Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak dowiedzieliście sie o serialu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

#61 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 27.12.2005 - |18:48|

Ja się dowiedziałem z rozdania nagród Emmy, ale kiepskie to było źródło, bo pokazali tylko Locke'a na wózku jak w biurze turystycznym wykrzykuje i myślałem, że to jakiś melodramat.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#62 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 27.12.2005 - |19:14|

hehe a mnie mama zawołała, że właśnie jakiś nowy serial na AXN sie zaczął i żeby przyszedł obejrzeć.. i tak juz po pierwszym odcinku tylko torrencik i byłęm na bieżąco z usa;]
  • 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#63 spok

spok

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 28.12.2005 - |13:53|

A tak z ciekawosci niech ktos mi powie co to jest:
LOST.S02E10.HDTV.XviD-LOL
bo znalazlem go dzis w sieci :)
Z tego co wiem to premiera tego odcinka miala byc w styczniu ??
Pozdrawiam

Wczoraj to ściągnąłem tak z czystej ciekawości. Niestety jest to chamski fake. Po uruchomieniu przez 1,5 minuty widać adres jakiejś strony z serialami.
  • 0

#64 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 28.12.2005 - |14:56|

Ja już miesiąc temu znalazłem na emuli s09e11 SG1 i nawet przez myśl mi nie przeszło żeby to ściagać, tym bardziej że miało jakiś dziwny tytuł.
  • 0

#65 rbarteczko

rbarteczko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów
  • Miastowojewódctwo śląskie

Napisano 07.01.2006 - |21:52|

Wpierw, gdy zobaczyłem zajwki na AXN (1seria,sezon) niezaciekawiło mnie to. Dopiero potem (miesiąc później) w gazecie i w telewizji mówili, że to jeden z najbardziej popularnych seriali w USA. Z ciekawości postanaowiłem zobaczyć pierwsze 2 odcinki na TVP. Myślałem, że jak się to Amerykanom podoba to będzie Łubu-dubu, ale na szczęście tak nie było. Jestem teraz fanem serialu Zagubieni i oglądam narazie Iserie( sezon) na TVP1 a potem może II ale na AXN.
Pozdrawiam wszystkich fanów serialu LOST!!! :) :) :)
  • 0
Myślę, wiec jestem ( i zniknął )

#66 interista

interista

Szeregowy

• Email
  • 21 postów

Napisano 08.01.2006 - |18:12|

Witam wszystkich na forum, to moj pierwszy post wiec proszę o wyrozumialość :D

Losta polecił mi mój brat - wszystkie odcini obejrzałem w ok. 3 tygodnie i nie żałuję (jest absolutnie cudowny). Zauważyłem, że wiele osób pisze, że staje się coraz słabszy, ale to absolutnie nie prawda. Po pierwszych paru odcinkach drugiej serii czułem pewien niedosyt, ale potem sie niesamowicie rozkręcil.

Co do ostatniego odcinka to rowniez zaliczę go do bardzo udanych, a końcowka jest po prostu cudowna. :clap: Opiszę poniżej moje odczucia co do poszczególnych bohaterów:
Jack - na poczatku go nielubiłem (jego rywalizacja z Lockiem mnie irytowała), ale teraz uważam, że jest ok, ciekawe kiedy rozwiąże się kwestia jego żony. Jako jeden z niewielu przejął się śmiercia Shannon i chciał ratowac Sayida.
Lock - to mój ulubiony bohater, ostatnio troche w cieniu, ale jeszcze pokaże na co go stać, ogólnie wspaniała charyzmatyczna postać.
Sawyer - tego gościa nie da sie nie lubić, ma wszelkie atuty aby stać się liderem grupy (jak tylko bedzie mu się chciało)
Charlie- i tu odczuwam pewien zawód, nasz drogi hobbit w drugiej serii gra jakieś ogony (kompletnie go zmarginazowali, czyżby był kolejnym do odstrzału) :/
Sayid - gość pokazuje klasę, do jego zachowania na wyspie nie można mieć żadnych zastrzeżeń (choć szkoda, że tej ku.. nie zabił, sorry, ale nie moge sie powstrzymac)
Ana-Lucia- nie wiem jak można ją usprawiedliwiać, dla mnie to kompletna ździra, chciałbym, żeby ją ten potwór pożarł :clap: , pseudopolicjantka jedna
Hugo - fajny koleś i tyle (ciekawe czemu w psychiatryku siedział)
Michael - trochę bezbarwna postać
Walt - postać kluczowa dla serialu, co on robi w tym cholernym komputerze!! (jest dobry czy zły - moim zdaniem dobry: on nie starał się zwabić Shannon, ale próbował ją uciszyć)
Kate - szkuje się romansik z Sawyerem :> ,co nato Jack powie :D
Jin i Sun - może sa agentami Dhermy czy jak im tam
Libby - pracowała w psychiatrku, na wyspie powinna być prawdziwym skarbem (wielu zginionym przydałaby sie pomoc psychiatry)
Eko - ciekawe co on ma na swoi sumieniu, już niedługo się przekonamy (jako pierwszy zabił jednego z innych - brawo)
inni-grupa nadludzi (jakiś eksperyment, który wyrwał się spod kontroli ??), ale po co im dzieci ???
Tak czy siak wciąż więcej pytań niż odpowiedzi, ale przecież za to kochamy Lost.
  • 0

#67 GIZIU

GIZIU

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 09.01.2006 - |17:24|

Witam, dziś się zarejestrowałem na tym forum. O LOST-cie przeczytałem na forum komputerowym PCLab.pl. Podchodziłem sceptycznie bo słowo "serial" kojarzy mi się z "Na dobre i na złe" ale po obejrzeniu pilota, zakochałem się w nim i szybko poszedł torrent w ruch. Oglądałem po 6 odcinków na raz, więc po tygodniu jestem na bieżąco i czekam do 11-ego stycznia :)
  • 0

#68 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 09.01.2006 - |18:37|

To teraz wszystkich nowych zapraszamy do pozostałych topiców, co by ich klienci torrent sie nie nudzili:)

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 09.01.2006 - |19:24|

• 0

#69 Zar-an

Zar-an

Kapral

• Użytkownik
  • 153 postów

Napisano 09.01.2006 - |19:11|

TVN, odrazu zajarzyłem ze to Stargate bo film mi sie bardzo podobał:)
  • 0

#70 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 09.01.2006 - |21:59|

TVN, odrazu zajarzyłem ze to Stargate bo film mi sie bardzo podobał:)

A co ma LOST wspólnego z SG? :> Chyba działy się Tobie pomyliły ;)

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 09.01.2006 - |22:00|

• 0

->1019<-

#71 EkO

EkO

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 11.01.2006 - |16:45|

Witam wszystkich to mój pierwszy post na tymże forum. Losta oglądam już od czerwca zeszłego roku, natknąłem się na niego przez przypadek, ktoś wrzucił odcinki na nasz sieciowy serw. I od tamtej pory z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. A że serial jest emitowany w TVP 1 i na AXN to niektóre odcinki widziałem już nawet po 5 razy.
  • 0

#72 ganima

ganima

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 12.01.2006 - |12:09|

od meza :D
wiedzialam, ze leci w tvp1, ale wydawalo mi sie, ze skoro tam emituja to musi byc bardzo stary i denny.
Dodatkowo moj mezczyzna duzo filmow oglada i jakos autorytetem dla mnie za bardzo nie jest. Tylko ciii.
Ale jak w wolnej chwili obejrzalam pierwszy odcinek (w polowie grudnia) to juz sie wciagnelam i uzaleznilam.
Ach, mezczyzni czasem sie przydaja :D
  • 0

#73 maruch

maruch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 12.01.2006 - |19:59|

a ja z lostem zapoznalem sie ok. rok temu, w kwietniu [?] :> taaa
ogladam od samiusienkiego początku.
  • 0

#74 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.01.2006 - |16:47|

Zupełnie normalnie. Na tygodnie pzred premierą pilota w ABC pojawiały się zapowiedzi. Wyglądało bardzo zachęcajaco. Początkowo sądziłem (w zapowiedziach mówiono jako "real suvaivor") sądziłem więc, że to będzie jakas superedycja tego reality show. Potem przekonałem się, że to serial. Nie przeszkodziło mi to przegapić dwóch pierwszych odcinków.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#75 morgothss

morgothss

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 29.01.2006 - |16:44|

bylem akurat w anglii siedze sobie w kinie a tu mi jakas reklama leci laza jakies [beeep]y po plazy i jeden mowi ze jest doktorem inny ze tam zly inny ze dobry no to mysle jakies nowe perfumy pewnie hugo boss czy tam inne podpaski ale nie po 2 dniach zaczynaja mowic ze to serial jakis bydzie czy cus. Kicha mysle jakis zaginiony swiat 2 [beeep] z tym... 2 miesiace pozniej slinie sie przy kazdym odcinku :)
  • 0

#76 Oswald

Oswald

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 01.02.2006 - |18:26|

W akademiku chlopaki umiescili na serwerze odcinki Lost, jakis miesiac temu. Gdy obejrzalem juz wszystkie udostepnione filmy, to postanowilem zobaczyc jak sie prezentuje Lost, zwlaszcza, ze slyszalem wiele pochlebnych recenzji. Cuz, skonczylo sie tym, ze wszystkie odcinki do 2x11 obejrzalem w ciagu 2 dni :afro:
Zaraz skoncze ogladac reszte, co niestety spowoduje, ze na nastepny bede musial czekac 1 tyg. :/ Niby wzmaga to tylko apetyt, ale lubie robic sobie seanse, ogladajac sezony po kolei, ograniczajac sen, bylyby tylko jak najszybciej obejrzec :P
  • 0
"Screw you guys, I'm goin' home" - Eric Theodore Cartman

#77 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 01.02.2006 - |18:37|

Ja też tak mam. Jak już dostanę jakiś serial, to choćby się waliło i tak obejrzę. 8 sezonów SG1 obejrzałem w 14 dni, przy czym spałem max 5 godzin dziennie, po tygodniu oczy mnie szczypały, jakby mi soli nasypali, ale wytrwałem.
  • 0

#78 czarownica

czarownica

Kapral

• Użytkownik
  • 217 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 01.02.2006 - |19:23|

Hans Olo:
Ja też tak mam. Jak już dostanę jakiś serial, to choćby się waliło i tak obejrzę. 8 sezonów SG1 obejrzałem w 14 dni, przy czym spałem max 5 godzin dziennie, po tygodniu oczy mnie szczypały, jakby mi soli nasypali, ale wytrwałem.

Hehe, skąd ja to znam?... W podobny sposób ogladałam wszystkie sezony Alias, 24, Ziemii, Ostatnie Starcie... a ostatnio BSG w weekend razem z mężem zabraliśmy laptopa do łóżka i przez dwa dni prawie z tamtąd nie wychodziliśmy :blink: dopóki nie obejrzeliśmy ostatniego odcinka :]
.... Z Lost było bardziej "prozaicznie"; dawno temu zobaczyłam któryś z kolei odcinek na AXN (było to ich pierwsze podejście do puszczania pierwszego sezonu, a mnieli ich co najmniej ze trzy ...chyba). Pstykałam z nudów pilotem, patrzę, a tu scenka z wrakiem samolotu. Biegają sobie jacyś ludzie po plaży, krzyczą: Jack, Jack!! Biegnie Jack, zdejmuję koszule, obnaża muskularna klatę :P i wskakuje do wody, ratuje tonącego Boona... pomyślałam sobie wtedy, a co tam; obejrzę sobie! No i jak zobaczyłam Jacka ganiającego po dźungli za zjawą swojego ojca, to juz na 100% byłam pewna, że będę oglądać dalej. Potem poszukałam reszty w necie ;) Dodatkowo przekonałam się, że nie tylko mi się ten serial podoba... i tak już zostało :]

Użytkownik czarownica edytował ten post 01.02.2006 - |19:24|

• 0

#79 tasiorek

tasiorek

Szeregowy

• Email
  • 29 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 10.02.2006 - |20:12|

niah niah mnie namówili rodzice żebym to oglądała:D
  • 0

#80 wupasek

wupasek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 10.02.2006 - |20:17|

ja zobaczylem go pierwszy raz na E4 w Anglii
obajrzalem chyab ze dwa pierwsze odcinki, ale ze na innym kanale bylo tez cos dobrego to nie ogladalem dalej
po powrocie do PL okazalo sie ze "bylo juz na AXN ale obecnie nie leci", potem zaczeli puszczac w TVP, ale znow opuscilem kilka odcinkow bo zawsze cos mi wypadlo :P
i tak do tej pory nie obejrzalem calej 1 serii..
ale 2 sez. dotad calutki obejrzany od deski do deski :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych