Niestety zdani jesteśmy na łaskę scenarzystów.
No po części się zgadzam ale jak pisałem weź po duwagę że sezon w SG-1 opowiada historię rozciągniętą na przestrzeni jednego roku więc jednak wydaje mi się że mają w tym wszystkim czas na odbycie standardowej misji. Z drugiej strony jakby tego zabrakło i od tej pory cały serial byłby oparty tylko o Ori szybko byśmy się znudzili tą historią. Taka mała odskocznia co jakiś czas jest potrzebna.
Odcinek 186 - S09E12 - Collateral Damage
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 20.04.2005 - |14:37|
63 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28.12.2008 - |16:15|
don't try
Napisano 28.12.2008 - |19:53|
Wiesz, nie chodzi nawet o to, żeby skupiali się wyłącznie na Ori, ale mogliby np. rozwinąć wątek Gigantów z "Crystal Skull", czy Furlingów - ja np. uważam, ze te rasy są bardzo interesujące, zwłaszcza Giganci i chciałbym się więcej o nich dowiedzieć. W mojej opinii byłoby to lepsze niż wprowadzanie nowych cywilizacji takich "na jeden odcinek".
Napisano 28.12.2008 - |20:05|
Przekonasz się że cywilizacja może i była na jeden odcinek ale urządzenie okaże się bardzo przydatne. Co do tych ras które wymieniłeś to faktycznie brakowało tego wyjaśniena. O Furlingach nie wiemy prawie nic. A Giganci to niby wrogowie Goa'uld a jednak wspomniano o nich tylko w jednym odcinku. Szkoda, ale trzeba się już z tym pogodzić.
don't try
Napisano 28.12.2008 - |20:39|
No niech będzie, chociaż podobnych urządzeń to oni już trochę mają. A co do Gigantów i Furlingów to uważam, że to spore niedopatrzenie scenarzystów - te wątki mają duży potencjał i aż proszą się o rozwiniecie. Szkoda.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »