Stary serial - jaki tytuł?
Napisano 09.08.2006 - |15:21|
Napisano 09.08.2006 - |21:01|
serial o ktory mi chodzi byl emitowany z tego co pamietam na rtl7. opowiadal o akcjach grupy do zwalczania niebezpiecznych wirusow zmutowanych chorub i tego typu rzeczy. jak sie zaczynal byl chyba pokazany znaczek bio-hazzard (wiadomo jak wyglada - taka pokrzywiona gwiazda) pamietam byl odcinek w ktorym znalezli kolesia ktory umarl i poszedl do piekla ale jego dusza byla jeszcze polaczona z cialem, i koles byl w piekle i jednoczesnie chodzil po pokoju (pozniej dyktowal jakis wzor fizyczny jakiemus naukowcowi, niby jako ze byl w piekle to wiedzial wiecej niz normalny smiertelnik) ale to tylko jeden watek w jednym odcinku byl z takim czyms, zasadniczo serial byl o grupie zwalczajacej jakies wirusy i takiektam
bede wdzieczny za pomoc
Napisano 09.08.2006 - |21:12|
Napisano 09.08.2006 - |21:51|
Kiedyś, chyba z 10 lat temu, jak byłem jeszcze dzieckiem, chodził na TVP1 taki serial o jakiejś nastolatce, co ją potracił samochód z chemikaliami i ją oblał nimi i od tego dostała jakieś tam nowe zdolności. Tzn. mogła zmieniać kształt swojego ciała w ciecz, niczym Star Trekowy Odo, albo Terminator 2. Miała też jakieś zdolności tele-kinezy itp. W sumie to chodzi mi o tytuł, albo o imię i nazwisko bohaterki
Użytkownik VeeDee edytował ten post 09.08.2006 - |22:55|
Napisano 09.08.2006 - |22:30|
hmmm... ja to pamiętam,,, ale niestety Ci nie pomoge... masz na myśli to z taki gośćmi, którzy ją potem ściagali?Ostatnio wspominam sobie stare seriale, które pamiętam z TVP. O ile "Zdarzyło się jutro" i "Time Trax" łatwo było sobie przypomnieć, to jest jeden, którego nie mogę znaleźć przy pomocy google+imdb.
Kiedyś, chyba z 10 lat temu, jak byłem jeszcze dzieckiem, chodził na TVP1 taki serial o jakiejś nastolatce, co ją potracił samochód z chemikaliami i dostała jakieś tam nowe zdolności. Tzn. mogła zmieniać kształt swojego ciała w ciecz, niczym Star Trekowy Odo, albo Terminator 2. Miała też jakieś zdolności tele-kinezy itp. W sumie to chodzi mi o tytuł, albo o imię i nazwisko bohaterki
Napisano 09.08.2006 - |22:33|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 09.08.2006 - |22:54|
hmmm... ja to pamiętam,,, ale niestety Ci nie pomoge... masz na myśli to z taki gośćmi, którzy ją potem ściagali?
tak, ścigali ją, miała jakąś starszą siostrę itd.
Też to oglądałem:). Fajne było. Ale możnaby mi sutki wykręcać i tak sobie tytułu nie przypomnę.
no właśnie
Użytkownik VeeDee edytował ten post 09.08.2006 - |22:54|
Napisano 10.08.2006 - |20:43|
Kombinacja "liquid truck chemicals girl tv show teenage" w google zakończyła się powodzeniem.
Ten serial to był "The Secret Life of Alex Mack".
http://www.imdb.com/title/tt0108921/
hmm... i jak to kiedyś oglądalem... ah... 9 lat się miało
Napisano 10.08.2006 - |22:54|
witam wszystkich
serial o ktory mi chodzi byl emitowany z tego co pamietam na rtl7. opowiadal o akcjach grupy do zwalczania niebezpiecznych wirusow zmutowanych chorub i tego typu rzeczy. jak sie zaczynal byl chyba pokazany znaczek bio-hazzard (wiadomo jak wyglada - taka pokrzywiona gwiazda) pamietam byl odcinek w ktorym znalezli kolesia ktory umarl i poszedl do piekla ale jego dusza byla jeszcze polaczona z cialem, i koles byl w piekle i jednoczesnie chodzil po pokoju (pozniej dyktowal jakis wzor fizyczny jakiemus naukowcowi, niby jako ze byl w piekle to wiedzial wiecej niz normalny smiertelnik) ale to tylko jeden watek w jednym odcinku byl z takim czyms, zasadniczo serial byl o grupie zwalczajacej jakies wirusy i takiektam
bede wdzieczny za pomoc
Strefa zagrożenia (Burning Zone) - RTL 7 1996-97, 19 odcinków, serial przerwany.
Serial SF z elementami fantasy. Ekipa do zadań specjalnych, złożona z wirusologów walczy z niesamowitymi wrogami - rozumnymi wirusami, strasznymi chorobami, etc. Pojawia się również wątek rządowych spisków oraz złowrogiej organizacji Świt, której celem jest unicestwienie ludzkości przy pomocy broni biologicznej. Niestety, drugą połowę serialu rozpoczęto ze zmienioną obsadą, a także wyeliminowano dominujące dotychczas elementy fantastyczne.
Obsada: Jeffrey Dean Morgan (dr Edward Marcase), Tamlyn Tomita (dr Kimberly Shiroma), James Black (Michael Hailey), Michael Harris (dr Daniel Cassian).
Napisano 11.08.2006 - |00:31|
Poszukuję nazw seriali typu: "ostry dyżur", "hedikomper 117" itp czyli o życiu jakiś służb publicznych: lekarze, policja, straż itp.
Napisano 11.08.2006 - |05:42|
Modes - ten film to "Krążownik Ozyrys" - a przynajmiej taką nazwe ma na okładce kaseta (w wypozyczalni wideo ). Niestety nie jesteem w stanie podac orginalnego tytułu, poniewaz nie znalazłem go na okłatce kasety .Poszukuje nazwy filmu SF.
Glownym bohaterem jest pewien mlody chlopak, ktory jest zakochany w kobiecie. Kobieta ta ma wujka (ojca, lub kogos bliskiego) starego generala dawno juz zniszczonej miedzygalaktycznej republiki.
Napisano 11.08.2006 - |09:30|
Ten film miał też tytuł Kroniki Ozyrysa i chyba leciał też raz czy dwa na TV4 albo TVN 7
We are Rangers
We walk in the dark places no others will enter
We do not break way from combat
We stand on the bridge and no one may pass
We do not retreat whateaver the reason
We live for the One
We die for the One
Napisano 11.08.2006 - |09:39|
Third Watch (Brygada ratunkowa), X Files (to w sumie jest o agentach FBI więc się chyba kwalifikuje), Grey's Anatomy :XTo mam jeszcze jedną zagadkę
Poszukuję nazw seriali typu: "ostry dyżur", "hedikomper 117" itp czyli o życiu jakiś służb publicznych: lekarze, policja, straż itp.
Edit: to może jeszcze JAG, ale w 2 sezonie robi się nudny.
Użytkownik Wraith edytował ten post 11.08.2006 - |10:45|
Napisano 11.08.2006 - |10:06|
Napisano 11.08.2006 - |17:22|
Napisano 11.08.2006 - |17:43|
Napisano 11.08.2006 - |17:52|
He is my Shield and my Force. "
Napisano 11.08.2006 - |19:52|
Strefa zagrożenia (Burning Zone) - RTL 7 1996-97, 19 odcinków, serial przerwany.
Serial SF z elementami fantasy. Ekipa do zadań specjalnych, złożona z wirusologów walczy z niesamowitymi wrogami - rozumnymi wirusami, strasznymi chorobami, etc. Pojawia się również wątek rządowych spisków oraz złowrogiej organizacji Świt, której celem jest unicestwienie ludzkości przy pomocy broni biologicznej. Niestety, drugą połowę serialu rozpoczęto ze zmienioną obsadą, a także wyeliminowano dominujące dotychczas elementy fantastyczne.
Obsada: Jeffrey Dean Morgan (dr Edward Marcase), Tamlyn Tomita (dr Kimberly Shiroma), James Black (Michael Hailey), Michael Harris (dr Daniel Cassian).
faktycznie tak to sie nazywalo
jak nie nieszczescie nie ma go w zadnej sieci p2p ;(
Napisano 12.08.2006 - |01:52|
Mi chodzi o służby miejskie czyli straż, policja i inne związane z medycyną.(armia i FBI, CSI itp odpadają)
Szczególnie że był jeszcze seria o życiu staży.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »