Skocz do zawartości

Zdjęcie

O pierwszym sezonie ogólnie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#61 Dino

Dino

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 05.12.2005 - |17:11|

Wg mnie to jest najbardziej prawdopodobna teoria. Nie ma jednak McDonald'a tylko KFCa niedzwiedz pojawil sie na wyspie w wyniku skoku na spadochronie(mis cyrkowy) a ci "inni" to po prostu wkurzone teletubisie

widzę że masz niezłe poczucie humoru :P
  • 0

#62 hugo_buba

hugo_buba

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 05.12.2005 - |23:57|

Zadne niezle poczucie humoru. Po prostu jest to gleboko przemyslana teoria zreszta tak samo prawdopodobna jak spekulacje dotyczace Dharmy,czyscca czy szalonego eksperymentu japonskich naukowcow
Pozdrawiam:>
  • 0

#63 Dino

Dino

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 06.12.2005 - |15:13|

hehehe niom czytałem sobie różne ciekawe teorie ;)

pozdro
  • 0

#64 Charlie Pace

Charlie Pace

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 21.12.2005 - |17:28|

Na początek chciałem się przywitać bo ja tutaj pierwszy raz :D Dobra. Serial oglądam na jedynce prawie od początku (przegapiłem tylko pierwsze dwa odcinki niestety). Jestem od niego uzależniony :P Mógłbym go oglądać w kółko, ale niestety nie mam AXN :( i jestem skazany na jedynkę.

Ze wszystkich teorii najbardziej podobała mi się ta o macdonaldzie. Ma gośc chumorek :D Pozdrawiam

A i mam takie małe ogłoszenie :D Bez urazy Admini :D Jeżeli ktoś ma na kompie wszystkie odcinki 1 sezonu i mógłby mi je w wiadomy sposób udostępnić to zapraszam na PW.

Użytkownik Charlie Pace edytował ten post 21.12.2005 - |21:16|

• 0

#65 Elle

Elle

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 02.01.2006 - |16:37|

Wracając do tematu :hyhy: teoria badań rządu jest najbardziej prawdopodobna (cos o tym chyba jest w sezonie 2), ale miejmy nadzieję, że twórcy nie poszli za przykładem np. Oszukac przeznaczenie i nie zmaierzają wymordować wszystkich bohaterów zastępujac ich nowymi (przpraszam to nie na temat, ale nigdy im nie wybaczę śmierci 2 najlepszych (wg mnie) ludzi z Lost.....) -->nie powiedziałam kogo żeby nie zdradzać tym co nic nie wiedza
  • 0

#66 hugo_buba

hugo_buba

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 02.01.2006 - |22:37|

Mozna smialo powiedziec kto zginie:
Do kostnicy trafia: Koszalek opalek - zabity przez dzika swinie podczas polowania, albo przygnieciony samolotem a moze wlasnym sumieniem...nie pamietam
oraz
calineczka - zastrzelona ze swojego wlasnego luku...nie chyba ktos inny ja zastrzelil, a moze zjadl ja bialy niedziwedz...Wszystko mi sie miesza, to przez ten samolot pelen yy figurek matki boskiej czestochowskiej
Abemus Koka!
  • 0

#67 Elle

Elle

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 05.01.2006 - |18:35|

I wszystko jasne... :D
  • 0

#68 SkinDeeP

SkinDeeP

Szeregowy

• Email
  • 10 postów
  • MiastoGarwolin

Napisano 13.01.2006 - |12:45|

Podsumowując wszystkie powyższe posty trochę dziwnie się czuję, bo juz jestem daleko w 2 sezonie ( 2x10 )
i wszystko co tu czytam jest takie dziwne, odległe:) Tym którzy są jeszcze w 1 sezonie życzę jak najszybszego przejścia do sezonu 2:)
PZDR
  • 0

#69 Arturrek

Arturrek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 17.01.2006 - |21:02|

pytanko mam małe ale mam Dlaczego te chinczyk czy jak mu tam ma kajdanke na reku??
  • 0

#70 Dustie

Dustie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 19.01.2006 - |22:30|

Bosh, to nie chinczyk, tylko koreanczyk... Oni naprawde sie roznia miedzy soba, zapewniam cie :P

Kajdanki? Zalozyli mu, bo tlukl sie z murzynem, Michael'em, bodajze... Poszlo o zegarek - jak sie potem wyjasnilo. A ze kajdanki pewnie na zatrzaski, to bez klucza tylko siekera mozna go bylo wyzwolic ;)
  • 0

#71 Elle

Elle

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 22.01.2006 - |20:16|

a w 2 sezonie ciągle ma te kajdanki?
  • 0

#72 maruch

maruch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 24.01.2006 - |19:15|

Troche czasu ma.
Ale potem Locke mu je zdejmuje.
  • 0

#73 Dustie

Dustie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 26.01.2006 - |22:25|

I sie skonczyl sezon na TeFalPeJeden.

Szczerze mowiac elementy, na ktore czekalem przez cala serie -- zaskoczenie, tajemnica, intryga, napiecie -- przyszly dopiero w tych ostatnich odcinkach. Ale lepiej pozno, niz wcale ;)

Ogolem seria moglaby byc lepsza, bo patrzac z perspektywy, to troche za duzo bylo motywow jakby z telenoweli, a niektore wydarzenia byly zypelnie nagle i jakby wyrwane z kontekstu, ustalone na poczekaniu, odrywajace sie od reszty fabuly.

Mimo to, serial na poziomie :P
  • 0

#74 Stetmaier

Stetmaier

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 30.01.2006 - |21:58|

Moim zdaniem jest to wspaniały serial!!! Najlepszy jaki powstał :clap:
  • 0

#75 dawid-ori

dawid-ori

Szeregowy

• Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 02.02.2006 - |12:07|

jak już gdzieś było to wspomniane serial w ciekawy sposób połączył różne style. Ma ciekawą fabułe w miarę dobrych aktorów, trzyma w napięciu, no i ogulnie jest dobrze kręcony moja ocena pierwszego sezonu to
9/10. Miejmy nadzieje że drugi sezon nie będzie gorszy tylko jeszcze lepszy. Pozdrowienia dla wszystkich fanów Losta
  • 0

#76 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 02.02.2006 - |14:14|

Jeżeli chodzi o pierwszy sezon to był rewelacyjny , aż z niecierpliwością oczekiwało się kolejnych odcinków . Każdy następny odcinek wnosił coś ciekawego , zaskakującego , co czyniło ten serial wyjątkowy.Nawet moi teście zaczeli go oglądać , co dla nas było fenomenem (do tej pory oglądali seriale typu moda na sukces).
Pierwszemu sezonowi dałabym ocene 10/10 .
Niestety oglądając drugi sezon musze stwierdzić z przykrością , że zaczyna nam sie robić z tego telenowela.Mało akcji a więcej amorów.
  • 0

#77 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 08.02.2006 - |14:01|

Moim zdaniem najlepszy odcinek to Raised by Another.
  • 0

#78 cuth

cuth

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 09.02.2006 - |14:10|

Czy ktos zna moze stronkę z angielskimi napisami do Losta?
Szukalem, ale za cholere znalezc nie moge, a za polskie podziekuje, bleee :)
Bylbym wdzieczny:)
Z gory dzieki.
  • 0

#79 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 13.02.2006 - |12:52|

Pierwsz sezon ogólnie był dla mnie rewelacyjny. Wciągnęłam się od pierwszego odcinka na TVP. Właściwie wcześniej nie oglądałam telewizji, żadnych seriali, no chyba że parę lat temu... Filmy, owszem, ale tylko na prawdę dobre, najczęściej oscarowe lub blisko. Lost mnie zadziwił. Taki serial na TVP!? To niemożliwe, a jednak. Z niecierpliwością czekałam na każdy nowy odcinek, odliczając dni. Nie wiedziałam jeszcze wtedy, że tu w sieci jest tyle informacji, że pierwszy sezon w Stanach był już tak dawno, że właśnie leci 2. Pod koniec pierwszego Sezonu wpisałam w google "Lost" i się zaczęło. Pochłonęło mnie całkowicie. Dotarłam do sezonu drugiego i staram się nadrobić zaległości. Teraz oglądanie stało się wielką pasją, bo oprócz tego że zaczyna się w filmie dziać coraz więcej i ciekawiej, mam Was, masę stron z informacjami, setki tajemnic, które dostrzegam. I co powiem? Już mnie nie ma, jestem Lost. :clap:
  • 0

#80 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 16.02.2006 - |20:24|

Pierwsz sezon ogólnie był dla mnie rewelacyjny. Wciągnęłam się od pierwszego odcinka na TVP. Właściwie wcześniej nie oglądałam telewizji, żadnych seriali, no chyba że parę lat temu... Filmy, owszem, ale tylko na prawdę dobre, najczęściej oscarowe lub blisko. Lost mnie zadziwił. Taki serial na TVP!? To niemożliwe, a jednak. Z niecierpliwością czekałam na każdy nowy odcinek, odliczając dni. Nie wiedziałam jeszcze wtedy, że tu w sieci jest tyle informacji, że pierwszy sezon w Stanach był już tak dawno, że właśnie leci 2. Pod koniec pierwszego Sezonu wpisałam w google "Lost" i się zaczęło. Pochłonęło mnie całkowicie. Dotarłam do sezonu drugiego i staram się nadrobić zaległości. Teraz oglądanie stało się wielką pasją, bo oprócz tego że zaczyna się w filmie dziać coraz więcej i ciekawiej, mam Was, masę stron z informacjami, setki tajemnic, które dostrzegam. I co powiem? Już mnie nie ma, jestem Lost. :clap:

ba..Arwen , wiem co czujesz
do telewizji to juz dawno straciłem cierpliwosc a tu wow taki hit
przed tvp1 widzialem troche losta na pro7 i troche na axn ale nigdy po koleii czyli błądziłem po epizodach ( praca ,studia itp.)
a tu nie mogłe sie doczekac czwartku. i to ze 2 epizody na raz dawali to juz dla mnie całkowicie niemozliwe wrecz sie wydawał i za to bede wdzieczny tvp ..wreelii do koncza losta :P
:hyhy:
lostomania Rulezz
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych