Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 028 - S02E04 - Everybody Hates Hugo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
78 odpowiedzi w tym temacie

#61 Sun

Sun

Szeregowy

• Email
  • 19 postów

Napisano 19.10.2005 - |10:59|

Obejrzałam ten odcinek i nasuwa mi się wiele róznych pytań i mysli. Po pierwsze zgadzam sie z `Sawyerem ze jesli jestes rozbitkiem to Twoj mózg odbiera tylko takiego sygnaly jak to ze na wyspie nie ma technologii, bo przeciez to bezludna wyspa, wiec nasi zagubieni nie mogli tak od razu znalezc bunkra.
2. Jesli w stacji 3 jest znak Dharmy, i w tym bunkrze gdzie znalezli sie teraz Jin,Sawyer i Michael tez jest Dharma ale z innym znakiem to musi miec powiazanie. Wydaje mi sie ze te bunkry sa ze soba złączone.
3. Jesli chodzi o jedzenie, to jest dziwne, wiadomo to był sen Hugo,ale jesli tak jest naprawde?? to skąd te obiady gotowe.Czyzby na wyspie był jakis catering?? :> :clap:
4. Ponoć na samolocie takze znajduje się znak Dharmy,wiec samolot nie znalazl sie tam przypadkiem,moze Desmond mial juz dosc i potrzebowal zmiennikow?? Dlatego ten ów podejrzany magnez sciągnął na wyspe samolot.
5. Uważam że cała ta wyspa, te bunkry oraz rozbicie sie samolotu to jeden wielki projekt wymyslony przez Japońców Koreanczyków tudziez innych skosnookich <nic do nich nie mam tak na marginesie>. Bo dlaczego wszedzie sa te znaki Dharmy??? To EKSPERYMENT!

no i na tym bym zakonczyła. ;] :hyhy: :D

Użytkownik Sun edytował ten post 20.10.2005 - |12:01|

• 0

#62 Japcok

Japcok

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 19.10.2005 - |11:41|

i dlaczego kiedy Sawyer mówi że ją zabije jak jeszcze raz go uderzy ona tylko szyderczo się uśmiecha. czyżby była nieśmiertelna do diabła?

przecież widziałeś jaka twarda z niej sztuka, więc co? miała sie go przestraszyć? bez jaj..
  • 0

#63 Elep_Hant

Elep_Hant

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.10.2005 - |13:24|

Rzeczywiście, mnie też zastanowiła ta agresja - w zasadzie nieuzasadniona. Chyba, że Jin wykręcił im jakis numer.
  • 0

Elep Hant

Bóg stworzył kobietę, aby mężczyzna odchodził czasami od komputera.

#64 ZielonoMi

ZielonoMi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 29.01.2006 - |23:06|

Ktoś już kiedys wspomniał ze Desmond nie uciekł od tak sobie do lasu,wiec...

mysle ze uciekł do 3 z kolei bunkra (narazie znamy dwa) ,zakładajac ze jest ich wg projektu DHARMA 6
  • 0

#65 Stetmaier

Stetmaier

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 05.02.2006 - |19:36|

Mr EKO jest moim zdaniem uciekinierem z więzienia
  • 0

#66 Soviet

Soviet

Szeregowy

• Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 12.02.2006 - |16:07|

Ciekawostka: Rose podczas prania nuci piosenkę, która leci podczas snu Hugo (gdy ten się obżera w spiżarni).
  • 0

#67 zuzior

zuzior

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 12.02.2006 - |21:27|

odcinek taki sobie :/ czekalam na niego bo chcialam zobaczyc dokladnie tych z tylnej czesci wyspy, ale nic nowego to nie wnioslo nudne. Czekam na cos hardcorowego :hyhy: podobala mi sie scena sielankowego zakonczenia jak jack i kate sobie wyjadaja nawzajem :clap:
  • 0

#68 Senti

Senti

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 17.02.2006 - |19:03|

Nie wiem czy już to było bo nie czytałem całości tematu...

W minucie 6:15 jak Hugo pada na podłogę widać stojącą nad TV figurkę Maryi - taka sama albo podobna do tej z samolotu przemytników...
  • 0

#69 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 21.02.2006 - |15:10|

Odcinek troche nudny. Nic się nie wyjaśniło. Bardzo nudne fragmenty związane z jedzeniem. Retrospekcje Hurleya też jakieś nie za bardzo zaskakujące i ciekawe.
  • 0

#70 Charlie Pace1

Charlie Pace1

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 24.03.2006 - |10:25|

Odcinek morze być!
Ale poco poświęcali cały odcinek dla Hugo[harleya]!!! to się robi nudne!!
Jak dla mnie to wcześniejsze odcinki były lepsze!!
a najlepszy był 1 Sezon!!
narazie oglądałem tylko 4 Odcinki 2 SEZONU :( !!!
POZDROWIENIA DLA FANÓW LOSTA!!!!
  • 0

#71 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 08.04.2006 - |11:45|

Przejrzałem całe forum i nigdzie nic o tym nie było.

W odcinku 1x18 i w odcinku 2x04 Hurley ma zupełnie różne kupony z tymi numerkami swoimi. 4 8 15 16 23 42.

porównajcie sobie sami:
Los Hurleya z 2x04 :
http://www.lost-medi...bum=748&pos=539

Los Hurleya z 1x18: (pojawia się też na początku 2x04)
http://www.lost-medi...lbum=748&pos=82

Pomyłka twórców? Bo przecież Hugo nie wymienił tych kuponów. A może to nie pomyłka, inni mu podmienili los? :D
zdarzenie to ma pewien związek z pewnymi wydarzeniami z 2x18.
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#72 Christof

Christof

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoWarszawa, Bridgetown

Napisano 18.04.2006 - |09:48|

w sumie to zastanawia mnie dlaczego Ana-Lucia jest taka nerwowa i dlac zego kiedy Sawyer mówi że ją zabije jak jeszcze raz go uderzy ona tylko szyderczo się uśmiecha. czyżby była nieśmiertelna do diabła?

Ogolnie mocno irytujaca byla, po jej gadce do Sawyera mysle ze to 'pies', u mnie ma na starcie duzego minusa w kazdym razie ;). A z innej beczki to Michelle Rodriguez we wszystich filmach praktycznie ta samo role twardzej dziewczyny z jednym wyrazem twarzy gra.
  • 0

#73 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 24.07.2006 - |20:04|

Ogolnie mocno irytujaca byla, po jej gadce do Sawyera mysle ze to 'pies', u mnie ma na starcie duzego minusa w kazdym razie ;). A z innej beczki to Michelle Rodriguez we wszystich filmach praktycznie ta samo role twardzej dziewczyny z jednym wyrazem twarzy gra.

Fajnie zagrała w Resident Evil.To chyba mój ulubiony film z jej udziałem.P.s. w Loście wygląda troche gorzej niż na żywo :D
  • 0

#74 VendettaCorleone

VendettaCorleone

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 27.07.2006 - |17:25|

Mi się odcinek nawet podobał, pokręcony trochę, jak zwykle
Hurley ma ciezko, ale z tym jedzeniem przesadzil, zreszta charlie tez
a Ana Lucia moim zdaniem jest ciekawa postac i wcale nieirytujaca :P
mocna kobita to i dobrze, nie taka memła jak claire
:>
  • 0

#75 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 27.07.2006 - |18:17|

Mi się odcinek nawet podobał, pokręcony trochę, jak zwykle
Hurley ma ciezko, ale z tym jedzeniem przesadzil, zreszta charlie tez
a Ana Lucia moim zdaniem jest ciekawa postac i wcale nieirytujaca :P
mocna kobita to i dobrze, nie taka memła jak claire
:>

Taaa wyobraż sobie Claire która trzyma w jednym ręku gnata a w drugiej "kalarepke" :D :P Musi taka być potulna i "memła".Dzięki temu śwetnie pasuje do Charliego który w każdej sytuacji stanie w jej obronie jak rycerz :hyhy:
  • 0

#76 VendettaCorleone

VendettaCorleone

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 27.07.2006 - |23:51|

:D
przyznam racje, ale w ostatnich odcinkach claire chyba stracila bodyguarda
widocznie locke ma nowy etat :lol:
  • 0

#77 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 28.07.2006 - |14:05|

:D
przyznam racje, ale w ostatnich odcinkach claire chyba stracila bodyguarda
widocznie locke ma nowy etat :lol:

Charlie jest chyba zazdrosny o Lock'a :D Kiedy rozmawiał z Claire to się tak zachowywał jakby się conajmniej całowała z Lock'iem a on tylko potrzymał chwile Aarona no i go utulił do snu.Nasz rockman zachowuje się tak jakby był jego ojcem :P :hyhy:
  • 0

#78 VendettaCorleone

VendettaCorleone

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 28.07.2006 - |17:26|

claire i locke - niezla para :D
charlie by dostal szalu :hyhy:
  • 0

#79 Charli

Charli

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów
  • MiastoStargard Szczeciński

Napisano 16.11.2006 - |18:35|

Oglądnąłem odcinek i znowu nic ciekawego sie nie działo ! Dowiedzieliśmy sie znowu za mało i niedosyt wciąż pozostaje. Okazuje sie że jest coś w rodzaju drugiego bunkra, ciekawe czy tam też muszą wpisywać liczby na komputerze. Jednej rzeczy nie rozumiem - jedna z kobiet (z tych ludzi co więzili Jina i reszte) Libby powiedziała Michaelowi że z katastrofy ocalało ich tylko trzech, a w sumie jest ich z sześciu. Wynika z tego że część z nich musiała być wcześniej na wyspie. Może był tam wcześniej Bernard mąż Ross ? Może poprostu nie zrozumiałem tego za dobrze, ale tak mi sie wydaje. Odcinek oceniam 6/10 Pozdrawiam.

P.S. Ściągnąłem wersje Lost.S02E04.REAL.HDTV.XviD-TCM i nie ma błędów jak poprzedni odcinek :hyhy:

Downie jeden tam Libby powiedziała 23 a nie 3 !!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych