Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sklep ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
93 odpowiedzi w tym temacie

#61 marlowep

marlowep

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoSwarzędz

Napisano 11.05.2005 - |10:13|

Ja to bym się też pisał na naszywki SG1 i SG:Atlantis... Czekam na konkretne info na forumie ;-) co, gdzie, jak i za ile... I zamawiam! ;-)
  • 0

#62 januszek

januszek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 297 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.05.2005 - |11:35|

co, gdzie, jak i za ile... I zamawiam! ;-)

Kliknij TU.

Mam taka:

Dołączona grafika

i uwazam, ze to rewelacja ;)
  • 0

#63 Kultin

Kultin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów
  • MiastoKraków

Napisano 12.05.2005 - |00:29|

Witam!

Od pewnego czasu poszukuje sklepu gdzie mógłbym zakupić za rozsądną cenę mundur SG-1 + kamizelke + naszywki + P90 :D Na początek to raczej chodzi mi o P90, jeśli ktoś wie, gdzie można zakupić taki sprzęt to prosze o informacje :P of korz chodzi mi o elektryczną replike tej broni, tak żeby można pochasać po lesie i pozabijać kolegów :D Jeśli chodzi o mundury to również jak najbardziej jestem zainteresowany. Interesują mnie także okulary ochronne jakie używała grupa SG-1 podczas gdy walczyli z replikatorami, mieli takie fajne okulary ochronne jak np. byli na statku Goauldow i rozwalali replikatory ;P

Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny!!!!
Z góry dziękuję! :D
  • 0

#64 marlowep

marlowep

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoSwarzędz

Napisano 12.05.2005 - |07:41|

Januszek, dzięki serdeczne! Se zamówiłem... niektóre są naprawde fajne ;-)
  • 0

#65 sgsprzem

sgsprzem

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 78 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 19.05.2005 - |12:00|

A takie pytanie, jak robisz tą koszulkę z wrotami, to czy np na ramieniu można by zrobić "naszywkę" sg1 albo coś w tym stylu?
Ps Czy istnieje możliwość przygotowania takich projektów z innych seriali? Np BSG?

Wyświetl post

wszelkie kombinacje typu "cos dajemy na ramie, a na tyl cos innego" beda mialy sens w przypadku gdyby ruszyla decyzja o masowej (w zakresie forum oczywiscie) produkcji. gdyby ktos chcial zrobic sobie koszulke z moich wzorow indywidualnie, to chetnie udostepnie materialy :) i wtedy zrobi sobie taki miks jaki mu sie tylko zamarzy.

odpowiedz na drugie pytanie brzmi: tak. ale ja sie na razie nie podejmuje. jeszcze nie skonczylem pracy nad SG :) moze ktos inny?

i tradycyjnie garsc aktualnosci: zrobilem jednak wrota w wektorze. fotka, ktora wczesniej wykorzystalem ma za mala rozdzielczosc i nie wygladalaby zbyt ladnie w druku :(. zreszta pisalem juz o tym wczesniej. mam nadzieje, ze moje wrota nie wygladaja zbyt "plasko"... a moze ktos ma fotke wrot w lepszej rozdzielczosci? niestety do tego projektu potrzebna by byla wielkosci ok. 60cm przy rozdzielczosci minimum 150ppi...

Ponizej aktulane linki do koszulek z wrotami:

wrota

wrota na czarnej

wrota szkieletowe

wrota szkieletowe na kolorowej
  • 0

#66 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 24.05.2005 - |23:32|

tak sobie czytam wszystkie posty, podziwiam wzór i widzę, że jednak projekt upadł, a gdyby jednak ktoś zaryzykował, wyprodukował takie naszywki i wstawił choćby na eBayu, ręczę że zainteresowanie byłoby ogromne ...
a tak, szkoda, :(
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#67 januszek

januszek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 297 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 25.05.2005 - |06:12|

Jakie naszywki proponujesz wystawic na e-bayu?

Co do koszulek - ile osob byloby chetnych na takie koszulki, np wrota na czarnej? Jak już wcześniej pisałem - to jest tylko kwestia nakładu... ;)
  • 0

#68 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 25.05.2005 - |07:47|

Może ktoś powinien zapisywać chętnych.

Mnie możecie na razie zapisać na koszulkę.

#69 grekarn

grekarn

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoSiechnice

Napisano 27.05.2005 - |14:06|

ja byl bym chetny na koszulke : wrota szkieletowe i na naszywki
  • 0
You All My Children Now Freddy K

#70 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 28.05.2005 - |20:42|

Ja jestem zainteresowany koszulkami - wzór nie jest ważny ponieważ wszystkie mi się podobają.
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#71 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 28.05.2005 - |20:54|

Jeśli by pomysł wypalił to ja bym pisał się na "szkieletowe na białej", ale i tak najważniejszy byłby wstępny kosztorys. Ile trzeba by było zmaówić, żeby to się opłaciło, ile kosztowałaby jedna sztuka. Coś więcej niż chęci i deklaracje.
  • 0

->1019<-

#72 januszek

januszek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 297 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.05.2005 - |10:47|

Myślę, że przy nakładzie nie mniejszym niż 120 szt, na koszulce klasy PROMOSTARS, wykonanym technologią flocka chemicznego - jedna sztuka kosztowałaby w okolicach 30-40 zł. Być może trzeba by jakoś uprościć wzór tak aby dał się wydrukować sitem.

Alternatywą jest wykorzystanie butik.pl, jak np: TEN lub TEN.

Naszywki - opracowanie wzoru to ok 100-200 zł, potem kilka złoty za każdy egzemplarz naszywki.
  • 0

#73 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 29.05.2005 - |13:44|

Mi podoba się wzór zarówno wrota na czarnej jak i szkielet wrót na białej. Ja bym zapodał sobie 2 sztuki nawet ale warunek to dobry materiał koszulki a nie jakiś rozciągliwy i spierający się po dwóch praniach shit!
januszek pisze o Promostars mam ich parę koszulek z Rock and Metal shop i są naprawdę dobre. Jeśli forumowy sklepik by ruszył to na takich właśnie koszulkach powinny być drukowane wzory ^_^
Cena 30-40 zł to standard jeśli miałbym porównywać z Rock And Metal shop więc nie powinno być głosów zdziwienia.

No to na kiedy odkłać kasę ?! wakacje się zbliżają fajnie by wyskoczyć w czymś takim :)
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#74 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 29.05.2005 - |14:01|

Myślę, że przy nakładzie nie mniejszym niż 120 szt, na koszulce klasy PROMOSTARS, wykonanym technologią flocka chemicznego - jedna sztuka kosztowałaby w okolicach 30-40 zł. Być może trzeba by jakoś uprościć wzór tak aby dał się wydrukować sitem.

Alternatywą jest wykorzystanie butik.pl, jak np: TEN lub TEN.

Naszywki - opracowanie wzoru to ok 100-200 zł, potem kilka złoty za każdy egzemplarz naszywki.

Wyświetl post

120 sztuk to ilość nierelana moim zdaniem. Jak uzbierałoby się 20 ludzi (no powiedzmy razem z 30 koszulek, ja może też bym wziął dwie) to byłoby bardzo dobrze. A podejrzewam, ze przy takiej ilości to my ceny 40 zł nie osiągniemy :/

Zawsze można by porozmawiać z dowództwem, czy nie pozwoliliby nam wstawić banera na Forum, tak żeby ludzie się o tym dowiedzieli....

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 29.05.2005 - |14:02|

• 0

->1019<-

#75 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 30.05.2005 - |20:29|

[COLOR=red]troszkę to forum dubluje się z wątkiem z gadżetami, tam też mają interesujące propozycje, ale fakty są takie:
1)chętnych jest wielu, na koszulki i na naszywki, problem jest tylko taki, że mogą sie nie dowiedzieć o tym, że jest taki towar do nabycia
2)co do naszywek, jest parę ofert tu i tam, ale projekt, który tu widziałam jest absolutnie :) piękny (ten z dodatkową gwiazdką*) i gdyby takie naszywki zostały wyprodukowane, to jestem chętna i to na kilka sztuk.
Więc proszę mi tylko powiedzieć kiedy i komu mam płacić- kupuję natychmiast !!!!
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#76 grekarn

grekarn

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoSiechnice

Napisano 03.06.2005 - |15:48|

mam naszywki:
1) SG Project Silver & Black
2) SG USAF Black & Silver
3) SG X Silver & Black tylko zamiast X jest 1
za stronki: http://www.americanpatches.com/

i musze powiedziec ze sa zarabiste
  • 0
You All My Children Now Freddy K

#77 sgsprzem

sgsprzem

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 78 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 07.06.2005 - |10:52|

w mysl starej punkowej zasady DIY (Do It Yourself) zaczalem testy firm zajmujacych sie nadrukami. na razie zrobilem sobie jedna koszulke w jednej firmie, a jak znajde jakies fajne koszulki bez nadrukow to zrobie sobie nastepna w innej. w firmach oferujacych nadruki typu flock tez mozna kupic koszulki, ale niestety nie sa one zbyt dobrej jakosci.

autorski wzorek frontu przedstawiam ponizej (taka mala aluzja forum ;)):

tokra

tyl zdecydowalem sobie zrobic klasyczny:

sg-1 plecy

a teraz kilka slow o tym ile mnie to kosztowalo. tanio nie bylo. firma www.tiszert.com policzyla sobie za pierwszy malutki nadruk 29 PLN (gdybym drukowal na ich koszulce koszt wynioslby 25 PLN), czyli tyle, ile zaplacilbym za element w formacie A4! za dodatkowy napis na plecach zaplacilem 15 PLN. w sumie 44 PLN + koszt koszulki.

a ponizej przedstawiam dodatkowy projekt

sgfun
  • 0

#78 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 07.06.2005 - |12:27|

Czyli jak rozumiem poszedłeś do nich dałeś swoją koszulkę a oni na niej zrobilu nadruk?

Bo właśnie tak wczoraj myślałem nad tym co ty dokłądnie zrobiłeś, ale jeszcze nie zacząłem sięrozglądać nawet za firmamy, a podejrzewam, że będę musiał zdać się na "ich" koszulki...
  • 0

->1019<-

#79 sgsprzem

sgsprzem

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 78 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 30.06.2005 - |13:46|

Czyli jak rozumiem poszedłeś do nich dałeś swoją koszulkę a oni na niej zrobilu nadruk?

dokladnie!

jak na razie przedstawiam jeszcze jeden projekt. ale do jego realizacji konieczne byloby chyba wyprodukowanie materialu :D

"hawajska" koszula
  • 0

#80 Cortes

Cortes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 16.07.2005 - |20:38|

Witam,
Ja sie pisze na koszulke i na naszywke. Wzor jest mniej wazny...
Przy okazji wzoru koszulki... Moze wrota szkieletowo, ale biale na czarnym tle?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych