Skocz do zawartości

Zdjęcie

Postacie i zespół SGA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
80 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Kto jest największym kozakiem w serialu? (105 użytkowników oddało głos)

Kto jest największym kozakiem w serialu?

1. Milutki Shepard (19 głosów [19.79%])

Procent z głosów: 19.79%

2. Boski Rodney (43 głosów [44.79%])

Procent z głosów: 44.79%

3. Lodowata Weir (9 głosów [9.38%])

Procent z głosów: 9.38%

4. Wesołek Ford (5 głosów [5.21%])

Procent z głosów: 5.21%

5. Egzotyczna Teyla (7 głosów [7.29%])

Procent z głosów: 7.29%

6. Zagubiony Dr. Beckett (13 głosów [13.54%])

Procent z głosów: 13.54%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#61 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 16.01.2005 - |21:37|

aaa po co tu k** zajrzałem :censored:
Sokar mógłbys pisac ,że spoilerujesz :(

Wyświetl post

Sory.
  • 0

#62 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 17.01.2005 - |10:22|

Witam.
Jakiś czas temu oddałam swój głos na dr.Weir uważając że to właśnie ona najmniej wnosi do serialu, ale teraz zmieniłam zdanie i uważam że przygoda Teyli z załogą Atlantisa powinna sie zakończyć na pierwszej serii. Jakoś przestałam ją lubić.
  • 0

#63 j23

j23

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoKętrzyn

Napisano 30.01.2005 - |14:41|

Witam . Wczoraj na Tele 5 w PSI FAKTOR zagrała nasza dr. Elizabeth . To chyba pierwsz seria ,a więc dobrych kilka latek do tyłu
  • 0

#64 yotr

yotr

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 26.02.2005 - |22:18|

Dla mnie ciekawa postacia jest Teyla chyba wicie dlaczego :)
  • 0

#65 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 18.03.2005 - |14:32|

zobaczymy co wniesie nowa seria SGA ale mysle zeby mogli zmienic cala zaloge na POLAKOW, przeciez bysmy sobie poradzili ;op
  • 0

#66 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 20.03.2005 - |19:58|

Przyznać muszę, że po obejrzeniu The Siege 1 i 2 jestem dużo przychylniej nastawiony do postaci dr. Weir.
Patrząc z pespektywy na cały pierwszy sezon Atlantis powiem także, że druga połowa sezonu jest w moich oczach wielkim plusem dla Elizabeth.
Ale do Trzech Doktorów (McKay, Zelenka, Beckett) jest Jej jeszcze daleko.
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#67 Pharaoh

Pharaoh

Szeregowy

• Email
  • 20 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 22.03.2005 - |19:28|

Nikt nie przebije Rodney'a. Od początku wniósł do serialu nutkę specyficznego
humoru. Poza tym wydaje się mieć znaczący wpływ na wydarzenia.
No i oczywiście jest jeszcze Teyla :hyhy:
  • 0

#68 estel333

estel333

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 05.06.2005 - |18:44|

Masz świętą rację - Rodney rządzi!!! Chłopak ma styl, poczucie humoru :P
jest i mądry. Gdyby nie on to z Atlantis było by żle.
  • 0
-------------------
ORA ET LABORA
-------------------

#69 Petronius

Petronius

Starszy szeregowy

• Email
  • 92 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 06.06.2005 - |00:08|

Przyznam, że mnie Rodney strasznie irytował w SG-1, ale w Atlantis "wydoroślał". Nadal ma ten swój specyficzny humor, ale bez chamstwa. Bez niego Atlantis nie byłby taki fajny.
  • 0
Crede, quad habes, et habes

#70 Templariusz

Templariusz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • Miastoz znienacka

Napisano 26.07.2005 - |13:56|

JESTEM OSOBĄ TROCHE ZAROZUMIAŁĄ :hyhy: I Z GŁOSOWAŁE NA POSTAĆ KTÓRA SIĘ NA MNIE STYLIZUJE CZYL......

McKay

Ja tez bym dasł radę uratowć Atlantis, mam zmysł przetrwania i wogóle jestem BOSKI B)

Gienialną postacią jest tez Zelenka porządny, nie zarozumiały OK
i biolog Beckett (panikarz i za to go lubie)

nie odpowiada mi za to oponent SGA czyli wysysające zycie twory Brrrrrr.
Takie tam wampirki które wlaczą jak ruskie Urrrrra na wroga a jak coś i tak sią zregeneruje ;)
  • 0

#71 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 26.07.2005 - |18:53|

Zdecydowanie Rodney. Postac smieszna barwna i sympatyczna w swojej zarozumiałości i panikarstwie. Grając epizodycznie w SG 1 jego psi magnes do kobiet mi utkwił w pamięci a odkąd jest w Atlantis. NIe wyobrażam sobie serialu bez niego. 3/4 humoru odcinka to przecież McKey :)
Na drugim miejscu Carson Beckett i John Sheppard. Też barwne postacie. o sympatycznym poczuciu humoru.
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#72 Kitana

Kitana

Szeregowy

• Użytkownik
  • 73 postów
  • MiastoThorne (Doncaster)

Napisano 31.07.2005 - |10:31|

hey:)
Mi najbardziej z całej grupy SGA podoba się Rodney - jest zabawny, ironiczny, czasem się wywyższa, a jak zacznie gadać..oho to czasem mam ochotę wcisnąć mu jabłko w tą niewyparzoną...ale chyba właśnie o to chodzi, prawda? :) żeby widzowie reagowali:)
  • 0

“ Remember, the Force will be with you. Always."

#73 Lord Yu

Lord Yu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.08.2005 - |21:52|

Nie popiszę się oryginalnością i powiem, że Rodney :D No ale trudno się dziwić, to nie jest "świeża twarz", a tych w serialach jest sporo. Co ciekawe, w filmie "Cube" też grał cynika i był w tej roli bardzo podobny do postaci McKay'a :D Po prostu chyba ma taką gębę, zupełnie jakby "cynik" miał wypisane na czole :D
  • 0
Star Wars Mastermind

"SW fans are among the most negative, doom-saying whiners I've ever encountered. Count on SW fans to take one statement and turn it into either a lie or a proclamation of disaster"
-- Randy Stradley

#74 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 23.08.2005 - |23:00|

.....ze ja tej sondy przez rok z hakiem nie wypatrzylem? ozesz.... :>

Oczywiscie tylko i wylacznie Rodney. Potem jest dlugo, dlugo nic. Potem Beccet, moze daleko potem Sheppard i ...no byl Ford. Ale se polecial gdzies...

ps. Aha...podobal mi sie tez ten gosciu, ktory z ginal w Siege cz.1 w tym satelicie... tez szkoda ze go juz nie ma.

ps. a gdzie wcielo tego wrednego pomocnika Zelenki co ciagle donosil? Wraith go zjedli? :ph34r:
  • 0
Dołączona grafika

#75 Macias

Macias

Kapral

• Użytkownik
  • 223 postów

Napisano 30.08.2005 - |01:51|

na 1szym-Rodney ( W Siege poziom wyglupow Rodneya przeszedl na wyzszy poziom."Skurcz"!!! :D )
na 2gim-Rodney ;)
na 3cim Sheppard,bo lubie goscia za opanowanie, dystans do samego siebie i fachowosc skrywana pod wizerunkiem wesolego chlopczyka.
dr Weir ma u mnie specjalna liste, bo podoba mi sie jako kobieta i niestety nie potrafie byc obiektywny.
Natomiast "J.Lo z Pegaza" czyli Teyli nie trawie.Nieciekawa pod wzgledem urody-trudno,nie kazdy moze wygladac jak ja ;); ale fakt ze ta kobieta nie ma w sobie ani procenta talentu aktorskiego dyskwalifikuje ja jako aktorke. tak drewanianej i nieciekawej "aktorki" nie widzialem dawno...
  • 0
Osoba, która pisąła do mnie w spraiwe Farka niech zrobi to raz jeszcze, bom [beeep] wołowa i skasowałekm przypadkiem mejla

#76 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 02.09.2005 - |14:50|

Moja ulubiona postać to dr. McKay. Jak już wcześniej pisałem - dla mnie ta postać jest jak do tej pory najlepiej zagraną i przygotowaną  postacią w Atlantis.

Ale jesteś człowiekiem,który na pierwszy rzut oka wydaje się być tchórzliwy i słaby,ale tak naprawdę ma silny charakter. - cytat z 5 odcinka. Jak dla mnie charakteryzuje człowieka w pełni.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#77 grEMlin

grEMlin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 08.09.2005 - |20:44|

doktor Mackay jest calkiem niezla postacia, tylko aktor troche przesadza z mimika. Trzeba obejrzec te kilka odcinkow z SG-1, sezon bodajze 6, w ktorym Daniela Jacksona zastepuje Jonas Quinn; David Hewlett (chyba tak sie pisze jego nazwisko), mlodszy o te 3 lata i z niesmialym usmiechem na twarzy, kiedy wyraza swoje uczucie do major Carter... po prostu slodziutki. w SG-Atlantis stara sie grac wstretnego, zarozumialego, cynicznego strachliwego egoiste i tak brzydko sie krzywi. jakby mial pol twarzy sparalizowanej..
NB: David Hewlett pojawia sie w drugim sezonie "FBI, without a trace". nie jest to wprawdzie serial fantastyczny, ale czegoz nie robi prawdziwy milosnik..

Użytkownik grEMlin edytował ten post 08.09.2005 - |20:45|

• 0

#78 darth_MiRa

darth_MiRa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 23.09.2005 - |18:37|

Uwielbiam akcent wymowy Beckett'a. On jest po prostu swietny!
  • 0

#79 Dragonspirit

Dragonspirit

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 19.11.2005 - |14:41|

Ja jakoś swojej ulubionej szzcególnie nie mam... Ale mogę ogólnie podzielić bohaterów według sympatii... Najbardziej lubie Shepparda, Becketta, Lorne'a Zelenka(boski w odcinku Duet) i Mackay'a dokładnie w tej kolejności . Teyla i Ronon plasują się, nieznacznie za tą trójką. Nie lubię w ogóle Ford'a i dobrze, że już wyleciał.

ODDZIELNA KATEGORIA DLA ELIZABETH WEIR - "DO [beeep]".

Nie wiem, kto wpadł na pomysł, żeby ją zatrudnić do tego serialu, ale trzeba by tą osobą skierować na płukanie odbytnicy i leczenie wstrząsami wysokości tysiąca Volt. Ludzie ona jest tragiczna. Wkurza mnie sam jej głos, a jak już ją widze to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Po prostu jest nudna, dziwna i serial mógłby się zupełnie obyć bez niej. Wszystkim mówi, że nie chcieliby być jej wrogami... A co im zrobi?? Zanudzi ich an śmierć??
  • 0

#80 Jason

Jason

Kapral

• VIP
  • 172 postów

Napisano 04.02.2006 - |16:37|

Kurde w sumie podsumowójąc 99% wypowiedzi padło by na McKaya ....
ALE JA SIE NIE ZGADZAM :hyhy:

Uwielbiam akcent wymowy Beckett'a. On jest po prostu swietny!

Zgadzam się w 101%( :P ) Akcent ekstra ! :clap: Wogóle ta postać jest świetna, panikuje nawet wtedy gdy nie ma pretekstu :P :P :P Dobrze że nie wtedy kiedy musi zrobić komuś zastrzyk :D
Razem z Zelenką tworzą ekstra duet - jak zaczyna nawijać po Czesku to ręce opadają :lol: McKay jest fajny, ale już chwilami przesadza wywyższając się i panikując z byle powodu - NUDA, Sheppard ok nic dodać nic ująć, również Weir - nie wiem co rzeście się jej tak uczepili :hyhy: dla mnie bardzo fajna postać, zawsze rozważa za i przeciw i trzyma ręke na pulsie - przynajmniej na tyle na ile się da :] Teyla też w porządku, pomijam fakt że bardzo efektownie wychodzi jej walka wręcz i na te krótkie pałki ( <lol> jak to się nazywa ? :D ) Ronan rzeczywiście troche przypomina Teal'ca pomijam fakt umiejętności walki, ale również obaj nie odzywają się zbyt często a jak już trzeba to dobitnie. Pozatym jego podejście do sprawy typu '' najpierw strzelaj potem pytaj '' jest ekstra, a jego teksty typu '' ja to załatwie '' w sytuacjach gdzie wydaje się że nie ma wyjścia są bombowe :D :D :D :D :D
Tak szczerze to chyba podobają mi się wszystkie postacie SGA ... no trochę urozmaicenia :hyhy:

Użytkownik Jason edytował ten post 04.02.2006 - |16:38|

• 0
" Kiedy w mieście ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca "

Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych