Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dodatki specjalne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#61 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.04.2007 - |18:01|

Dokument filmowy pod tytułem „Behind the Mythology of Stargate SG-1” jest podsumowanie 10 lat serialu SG-1 prowadzonym przez Shanksa i Judge’a. Jest przedstawieniem drużyny SG-1, ogólnie Goa’uld’ów, Władców Systemu, Jaffa, Asgard, Replikatorów, Tok’Ra, Pradawnych, Ori pod kątem aspektów mitologicznych. Żadnych wielkich nowych informacji nie wnosi, aczkolwiek jest zgrabnym i przyjemnym podsumowaniem całego serialu. Źródło

http://www.gwrota.com/index.php

Aaa.. głównie zaintrygowało mnie co to za ludzie się tam wypowidają od "Reading Stargate: SG-1" Po googlach, okazało się że to jakaś książka przedstawiająca cały świat i fandom SG-1 ;] Ciekawa pozycja... ciekawa...

PS: Temat podpięty do dodatków SG,

Użytkownik SGTokar edytował ten post 19.04.2007 - |18:06|

Log65: Happy camper

#62 lisz55

lisz55

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 11.05.2007 - |20:12|

Ja się zazwyczaj odnosze sceptycznie do takich filmów, bo zazwyczaj nic oprócz gadania aktorów, reżyserów itp w nim nie ma. Ja bym chciał zobaczyć jak oni tam to wszystko robią (technicznie) a ci zazwyczaj pokazują aktorów jak gadają jak im się fajnie pracuje na planie, a jak już cos pokażą to tylko przez chwile tak że nic nie widać.
  • 0

#63 Red_Devil

Red_Devil

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 18.05.2007 - |08:22|

Hej, ma ktoś napisy to tych różnych dodatków? :> I nie chodzi mi tutaj o te 5, które są na hataku, ale np. o Behind Mythology i takie tam :) Byłbym wdzięczny za pomoc!
  • 0

#64 SG-FAN

SG-FAN

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 30.07.2007 - |17:06|

O to napisy do Behind the Mythology of Stargate SG-1

http://rapidshare.co...5611/napisy.rar
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych