargate, startreka, i innych sci-fi. Jest LOST jest teraz na topie ;) Moze jak sie skonczy to ogladajacy losta zechca zobaczyc sg1 i na odwrot...
Pewnei jest to forum o stargate lecz nie widze przeszkody aby porozmawiac na temat zupelnie innych seriali.
To tak jak na forum komputerowy rozmawia sie o komorkach, telewizorach, hi-fi, fotografii. Badzmy tolerancyjni.

Prosil bym wiec o to by nie obrazac uzytkownikow losta, bo maja do tego forum takie samo prawo, jak inni.
  • www.gwrota.com

#75 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 13.04.2006 - |09:33|

Panowie spokojnie!
Ogrodnik twoje zdanie o forum losta juz znamy.
Lost bedzie na forum mimo, iż sie to komus nie podoba.
Zadbamy o odpowiednia moderacje, o posty na wysokim poziomie. Tak samo jak dbamy o to w innych dzialach.
Nie nasza wina, ze w polskiej tv nikt nie chce puszczac stargate, startreka, i innych sci-fi. Jest LOST jest teraz na topie ;) Moze jak sie skonczy to ogladajacy losta zechca zobaczyc sg1 i na odwrot...
Pewnei jest to forum o stargate lecz nie widze przeszkody aby porozmawiac na temat zupelnie innych seriali.
To tak jak na forum komputerowy rozmawia sie o komorkach, telewizorach, hi-fi, fotografii. Badzmy tolerancyjni.

Prosil bym wiec o to by nie obrazac uzytkownikow losta, bo maja do tego forum takie samo prawo, jak inni.

Bardzo dziękuję za tego posta.
W przyszłości postaram się obejrzeć SG. Obiecuję :)
  • 0

#76 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 13.04.2006 - |12:23|

Nie rozumiem o co toczy się wojna. Czy ktoś lubi spiski i intrygi? Kto tak naprawdę sieje zamęt wszędzie gdzie się da? Chyba nie trzeba się długo nad tym zastanawiać.
Zostałam moderatorem działu Lost i jestem nim zaledwie 5 dzień. Czy jest to wystarczająco długo by określić czyjeś działanie negatywnie bądź pozytywnie? maslot apelował jako pierwszy o zrobienie porządku na lościańskiej wyspie. Nawet proponował jak to zrobić. Wysuwał postulaty. Staram się choć w minimalnym stopniu to robić. Przynajmniej uporządkować tematy. Usuwać posty, które nadają się jedynie na komunikator i nic nie wnoszą do dyskusji. Nie pozostawiam nikomu zamkniętej drogi, wszystko jest do uzgodnienia i jeśli ktokolwiek ma zażalenia zawsze może się do mnie zgłosić na PM. Niestety nie dostałam jak na razie żadnej informacji typu zażalenie, uwaga, skarga. Natomiast rozpoczęła się kolejna publiczna wojna prowadząca tak naprawdę donikąd.
Faktycznie forum Lost zamarło wraz ze zmianami. Jednak czyż będzie tak bardzo źle, jeśli dotrzyma kroku Orion Tokra?
Poza tym zbliżają się Święta. Myślę że tym wiele osób jest bardziej zainteresowanych niż pisaniem w chwili obecnej postów.
I na koniec powtarzam - nie gryzę. Jestem otwarta na propozycje, skargi i zażalenia.
Po drugie to dopiero mój debiut, powinnam dostać szansę jak również pomoc ze strony osób chcących usprawnić forum Lost. Dziękuję tym osobom, które to robią.
Pozdrawiam wszystkich zgromadzonych.
Arwen

Użytkownik Arwen edytował ten post 13.04.2006 - |12:26|

• 0

#77 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 14.04.2006 - |09:33|

Przeszukałem forum i nie widzę lepszego miejsca żeby zadać to pytanie (gdy zadawałem pytania natury technicznej w dziale Lost, nie bój się zapytać, powiedziano mi, żeby pisać je w innych miejscach). Więc piszę tutaj, a jeśli jest inne lepsze miejsce, którego nie znalazłem, to skierujcie tam mój post. Mam problem z avatarem. To znaczy gdy chce mieć nowy avatar, który ma rozmiar mniejszy niż 16 KB i nawet jego wielkość to jakieś 96 x 96(czyli jest taki jak regulaminowy) to mam problem z jego zmianą.. Gdy chcę żeby aktualizowało mi avatar i gdy wybieram nowy, to pokazuje się jeden ze starych avatarów, wiele tygodni temu skasowanych. Co mam zrobić żeby
a) nie pokazywały się te stare avatary
b ) żeby dodać nowy i ... nie pokazywały się wtedy te stare.

Edit do postu niżej: Użyłem opcji szukaj, ale nie znalazłem tego co chciałem :P

Użytkownik boone edytował ten post 14.04.2006 - |13:34|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#78 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 14.04.2006 - |12:18|

Boone Opcja SZUKAJ!!! problem przerabiany już wiele razy.
Problem jest z przeglądarką po stronie usera (ps moze to gdzieś w końcu i przypiąć?)

CTRL + F5 i problem z głowy...

Użytkownik Toudi edytował ten post 14.04.2006 - |12:18|

#79 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 04.05.2006 - |17:15|

mam problem z avatarem - kiedy wciskam aktualizuj avatar wyskakuje to "Załadowanie pliku nie powiodło się. Skontaktuj się z zespołem moderującym aby rozwiązać problem". ocb?
  • 0

#80 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 14.05.2006 - |21:16|

moje zażalenie.

Moja sygnaturka została zmieniona. Miałem w niej link do mojego forum, dla was to jest konkurencja. Ale nigdzie w regulaminie nie pisze że nie mozna miec linków w sygnaturze.
Więc radze, albo zmienic regulamin albo przywrócić mi syganture.

pzdr
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych