Ocena: 8,5
PLUSY:
+ humor który wylewa sie z wiadomosci z Pegasusa. Ci ludzie robią sobie istne jaja
8773][8800]- Spróbujemy?|- Co mam mówić?
[8837][8855]Tęsknię za wami?|Chciałbym, byście tu byli?
[8856][8871]Chciałbym, żeby kto tu był?
[8872][8887]Nie wiem.|A kogo chciałbyś tu mieć?
[8888][8907]Nikogo!|Sam, cholera, nie chciałbym tu być!
a potem teksty o mamie i grzybicy i reakcja na to porucznika Forda.
Zelenka również był świetny jak opowiadał w szczegółach i z ogromnym podnieceniem o wynużeniu się miasta (fajnie że po czesku
[11175][11218]Nie powiedziałeś niczego, co wymaga|odpowiedniego zezwolenia, prawda?
[11219][11232]Zezwolenia?
+ osobny plus należy sie za godzinne video głównego bohatera tego serialu czyli doktora McKay'a. Było tam wszystko za co lubimy tą postać: wyższość nad innymi, zadufanie, techno-bełkot, wspomnienia o domu, o jego kocie, rozmowy o "przywództwie" no i istna perełka czyli opis idealnej kobiety, blondynki z krótkimi włosami i wspomnienie o Sam. Aż miło się zrobiło
+ duży plus za fantastyczna scenę wychodzenia floty Wraith z podprzestrzeni. Przypominało mi to Star Wars
+ za świetną scenę "Żniw" Niezwykła atmosfera, ciemność, wybuchy, te krzyki zjadanych ludzi a co robi skoczek? Siedzi niewidzialny na ziemi i czeka. Fajne było równeiż spotkanie Wraitha z Teyla face to face
MINUSY:
- za niezamknięcie klapy przez Teylę, głupie to było przecież, kompletnie nierozważne bo przecież przec przypadek jakaś pijawka mogła nieświadomie wejśc na pokład Skoczka
- jakoś trochę zbyt małe były te statki-matki, spodziewałem się czegoś znacznie większego :]

Logowanie »