Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#61 jesteMTu

jesteMTu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 22.10.2005 - |10:54|

Pojawiły się promocyjne zdjęcia do 02x07 -- The Other 48 Days
Z ciekawszych to na przykład to
Mr Eko raczej był pasażerem lotu 815 a nie jak niektórzy przypuszczali był "Desmondem" tego drugiego bunkra(?)
i to
To już wiemy kto był tym "Others" niosącą misia których widział Jin.

A o tych zdjęciach nie wiem co powiedzieć
czyżby atak "others" czy walki w grupie rozbitków (może przez wirusa)

albo jakiś rytualny taniec
;)
  • 0

#62 Sun

Sun

Szeregowy

• Email
  • 19 postów

Napisano 22.10.2005 - |15:28|

akualne daty pochodzą ............. z neta :] :hyhy: jak ktoś szpera to ma ..

Dzięki `Sawyer! jak ktos szpera to ma, a daty sa aktualne...

' date='21.10.2005 |12:24|' post='145342']
No jak szperałaś to powinnaś zauważyć, że Bearded Man wystąpił również w:

"...And Found" Episode: #2.5 - 19 October 2005
Sam Anderson .... Bernard
Rain Chung .... Mr. Kim
Robert Dahey .... Poor Man
M.C. Gainey .... Bearded Man
Kimberley Joseph .... Cindy
Kim Kim .... Mrs. Shin
June Kyoko Lu .... Mrs. Paik
Josiah D. Lee .... Tai Soo
Tomiko Lee .... Mrs. Lee
Tony Lee .... Jae Lee

Więc czy to na pewno OTHERS? <hyhy>

:D

Mój błąd masz racje:) ale to napewno The Others nie zauwazylam go w 5 odcinku,teraz widze:)

Małe sprostowanie, daty sa nie aktualne... przepraszam za wprowadzenie w błąd ^_^

mała ciekawostka do odcinka "Abandoned" http://www.lost-foru...ead.php?t=18497

Wierzycie w zombie??? bo z tego scenariusza wynika ze codzi o zombie... nie chce mi sie w to wierzyc ale po scenarzystach można sie spodziewac wszystkiego...

a jesli chodzi o tytuł to znaczy to: PORZUCONY; OPUSZCZONY; OPUSTOSZAŁY; ZANIECHANY; ZEPSUTY

Użytkownik Sun edytował ten post 22.10.2005 - |15:30|

• 0

#63 john constantine

john constantine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 24.10.2005 - |13:11|

uwaga MEGA SPOILER

W nastepnym odcinku Lost zginie Shannon.........ponoć to 100% pewne.....

Użytkownik wojtek edytował ten post 24.10.2005 - |16:40|

• 0

#64 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 31.10.2005 - |09:47|

Niestety, te tytuły (od odcinka 2x08) są fałszywe. Oto opisy najbliższych czterech odcinków:

9 listopada
2x06 "Abandoned"
(Shannon-centric episode) Sawyer’s wound becomes life-threatening as he, Michael and Jin make their way through the interior of the island with the tail section survivors. Meanwhile, Shannon is once again haunted by visions of Walt, and Charlie becomes jealous of Locke’s interest in Claire.

16 listopada
2x07 "The Other 48 Days"
The harrowing first 48 days in the lives of the tail section survivors are revealed.

23 listopada
2x08 "Collision"
(Ana Lucia-centric episode) Violence erupts when Ana Lucia and her group stumble upon the other castaways.

30 listopada
2x09 "What Kate Did"
(Kate-centric episode) As Kate’s backstory continues, her original crime is revealed. Locke and Eko make an interesting discovery about the film, and Michael has a mysterious encounter with the computer.
  • 0
Everything happens for a reason!

#65 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 31.10.2005 - |15:35|

przeciez mam takie same tytuly :P

Bo je poprawiłem. :P Obawiam się jednak, że kolejne (po 9) również okażą się błędne.

Jeśli zaś chodzi o daty, to najprawdopodobniej po czterech nowych odcinkach w listopadzie (2x06-2x09) kolejny zobaczymy dopiero w styczniu.
  • 0
Everything happens for a reason!

#66 fymek

fymek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 31.10.2005 - |17:28|

skad taki info mnie sie nie wydaje chociasz wszystko jest mozliwe...:/
  • 0

#67 Minsc[PL]

Minsc[PL]

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 01.11.2005 - |00:53|

Potem będą w kolejności:

2x10 Merged
First aired: 12/14/2005

2x11 Early Bird
First aired: 1/11/2006

2x12 Vindication
First aired: 1/18/2006

:D
  • 0
Siostra Jadwiga powiada: "Kto w sygnaturce głupstwa bezbożne pisze, w czeluściach piekielnych sczeźnie!"

#68 fymek

fymek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 01.11.2005 - |10:25|

nazwy sie zgadzaja ale kurcze daty sie nie zgadzaja a konkretnie nie 9 listopad tylko 2, tak jest napisane na stronce abc B)

sorki moja pomylka ktora jest spowodowana moja slepota...2 listopad to jakas powtorka...tylko czemu nikt mnie nie uswiadomil;/
  • 0

#69 jesteMTu

jesteMTu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 02.11.2005 - |17:58|

Już wiemy dlaczego Anna Lucia jest takim wrzodem na tyłku! Po prostu jest (była?) Policjantką ! To tłumaczy wszystko pzdr for all :afro:
  • 0

#70 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 05.11.2005 - |21:59|

na francuskiej stronie znalazłem info że jeden z odcinków Lost ma kręcić Darren Aronofsky, pan ten jest od filmu Requiem for a dream :P więc ciekawe co wyjdzie z takiej współpracy. w sumie może być interesująco.
no i pytanie czy reżyser ten wniesie coś od siebie, czy nie zginie w serialowej ekipie reżyserskiej, która liczy przecież kilka osób (może nawet powyżej 10 ale tego nie chce mi się teraz sprawdzać).
w każdym bądź razie jeśli dojdzie do takiej kolaboracji, to jestem ciekaw jej rezultatów. :)

pzdr
  • 0
back from the dead :D

#71 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 05.11.2005 - |23:11|

Już wiemy dlaczego Anna Lucia jest takim wrzodem na tyłku! Po prostu jest (była?) Policjantką ! To tłumaczy wszystko pzdr for all :afro:

Skąd Wiesz ze jest byłą policjantką ?? :>
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#72 jesteMTu

jesteMTu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 06.11.2005 - |10:13|

Skąd Wiesz ze jest byłą policjantką ??

Ze zdjęć promo do odcinka S02E07 The Other 48 Days

To
to
i to
Jeśli to nie jest strój policjantki to innym wytłumaczeniem może być tylko to że jej postać była aktorką grającą policjantkę (sic!) :blink:

[Edit/]
A propo są nowe zdjęcia do odcinka 2X8 Collision.
Jedyne ciekawe według mnie to to :
Widać, że humory po tak długim pobycie na wyspie dopisują.Co ciekawe jest zważywszy na zapwiadaną śmierć jednej z głównych postaci (Shanonn??) w 2x6

Użytkownik jesteMTu edytował ten post 06.11.2005 - |11:56|

• 0

#73 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 06.11.2005 - |16:37|

Dołączona grafika poznajecie tą panią ;> czy to aby nie kobieta która dawała Jackowi 2 buteleczki w pilocie1x01

Użytkownik `Sawyer edytował ten post 06.11.2005 - |16:41|

• 0
Whatever happens, happens !!!

#74 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 06.11.2005 - |16:43|

ja tam myślę, że ona nie była żadną policjantką. co to za policjantka co nosi kask budowlany?? myślę, że jak zwykle producenci puszczają te zdjęcia, które mogą narobić zamieszania w głowach. a tak w ogóle to obstawiam, że to jest sesja dla playboy'a i na następnych zjęciach zrzuca z siebie ten mundurek :D czyż to nie lepsze rozwiązanie i o ile milsze dla oka :hyhy:
pzdr
  • 0

#75 jesteMTu

jesteMTu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 06.11.2005 - |20:20|

poznajecie tą panią ;> czy to aby nie kobieta która dawała Jackowi 2 buteleczki w pilocie1x01

A wiedziałem że już ją gdzieś widziałem w tym serialu ale nie umiałem skojarzyć gdzie

ja tam myślę, że ona nie była żadną policjantką. co to za policjantka co nosi kask budowlany?? myślę, że jak zwykle producenci puszczają te zdjęcia, które mogą narobić zamieszania w głowach. a tak w ogóle to obstawiam, że to jest sesja dla playboy'a i na następnych zjęciach zrzuca z siebie ten mundurek czyż to nie lepsze rozwiązanie i o ile milsze dla oka

Uważaj jak tam chcesz ale na spoilerfix.com też piszą że "przed wyspą" Anna Lucia była Policjantką
  • 0

#76 L o c k e

L o c k e

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 07.11.2005 - |12:35|

To trzeba być nieźle chory,żeby czytać spojlery i wogóle dowiadywać się kto zginie,a kto nie.
Róbcie tak dalej.Ja z tąd spadam.Adios.
Aha,jak jesteście w takiej gorącej wodzie kąpani,to zadzwońcie do reżysera i spytajcie się go co się stanie w następnych odcinkach,przynajmniej zaoszczędzicie sobie tego wyczerpującego dla was czekania :>

Użytkownik L o c k e edytował ten post 07.11.2005 - |14:26|

• 0

#77 hydro2

hydro2

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 07.11.2005 - |14:18|

Ja tam nie wierze w ten spojler o Shannon.Przekonacie sie,ze nikt nie dead
  • 0

#78 Sun

Sun

Szeregowy

• Email
  • 19 postów

Napisano 08.11.2005 - |20:02|

To trzeba być nieźle chory,żeby czytać spojlery i wogóle dowiadywać się kto zginie,a kto nie.
Aha,jak jesteście w takiej gorącej wodzie kąpani,to zadzwońcie do reżysera i spytajcie się go co się stanie w następnych odcinkach,przynajmniej zaoszczędzicie sobie tego wyczerpującego dla was czekania :>

Musze powiedziec ze sie z Toba zgadzam,w sumie na tym polega caly sens filmu, to oczekiwanie na niewiadomą.
  • 0

#79 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 09.11.2005 - |14:12|

trudno mi powiedzieć, że się zgadzam, bo każdy ma prawo do takiego oglądania serialu jaki mu odpowiada i nie widzę powodu aby kogoś kto interesuje się spoilerami nazywać "chorym", mimo iż sam tego nie robię raczej.
zgadzam się w zasadzie z Sun, czekanie też jest częścią serialowego-lostowego życia i nie widzę sensu zbytnio zagłębiac się w przyszłość, choć czasem to jednak robię.
pzdr
  • 0

#80 jesteMTu

jesteMTu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 09.11.2005 - |18:47|

:wacko:
Jak ktoś chce to tu mały przedsmak jutrzejszego episodu