Czy serial będzie emitowany w TVP HD? Na stronie TVP wyczytałem, że emisja ma być w czwartki i piątki o 16.00 (świetna godzina ) ale we wszystkich programach jest "Na dobre i na złe". W przyszłym tygodniu to samo; to kiedy to mają emitować?
Terra Nova
Rozpoczęty przez
zagubiony4
, 03.05.2011 - |12:50|
66 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02.04.2012 - |08:47|
Nawet w programie dla prasy nie ma Terra Nova na TVP HD, ale myślę że skoro dali info na stronę tvp.pl/hd że taka emisja będzie to raczej należy się tego spodziewać.
Pamiętam jak jakiś czas temu w programie mieli zaznaczone że będą transmitować skoki, a w newsie na stronie było info że zamiast skoków będzie piłka ręczna i tak też było.
Swoją drogą, dzisiaj poniedziałek to może zaktualizują ramówkę.
Pamiętam jak jakiś czas temu w programie mieli zaznaczone że będą transmitować skoki, a w newsie na stronie było info że zamiast skoków będzie piłka ręczna i tak też było.
Swoją drogą, dzisiaj poniedziałek to może zaktualizują ramówkę.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 04.04.2012 - |20:55|
Dzisiejsza zapowiedź przed emisją w TVP mnie powaliła: "serial przyjęty entuzjastycznie przez amerykańską publiczność" - i taki serial zostaje skasowany???
Napisano 04.04.2012 - |21:57|
To jeszcze nic ostatnio w jakimś studiu stwierdzili, że to jeden z najlepszych seriali tego sezonu
A gdyby ktoś był zainteresowany to FOX znowu robi powtórkę po dwa odcinki od weekendu.
A gdyby ktoś był zainteresowany to FOX znowu robi powtórkę po dwa odcinki od weekendu.
don't try
Napisano 05.04.2012 - |07:58|
Dla zainteresowanych emisją serialu w TVP HD. Emisja w czwartki i piątki po godz. 16:00 jak najbardziej będzie. Również na TVP1 w tym czasie będą powtarzać po jednym odcinku przed Teleexpressem . Zaszaleli, pewnie trochę kasy jednak wybulili na ten serial.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 21.04.2012 - |19:58|
W TVP 1 W środe o godzinie 20:20 i w czwartek koło 13 jest emisja
Napisano 04.09.2012 - |14:45|
Szkoda że nie będzie drugiego sezonu nawet fajne było
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych