Aha to kosmici chodzą ubrani w stroje płetfonurków? Gdzie do diabła są te rysunki pajaców w skafandrach z rurami prowadzącymi do paska? Z tego co mówisz, powinny być i w Gizie, i u Majów i w każdej innej piramidzie kosmitów...
No powinny być... chyba że mieli jakieś inne plany co do tych kompleksów ?
Kto powiedział, że w stroju płetwonurka ? Bo nie ja ! Gdybyś chociaż zadał sobie trud spojrzeć zobaczyłbyś jaka pozostała część zbroji jest masywna. Poszedłbyś w tym na dno jak kamień. Ale oczywiście ja sobie tu piszę... a ty i tak w następnym poście zapytasz się o to samo
A co również z tego, że napiszę ci, że np ciekawe malunki naskalne są na algierskiej Saharze. też ich nie zobaczysz. No i nie szukaj żadnej trąbki
Byli na poziomie, nie mówie, że byli tacy sami jak Europejczycy: mieli zaawansowane narzędzia (nie lasery, ale przynajmniej bardziej skomplikowane od włóczni), własną kulture, znali się na gwiazdach i na matematyce.
A ty ciagle to samo. Przecież czy ja gdziekolwiek zaprzeczyłem że Atlantyda jako prymitywna kultura, mogła paść ofiarą kataklizmu ? Nie ! Jedynie twierdzę, że to nie była zaawansowana suborbitalna kultura. Mapki Piri Reisa na pewno nie macheli oni!
A tak w ogóle, gdybym miał być wredny, to bym powiedział, że kosmici robiąc zdjęcia, nie wykorzystywali by jakieś nieprecyzyje soczewki.
A dlaczego nie ? Może akurat wykonywanie bardzo dokładych map jest bardzo czasochłonne i pracowite. Więc po przylocie na nową planetę na początek wykonują serię kilkudziesięciu szybkich fotek i już wiedzą gdzie są! A akurat te robocze mapy wpadły w ręce Piri Reisa, który wcale się nie skarżył !
Kosmici? Mam dla ciebie inną teorie: może Piri Reis wlazł do własnego zatka i poleciał na wysokość 8 km i stamtąd naszkicował swoje mapki.
Albo lepiej: nasz kolega Piri zbudował maszyne czasu, przeniósł się do przyszłości, wkradł się do biblioteki i zrobił potajemnie zdjęcia naszych map lotniczych, które potem w domu przerysował (miał badziewnego spycama, stąd te zniekształcenia od soczewki).
Wszystko w życiu jest możliwe! Jeśli znajdziesz jednego profesora i matematyka którzy napiszą na ten temat pracę, to jestem PIERWSZYM zwolennikiem tej teorii. Możesz od razu mnie wpisać na listę !
Przepraszam, że plote takie bzdury, ale kosmici wykradli mój mózg na swoje badania. Od jutra zaczynam budowe Wielkiej Piramidy w Chrzanówku
Ja mam dla ciebie lepsze zadanie! Kiedyś na National Geographic widziałem taką grupkę w USA która była fanatykami UFO. Zastanawaili się czemu do cholery obcy jeszcze się u nas nie pojawili. Ruszyli szare komórki (każdy wszystkie trzy

Logowanie »