Jak dowiedzieliście sie o serialu?
Napisano 27.12.2005 - |18:48|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 27.12.2005 - |19:14|
Nie regulaminowa grafika.
Napisano 28.12.2005 - |13:53|
A tak z ciekawosci niech ktos mi powie co to jest:
LOST.S02E10.HDTV.XviD-LOL
bo znalazlem go dzis w sieci
Z tego co wiem to premiera tego odcinka miala byc w styczniu ??
Pozdrawiam
Wczoraj to ściągnąłem tak z czystej ciekawości. Niestety jest to chamski fake. Po uruchomieniu przez 1,5 minuty widać adres jakiejś strony z serialami.
Napisano 28.12.2005 - |14:56|
Napisano 07.01.2006 - |21:52|
Pozdrawiam wszystkich fanów serialu LOST!!!
Napisano 08.01.2006 - |18:12|
Losta polecił mi mój brat - wszystkie odcini obejrzałem w ok. 3 tygodnie i nie żałuję (jest absolutnie cudowny). Zauważyłem, że wiele osób pisze, że staje się coraz słabszy, ale to absolutnie nie prawda. Po pierwszych paru odcinkach drugiej serii czułem pewien niedosyt, ale potem sie niesamowicie rozkręcil.
Co do ostatniego odcinka to rowniez zaliczę go do bardzo udanych, a końcowka jest po prostu cudowna. :clap: Opiszę poniżej moje odczucia co do poszczególnych bohaterów:
Jack - na poczatku go nielubiłem (jego rywalizacja z Lockiem mnie irytowała), ale teraz uważam, że jest ok, ciekawe kiedy rozwiąże się kwestia jego żony. Jako jeden z niewielu przejął się śmiercia Shannon i chciał ratowac Sayida.
Lock - to mój ulubiony bohater, ostatnio troche w cieniu, ale jeszcze pokaże na co go stać, ogólnie wspaniała charyzmatyczna postać.
Sawyer - tego gościa nie da sie nie lubić, ma wszelkie atuty aby stać się liderem grupy (jak tylko bedzie mu się chciało)
Charlie- i tu odczuwam pewien zawód, nasz drogi hobbit w drugiej serii gra jakieś ogony (kompletnie go zmarginazowali, czyżby był kolejnym do odstrzału) :/
Sayid - gość pokazuje klasę, do jego zachowania na wyspie nie można mieć żadnych zastrzeżeń (choć szkoda, że tej ku.. nie zabił, sorry, ale nie moge sie powstrzymac)
Ana-Lucia- nie wiem jak można ją usprawiedliwiać, dla mnie to kompletna ździra, chciałbym, żeby ją ten potwór pożarł :clap: , pseudopolicjantka jedna
Hugo - fajny koleś i tyle (ciekawe czemu w psychiatryku siedział)
Michael - trochę bezbarwna postać
Walt - postać kluczowa dla serialu, co on robi w tym cholernym komputerze!! (jest dobry czy zły - moim zdaniem dobry: on nie starał się zwabić Shannon, ale próbował ją uciszyć)
Kate - szkuje się romansik z Sawyerem :> ,co nato Jack powie
Jin i Sun - może sa agentami Dhermy czy jak im tam
Libby - pracowała w psychiatrku, na wyspie powinna być prawdziwym skarbem (wielu zginionym przydałaby sie pomoc psychiatry)
Eko - ciekawe co on ma na swoi sumieniu, już niedługo się przekonamy (jako pierwszy zabił jednego z innych - brawo)
inni-grupa nadludzi (jakiś eksperyment, który wyrwał się spod kontroli ??), ale po co im dzieci ???
Tak czy siak wciąż więcej pytań niż odpowiedzi, ale przecież za to kochamy Lost.
Napisano 09.01.2006 - |17:24|
Napisano 09.01.2006 - |18:37|
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 09.01.2006 - |19:24|
Napisano 09.01.2006 - |19:11|
Napisano 11.01.2006 - |16:45|
Napisano 12.01.2006 - |12:09|
wiedzialam, ze leci w tvp1, ale wydawalo mi sie, ze skoro tam emituja to musi byc bardzo stary i denny.
Dodatkowo moj mezczyzna duzo filmow oglada i jakos autorytetem dla mnie za bardzo nie jest. Tylko ciii.
Ale jak w wolnej chwili obejrzalam pierwszy odcinek (w polowie grudnia) to juz sie wciagnelam i uzaleznilam.
Ach, mezczyzni czasem sie przydaja
Napisano 12.01.2006 - |19:59|
ogladam od samiusienkiego początku.
Napisano 16.01.2006 - |16:47|
Genesis
Napisano 29.01.2006 - |16:44|
Napisano 01.02.2006 - |18:26|
Zaraz skoncze ogladac reszte, co niestety spowoduje, ze na nastepny bede musial czekac 1 tyg. :/ Niby wzmaga to tylko apetyt, ale lubie robic sobie seanse, ogladajac sezony po kolei, ograniczajac sen, bylyby tylko jak najszybciej obejrzec
Napisano 01.02.2006 - |18:37|
Napisano 01.02.2006 - |19:23|
Hehe, skąd ja to znam?... W podobny sposób ogladałam wszystkie sezony Alias, 24, Ziemii, Ostatnie Starcie... a ostatnio BSG w weekend razem z mężem zabraliśmy laptopa do łóżka i przez dwa dni prawie z tamtąd nie wychodziliśmy dopóki nie obejrzeliśmy ostatniego odcinka :]Hans Olo:
Ja też tak mam. Jak już dostanę jakiś serial, to choćby się waliło i tak obejrzę. 8 sezonów SG1 obejrzałem w 14 dni, przy czym spałem max 5 godzin dziennie, po tygodniu oczy mnie szczypały, jakby mi soli nasypali, ale wytrwałem.
.... Z Lost było bardziej "prozaicznie"; dawno temu zobaczyłam któryś z kolei odcinek na AXN (było to ich pierwsze podejście do puszczania pierwszego sezonu, a mnieli ich co najmniej ze trzy ...chyba). Pstykałam z nudów pilotem, patrzę, a tu scenka z wrakiem samolotu. Biegają sobie jacyś ludzie po plaży, krzyczą: Jack, Jack!! Biegnie Jack, zdejmuję koszule, obnaża muskularna klatę i wskakuje do wody, ratuje tonącego Boona... pomyślałam sobie wtedy, a co tam; obejrzę sobie! No i jak zobaczyłam Jacka ganiającego po dźungli za zjawą swojego ojca, to juz na 100% byłam pewna, że będę oglądać dalej. Potem poszukałam reszty w necie Dodatkowo przekonałam się, że nie tylko mi się ten serial podoba... i tak już zostało :]
Użytkownik czarownica edytował ten post 01.02.2006 - |19:24|
Napisano 10.02.2006 - |20:12|
Napisano 10.02.2006 - |20:17|
obajrzalem chyab ze dwa pierwsze odcinki, ale ze na innym kanale bylo tez cos dobrego to nie ogladalem dalej
po powrocie do PL okazalo sie ze "bylo juz na AXN ale obecnie nie leci", potem zaczeli puszczac w TVP, ale znow opuscilem kilka odcinkow bo zawsze cos mi wypadlo
i tak do tej pory nie obejrzalem calej 1 serii..
ale 2 sez. dotad calutki obejrzany od deski do deski
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych