Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
219 odpowiedzi w tym temacie

#61 xetnoinu

xetnoinu

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 185 postów
  • MiastoPraga, a za rzeką Warszawa

Napisano 19.03.2010 - |22:58|

Mi też szkoda, że jej nie ufikuśkowali - ale z tym że wiadomo gdzie strzelać, to przypomnę że Centauri np kluczowe żyły mieli gdzie indziej:) pomijając sprawę różnic w męskiej anatomii :)
  • 0

Zapraszam http://trek.pl/discord

Wbijajcie :) 

#62 remk

remk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 20.03.2010 - |21:50|

Ci obcy są chyba bez broni. Wydaje mi się ,że w takim razie sami będą maszynkami do zabijania ,a w takim razie nawet wiedza ,gdzie strzelać wiele by nie pomogła.
  • 0

#63 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 20.03.2010 - |21:59|

Nie musi być zaraz tak, że obcy zobaczą Destiny i stwierdzą 'o świeże mięsko rozpalajcie grilla zaraz wracamy' To co widzimy w trailerze to może być jakaś delegacja w stylu pierwszego kontaktu. Swoją drogą mam nadzieję na jakąś ciekawą przyczyną wejścia w ten konflikt a nie zaraz 'kill'em all'.
  • 0
don't try

#64 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 20.03.2010 - |22:09|

Stargate Universe - Prison Break/Heroes star Robert Knepper cast in recurring role ---> http://www.robertkne...om/calendar.htm

Kto by pomyślał, że zobaczymy T-Baga w SG-U. Zagra Simeona żołnierza Lucian Alliance.

Użytkownik biku1 edytował ten post 20.03.2010 - |22:11|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#65 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 20.03.2010 - |22:18|

To mi tylko coraz bardziej nasuwa teorię, że będzie tak jak z SG Atlantis i na granicy pierwszego i drugiego sezonu znajdą sposób na przemieszczanie się pomiędzy Drogą Mleczną a Destiny [fizycznie nie z użyciem kamieni].
  • 0
don't try

#66 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 20.03.2010 - |23:06|

Kto ich tam wie.
Może "Lucjusze" ;) już tam są i to wcześniej od naszych w jakiś inny sposób dostali się w okolice gdzie obecnie jest Destiny.

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#67 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 21.03.2010 - |15:01|

Co było zresztą do przewidzenia, bo Lucian Alliance dostał nadzwyczaj dużo screen time w pierwszych odcinkach. Na 100% będą nam bruździć.

Co do T-Baga-Jezu, tego typka to już wszędzie dają, był w Heroes, teraz jest w SGU... na jego nieszczęście został określony przez role w Prison Break i to już do niego na zawsze chyba przylgnie.
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#68 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 30.03.2010 - |01:29|

Na swojej stronie MGM zareklamowało nowy odcinek SGU fotosem nowego obcego. Teraz można zobaczyć jak 'obco' będą wyglądać. Jak tak na niego patrzę to coś mi przypomina ale jakoś nie mogę skojarzyć co to było.

http://stargate.mgm.com/
  • 0
don't try

#69 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 30.03.2010 - |01:33|

Seria HALO, wyglądają jak goście od tego proroka z Covenant'u.
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#70 Logon

Logon

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 30.03.2010 - |10:23|

Tak jak ktoś wspomniał, one same będą groźne. Po zębach widać, że trawy to one raczej nie jadają. Te wąsy zapewne służą im do poruszania się, czy orientowania. Jeszcze kilka dni a ja nie mogę się doczekać ;]
  • 0

#71 mikiones

mikiones

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23.04.2010 - |01:58|

zapowiada sie ciekawie daniel , chair i dr rush w Human 1x14 STU :)
Promo 1x14
Sneak Peek 1x14
  • 0

#72 bolek

bolek

Kapral

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 02.05.2010 - |19:38|

1x16 Sabotage:

• 0

#73 nyslion

nyslion

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów
  • MiastoZamość

Napisano 03.05.2010 - |20:51|

Na zdjęciach widać, że doktor Franklin (ten od krzesła) się obudzi.
http://stargate.mgm....2147/index.html
  • 0

#74 bolek

bolek

Kapral

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 04.05.2010 - |12:59|

Na zdjęciach widać, że doktor Franklin (ten od krzesła) się obudzi.
http://stargate.mgm....2147/index.html

Tyle rzeczy w jednym odcinku? Coś mi tu śmierdzi, wcześniej dałem filmik z sabotage i głównym wątkiem jak wyraźnie widać atak na statek, i nagle takie coś?
  • 0

#75 DevilDrom

DevilDrom

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 936 postów

Napisano 04.05.2010 - |17:36|

Przecież ktoś musi ich uratować a Franklin po przebudzeniu powinien posiadać rozległą wiedzę na temat Destiny, albo to właśnie on będzie sabotażystą, z nieznanych powodów postanowi zniszczyć okręt. Może uzna tauri za intruzów na okręcie. Bo któż inny mógłby nim być? Chyba że mają na okręcie jakiegoś niezrównoważonego psychicznie [;

Przynajmniej screeny wskazują, że przebudzenie nastąpi jakoś na początku odcinka, więc nie można tego wykluczyć, zwłaszcza, że nie mogą tak szybko przejąć pełnej kontroli i dowiedzieć się wszystkiego o Destiny. A co najważniejsze, to całe poświęcenie Rusha poszłoby na marne :P

A logiczne, że atak obcych na Destiny nie będzie odbywał się przez cały odcinek, bo obcy zamieniliby Destiny w perzynę. Więc raczej dłuższe bezpośrednie starcie jest wykluczone a raczej nie zafundują nam powtórki z porwania Chloe, że znów będą bawić się w podchody i cały odcinek wysyłać stateczki [;
  • 0

#76 nihil novi

nihil novi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 09.05.2010 - |15:01|

Hallo koledzy.

Właśnie przeczytałem że finałowych odcinkach Destiny zostanie zabordażowane przez Lucian Alliance. Ktoś ma pomysł skąd oni mogli się wziąść tak głęboko w kosmosie i co ma Telford z tym wspólnego...

Pozdrowienia
  • 0

#77 seyret

seyret

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 09.05.2010 - |16:21|

Odpowiedź znajdziesz w odcinkach, które wyciekły na Ukrainie.
  • 0

#78 bolek

bolek

Kapral

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 09.05.2010 - |22:21|

Odpowiedź znajdziesz w odcinkach, które wyciekły na Ukrainie.

Rozwiń to trochę bo nie mam pojęcia o czym mówisz a chętnie się dowiem, bo jak słysze niesamowcie zaawansowane i myślące "Lucian Alliance" to aż mnie szlak trafia, jeśli to prawda to prostu ręce opadają.

Użytkownik bolek edytował ten post 09.05.2010 - |22:22|

• 0

#79 misiokles

misiokles

Plutonowy

• Użytkownik
  • 404 postów

Napisano 09.05.2010 - |22:27|

Koledze chodziło o to że nie ma sensu spekulować, tylko cierpliwie czekać, aż nas scenarzyści pozytywnie zaskoczą. Jak to ostatnimi czasy robili nie raz.
  • 0

#80 nihil novi

nihil novi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 09.05.2010 - |22:41|

Myślę że warto czekać, o ile nie zwycięży ciekawość i nie obejrzę wcześniej, ale na pewno nic nie powiem. Linki do odcinków jak dobrze się poszuka są na sieci.....
Z oficjalnych spoilerów na gatewordl.net można wiele wywnioskować....

Pozdrawiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych