O wiele lepiej ale dalej mi się czas nie zgadza - chyba ze założysz ze jedynymi którzy przetrwali z tych zmodyfikowanych guldzików był Ra i Hator.Pradawni byli zdesperowani wiec kiedy odkryli symbionty i ich zdolnosci zabrali je do badan niestety byly one zbyt prymitywne i zaslabe aby walczyc z zaraza wiec je ulepszono genetycznie ( świadomosc, naquadah we krwi ). Pradawni byli zdesperowani wiec zaodrazu przeprowadzali proby na ludziach, na wiezniach ( i prosze mi tu niegadac ze wszyscy pradawni byli idealni bo tak napewno niebylo ) Po polaczeniu symbiont przyswajal sobie czesc swiadomosci nosiciela wiec stawały sie zle i niezamierzly pomoc pradawnym w zniszczeniu zarazy. Udalo sie im uciec i przeczekac az pradawni wymra i dzieki temu przejeli czec ich technologii.
a teraz lepiej
Zauważcie jedno..po co Unas naszyjniki z kości skoro w jednym z odcinków larwa przedostała się przez brzuch?!
Oświeć mnie w którym odcinku bo nicholery nie moge się tego doszukać ....przez brzuch ??????
Wiele jast do przemyślenia , ale może ktoś mi wytłumaczy jakim cudem w 1x13 Hator "rodzi" larwy w wannie z wodą - bedac w ciele człowieka ?????
Może larwy wydostaja się an zewnątrz przez .... albo przez usta.

Logowanie »