Co do natomiast samego serialu i winy po jego stronie to ja juz swoje zdanie wypowiadalem i bylo ono krytyczne. Drugi sezon SGU, przynajmniej ta jego polowa ktora znam w tym momencie, po prostu mnie nie przekonal. Popelniano te same bledy, ktore widac bylo w pierwszym sezonie, poprawiono tylko kilka rzeczy. W sumie sie nie dziwie, bo kogo mieli sluchac tworcy? Szalencow z internetu ktorzy nie wiedza co pisza? Czy moze idiotow ze stacji? (Executive meddling). Ostatecznie zaufali swojej intuicji. Zrobili zle, ale nie AZ TAK zle zeby ich skasowac.
Niewazne, bylo minelo-nie ma co ogladac z space opery i okolicy.
EDIT:
biku, dlatego SyFy bo to Syf i tyle Powiedzcie mi jaki jest sens posiadania wrestlingu w stacji dla SF, Fantasy, horroru etc? To cos jak sprzedawanie kielbasek z grilla w ksiegarni. Nie bedziemy juz sprzedawac ksiazke, tylko te kielbachy. Jak ktos chce na tym robic biznes, to prosze bardzo, ale dlaczego w ksiegarni?
Co do zas SG-na granicy wszechświatu to pierwsze slysze, bylem swiecie przekonany ze nikt w Polsce tego nie puszczal.
Tak czy siak ja bym placil tego dolara, dwa a nawet wiecej jelsiby show byl dobry. Nie mam telewizji, nie mam radia, mam tylko komputer i to mi wystarcza. Tymczasem nie moge korzystac z zadnej platformy, takiej jak chociazby Hulu.
Użytkownik Sakramentos edytował ten post 18.12.2010 - |00:05|