Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telewizja polska i zagraniczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
242 odpowiedzi w tym temacie

#61 loop

loop

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 08.10.2003 - |10:36|

Są już konkrety odnosnie AXN,
http://www.wirtualne...d_artykulu=7246
zobaczymy czy te wszystkie zapowiedzi sie sprawdzą.

Pozdrawiam
  • 0

#62 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.10.2003 - |10:52|

No ładnie ma lecieć ANDROMEDA i POKOLENIE MUTANTÓW-2 seriale Sci-Fi.No to czekam do 17 Pażdziernika.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#63 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 08.10.2003 - |15:06|

Wlasnie chcialem o tym napisac :) ale zapomnialem hasla do konta :P :P i sie spoznilem tylko jest jedno ale AXN bedzie napoczatku tylko w na platformie Polshitu a Cyfra :angry: zastanawia sie nad wprowadzeniem tego :(
Niema co sie dziwic wkoncu to zabojady :angry: a macierzysty Canal + jest na skraju Bankructwa nawet we Francji wiec moze sie doczekamy za jakies pol roq na cyfrze tego (wszczesniej sobie Polshita zaloze) tylko dlatego Kanalu bo nic tam nie ma innego :P
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#64 dark.raven

dark.raven

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.10.2003 - |14:46|

czesi tez nie sa najgorsi...wlasnie rozpoczeli powtorki wszystkich wyemitowanych seri( bylo ich 6) teraz powinni konczyc pierwsza-dla zainteresowanych TV Nova pon.-pt. godz 14 ...
  • 0
znana obecnie jako ladyhawke

#65 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 18.10.2003 - |18:00|

Dzięki "Stargate: SG-1" kanał Scf-Fi Channel: Germany w Niemczech stał się w ostatnim miesiącu najbardziej oglądaną stancją. Serial w tamtym krauje wykreowała stacja RTL 2 która wyemitowała chyba już wszystkie odcinki aż do szóstego sezonu.

Linki do informacji
I jak zwykle news został wzięty z GATEWORlD
Log65: Happy camper

#66 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.11.2003 - |14:53|

Dzisiaj o 19 poszy 3x01 i 3x02 I codziennie o 19 po dwa odcinki.. A może to przygotowanie do emisji zezonu 5 i 6???

1. Nowina dotycząca że lecą powtórki jest tak sensacyjna że trzeba stworzyć nowy temat, pomimo tego że specjalnie dla spraw TV stworzyłem tutaj.

Przenoszą dyskusję z tamtąd tutaj:

Sezony 5 i 6 będą nadawne na HBO od lutego 2004 roku

Konkurs? Proszę wybrać odpowiedź:
1. Jest tak bo autor posta sobie wymyślił
2. Jest tak bo autor posta otrzymał maila od HBO
3. Jest tak bo autor posta przeczytał to gdzieś i zapomniał powiedzieć
4. Jest tak bo autor posta przeczytał to gdzies i nie chce powiedzieć gdzie
5. Jest tak bo autor posta ma zamiar zmusić HBO do emisji.
6. Jest tak bo autor posta zauważył taką zapowiedź na HBO.

#67 Gość_Blaster_*

Gość_Blaster_*
  • Gość

Napisano 06.12.2003 - |02:21|

SGTokar swoje konkursy mozesz sobie wsadzic w d........ :)
W lutym bedzie 5 i 6 sezon na HBO na 100% a wiem taka informacje stad ze osoba ktora znam pracuje w HBO Polska.
  • 0

#68 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.12.2003 - |08:53|

To co mogłeś wsadzić w d... to twoją tylko informacje, bo nie było podanego źródła informacji, a nie jestem wróżką by zgadnąć że masz kontakt w HBO. Ja też mogę napisać że:
W marcu HBO wznawia emisję odcinków Stargate
i ta moja informacja ma taką samą wagę jak ta twoj (wcześniejsza) ... może ktoś uwierzyć, albo nie...

#69 Apophis_

Apophis_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 124 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 06.12.2003 - |12:04|

To co mogłeś wsadzić w d... to twoją tylko informacje, bo nie było podanego źródła informacji, a nie jestem wróżką by zgadnąć że masz kontakt w HBO. Ja też mogę napisać że:
W marcu HBO wznawia emisję odcinków Stargate
i ta moja informacja ma taką samą wagę jak ta twoj (wcześniejsza) ... może ktoś uwierzyć, albo nie...

zgadzam się z SGTokar'em! każdy może coś powiedzieć i każdy może w coś uwierzyć!
  • 0

#70 VADER

VADER

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 06.12.2003 - |14:36|

A ja z kolei nie uważam żeby nasza tv była aż taka zła. Często przebywam w GB i w porównaniu z tamtejszą tv ogólnie dostepną to my mamy miodzik. Niby mają 4 kanały ale przewaznie nadawany jest sam badziew i to delikatnie mówiąc. Tak więc wcale nie jesteśmy aż tak z tyłu jeżeli chodzi o tv a w szczególności o sf. :D
  • 0

#71 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 06.12.2003 - |19:32|

Jesli chodzi o tv tzw. publiczne i ogolno dostepne to pewnie nieco upraszczajac wszedzie jest podobny syf.
Ale juz inaczej ma sie sprawa z tv platnymi. We wspomnianej GB jesli tylko cie na to stac mozesz miec dostep do wszystkego co tylko chcesz ogladac, a u nas mozesz sobie chciec, miec na to pieniadze a i tak mozesz sobie tylk pomazyc o ogladaniu kanalu sci-fi.
  • 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#72 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.01.2004 - |00:28|

Kiedy kończyła sie 4 seria na HBO, gdzieś była mowa, ze od stycznia polecą z 5 sezonem. I co WIELKIE G......., kurcze nastawiłem się, że niedzielne wieczorki (19-20:30) bedę miał zarezerwowane dla SG1 (a tak z lektorem, wtedy bardziej oglądam film, niz czytam, obrazki ;-). a tu taka wtopa. Czyżby nastepna nędza telewizyjna porzucająca serial (po chamskim TVN-ie).
Kurcze rozczarowany jestem i dlatego tak marudzę...

SGTokar: No właśnie... gdzieś była mowa... a to gdzieś to tu (nowy temat w pogaduszkach połączony został z tym)... Na dodatek ktoś mówił o "lutym" powołując się na znajomości w HBO.
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#73 drizzt

drizzt

Szeregowy

• Użytkownik
  • 71 postów
  • MiastoLegnica @Wrocław

Napisano 11.01.2004 - |13:59|

Witam,
wlasnie Kurt Russel powiedzial ze ma zarzygalke :)
jak ktos chce wiecej takich perelek to SG1 leci na rosyjskiej 1, fajnie to brzmi dla kogos kto sie rosyjskiego nie uczyl :)
  • 0

#74 lawl

lawl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 14.01.2004 - |00:20|

Ech szkoda gadać o tych naszych tv. Sam rzucałem urwami gdy tvn tak swietnie zakończył emisje a za granicą leciały dalsze. Chwała ambitnym, że istnieja takie fora i serwery jak tutaj, bo inaczej to by przyszło oglądać poraz 40 40stolatka albo Alternatywy 4 :)
  • 0
LAWL

#75 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.01.2004 - |22:32|

Raport USAF-SGC-260220041826-SGT
Temat: Premiera 5 sezonu na HBO!!!
Żródło: Program TV - onet.pl

Zapowiedzi jednego z użytkowników forum (Blaster) spełniły się. W lutym HBO wznawia emisję nowych odcinków serialu "Stargate: SG1" w Polsce. Pierwsze dwa nowe odcinki piątego już sezonu będa miały premierę na płatnym kanale filmowym HBO 1 lutego (w niedziele) o godzinie 19:00.

#76 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 26.01.2004 - |23:41|

LOL to będe ogladał :lol: ,ale szkoda że nie puszczaja Farscape :rolleyes:
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#77 Gość_Blaster_*

Gość_Blaster_*
  • Gość

Napisano 27.01.2004 - |21:09|

SGTOKAR:DZIEKI ZA UZNANIE:)BYŁO TRZEBA OD POCZATKU MI WIERZYĆ.
  • 0

#78 Bogi

Bogi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 27.01.2004 - |22:52|

Witam
No wreszcie HBO sie obudzilo
ze sa nastepne odcinki.
Faktycznie bylo by milo jak
by bylo wiecej seriali Sci-Fi w TV.
  • 0

#79 mgsm33

mgsm33

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 28.01.2004 - |21:59|

HBO sie wywiązało z obietnicy.
Powiedzieli że kontynuacja bedzie w nowym roku......no i bedzie :))
  • 0

#80 Gość_TOM0405_*

Gość_TOM0405_*
  • Gość

Napisano 29.01.2004 - |19:43|

SŁUCHAJCIE W HBO OD NIEDZIELI 1 LUTEGO O 19:00 PŁATNY KANAŁ ROZPOCZYNA NADAWANIE PIĄTEJ SERII SERIALU A PO JEJ ZAKOŃCZENIU ZOSTANIE WYEMITOWANY SEZON 6 .

ZGODNIE Z MOIMI INFORMACJAMI SEZON 7 ROZPOCZNIE NADAWAĆ HBO W LISTOPADZIE.

CZY TO NIE FAJNIE? :huh: [FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=red]
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych