Jonas w Stargate Atlantis
Napisano 19.06.2004 - |14:57|
Napisano 19.06.2004 - |15:11|
Czy to się musi dalej ciągnąć?
A możeby tak zamknąć ten temat? Definitywnie zamknąć
nieśmiało proponuje - marcin
Użytkownik marcinssdd edytował ten post 19.06.2004 - |15:13|
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Napisano 30.06.2004 - |22:43|
Napisano 01.07.2004 - |06:40|
A oni dalej swoje
Uważam że Jonas byłby dobrym kandydatem na role w Atlantis on jedyny był z całej drużyny bardziej odwzierciedlającym się członkiem zespołu chodź niegrał w większości odcinków to zazwyczaj młoda krew, potrafi tak się wzburzyć ze na długo zostanie w pamięci więc uważam że miło by było go zobaczyć w następnych częsc iach a skoro już piszecie że gdzies czytaliscie to juz jakby było to pewne :]
A prosiłem aby już dać temu pokój.
A.. jeszcze jedno.
Zaczynam stwierdzać u siebie dziwne objawy podobne do tych u gulusa
Venom6666 ty wiedzić polska fajna języka a jaka slowa trudna fajna
Napisano 01.07.2004 - |07:58|
Człowieku.. nie chcesz.. to nie musisz tu pisać.. ale daj pisac innym.A oni dalej swoje
![]()
A prosiłem aby już dać temu pokój.
A.. jeszcze jedno.
Zaczynam stwierdzać u siebie dziwne objawy podobne do tych u gulusa![]()
Venom6666 ty wiedzić polska fajna języka a jaka slowa trudna fajna
Nie widze powodu dla którego miałbym zamknąć ten topic.
Kermita83
Napisano 17.07.2004 - |18:04|
"On jest kos...
kosmitą."
Jak dla mnie było by to zbyt dalekie odejście od "Ziemskiego" wymiaru tego serialu.
Oczywiście jakieś małe epizodziki dla tej postaci był by nadzwyczaj wskazane. Pozwoliłoby to powiązać SG z Atlantis.
Użytkownik porii edytował ten post 17.07.2004 - |18:09|
Napisano 17.07.2004 - |20:30|
Siedzę już cicho i nic się nie odzywam.
Byłem już przez SGTokar'a przywołany do porządku więc proszę o zaprzestanie nękania mnie w jakikolwiek sposób. Moje zachowanie wynikło z rozdrażnienia postami Venom6666.Człowieku.. nie chcesz.. to nie musisz tu pisać.. ale daj pisac innym.
Nie widze powodu dla którego miałbym zamknąć ten topic.
Stopień mój niski na Forum więc i dyscyplina w szczególności mnie obowiązuje. Dla mnie temat zamknięty.
Więcej się tu nie pojawię.
Pozdrawiam wielbicieli Jonasa.
Long live Jonas!!!
Napisano 17.07.2004 - |22:58|
Napisano 22.05.2006 - |16:58|
Pojawienie się Jonasa zawsze jest możliwe tym bardziej że teraz Atlantyda jest połączona z Ziemią. Jak ktoś ma chrypkę na jaką kolwiek dyskusje niech sobie to robi.
Jonas powrócił na swoją planetę z SGC nawet wtedy gdy Anubis rósł w siłę i wydaje się że tam znalazł u boku swojej dziewczyny miejsce. Jednak gdyby chciał powrócić do interesu gdy dla jego planety pojawiło się nowe zagrożenie w postaci Ori kto wie czy nie postanowi wykorzystać swoich "magicznych" zdolności i pomóc Ziemianą przez badanie przeszłości Pradawnych na Atlantydzie. Tym bardziej że genetycznie jest specjalny, c o też wykryło urządzenie genetyczne Nirti. Słyszałem teorie, że można na podstawie tego sądzić że Jonas ma gen Pradawnych umożliwiający mu sterowanie ich technologią (chociaż teraz dzieki terapi genowej to niemal żadna przepustka na Atlantydę).
Napisano 29.05.2006 - |11:57|
taka pasjonujaca dyskusja ze po prostu NIE MOGE sie nie wtracic
Jonas w Atlantis.. coz; mnie osobiscie nie bardzo tam pasuje, chociaz uwielbialam te postac w serialu SG-1. i jak ktos wspomnial, Jonas ma teraz wiele obowiazkow na swojej planecie...
chyba ze cos sie z ta planeta stanie
ogolnie - jestem za Jonasem w Stargate. a ktorym, to juz szczegol...
a ze tak zapytam, na koniec, czy to pewne, ze on w ogole sie jeszcze pojawi?
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 29.05.2006 - |14:54|
Pojawia się pytanie, czy Jonas powinien powrócić. Myślę, że tak. Choć trochę boję się powrotów. Postać Daniela po powrocie w sezonie 7 stała się inna - mniej już w niej było archeologa, a więcej Rambo
Użytkownik jack edytował ten post 04.06.2006 - |08:20|
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 04.06.2006 - |01:18|
Napisano 04.06.2006 - |08:24|
jesli w Atlantis ktos zginie to wg wtedy Jonas moglby sie pojawic. bo doszedlem niedawno do takiego wniosku, ze jesli Jonas trafi do Atlantis to jaka bedzie jego rola? kogos beda musieli wywalic z flagowej druzyny zeby go dolaczyc a jakos nie wyobrazam sobie odejscia Teyli, Rodneya, Johna czy Ronona. nie wiadomo tez co z Fordem, ktory gdzies tam jest i jest szansa ze wroci
Sprawa Forda, to całkiem inna historia. Zresztą na jego miejsce wszedł już Ronon. Dlatego też drużyna SGA-1 jest w komplecie.
Jonas w Atlantis??? Hm... Jego raczej "włożyłbym" w SG1. Już tam był, więc nie ma sensu przenosić go do nowej placówki. Zresztą on i jego rodacy nie zdają sobie sprawy z istnienia takiej placówki, więc nie sądzę, że tak od razu pozwolono by mu na poznanie tej tajemnicy Tauri.
Napisano 23.06.2006 - |00:25|
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 23.06.2006 - |12:54|
Użytkownik jack edytował ten post 23.06.2006 - |12:54|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »