OTG Tauri Covers
Napisano 08.11.2004 - |17:25|
Wielkie dzieki dla ludzi, ktorzy je poprawiali ;]
Napisano 08.11.2004 - |17:33|
A to dzięki Drow, że jako pierwszy je wydrukowałeś. I cieszę się, że są dobre.No... to ja wam powiem, ze wlasnie druknalem sobie na laserowce xeroxa okladki do B5 wszystkie i wygladaja wypasnie ;]
Wielkie dzieki dla ludzi, ktorzy je poprawiali ;]
QQQ, ja nie mam nic przeciwko, o ile w nazwie pliku zostawisz tego, kto je zrobił, albo zmodyfikował.takie pytanko do autorów - czy mozna te okładki udostępniac na DC ?
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England
Member of SG-NORTH TEAM?
Napisano 08.11.2004 - |18:05|
Napisano 08.11.2004 - |22:32|
I po pierwsze primo:
Gratulacje :clap: :clap: :clap: dla wszystkich, którzy robią i co za tym idzie mają na to siłę i ochotę
a co najważniesze wchodzi im to z pwalającym skutkiem !! [ to była część z podlizywaniem :]]
Sekundo czy jest szansa na okładki do andromedy, bo nie doczytałem ?? made by ekipa speców ??
No i na koniec pytanko do grzesia wczoraj sprawdzałem dzisiaj sprawdzałem
a na twoje stronnce http://www.direstrai....pl/oriontokra/ wywala mi martwe linki.
Jest jakaś szansa że dociągnę sobie ostatnie 4 okładki do TNG.
We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...
Napisano 08.11.2004 - |23:11|
Jam nie Grzesiu ale powiem ci, ze sie adres stronki zmienil i teraz okladki sa TU.No i na koniec pytanko do grzesia wczoraj sprawdzałem dzisiaj sprawdzałem
a na twoje stronnce http://www.direstrai....pl/oriontokra/ wywala mi martwe linki.
Jest jakaś szansa że dociągnę sobie ostatnie 4 okładki do TNG.
Napisano 10.11.2004 - |23:18|
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 14.11.2004 - |08:56|
Do drugiego jest 63 pliki extrasów i ważą niemal 2 GBNa pewno są extrasy do 1 sezonu bo mam je na dysku i zajmują ponad 900 MB w 50 plikach.
Co do innych sezonów nie wiem.
Pozdrawiam
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 14.11.2004 - |14:29|
Jeśli chodzi Canon i Lexmark... tylko najwysze ich modele dają dobre wydruki zdjęc na niefotograficznych tuszach.
Użytkownik BST edytował ten post 14.11.2004 - |16:03|
Tam, gdzie anioł odarty z uczuć okrywa cieniem Dolinę Ciemności.
I spotkam Ciebie pośród światła, patrząc w jutrzenkę bez cienia.
Wtedy umrę w Twych ramionach...
SKLEP - TAURISHOP
Napisano 16.11.2004 - |11:55|
Mój wniosek- szkoda zabawy na półśrodki.
Pozdrawiam
Napisano 16.11.2004 - |23:11|
Dokonałem próbnego wydruku na Epsonie w firmie poligraficznej i jest DRUZGOCZĄCA RÓŻNICA w porównaniu do mojego głupawego Canona.
Mój wniosek- szkoda zabawy na półśrodki.
Pozdrawiam
To jesli dobrze zrozumialem jesli mialbys kupowac jakas drukarke to tylko EPSON ?
Żelazny
Napisano 17.11.2004 - |06:48|
Wasza prośba jest dla mnie rozkazem. Temat przeniesiono.PS. Czy w końcu jakiś moderator lub admin tu zajrzy i przesunie temat do głównego działu o serialach? Już nie wspomnę, że temat pownien być przypięty. Już od dawna temat znacznie odbiegł od "TYLKO" StarTreka.
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 17.11.2004 - |13:37|
Zmogla mnie choroba i musialem (musze nadal) lezec w wyrku, wiec nie mialem mozliwosci uaktualnienia stronki z Babylon5. Do teraz Na www sa juz gotowe do pobrania okladki Marcodemona. Czy jeszcze ktos pracuje nad czyms do B5? Jesli nie, to uwazam ten dzial okladek za zamkniety
A skoro ja zarzadzam www, to pozwole sobie na malutkie wymagania Ulatwi to mi zycie a Wam niewiele wiecej pracy stworzy
- bardzo bym prosil o dolaczanie do plikow przesylanych do mnie miniaturek (pudelko: szerokosc-256pix, plytka-120x120pix z czarnym tlem)
- nazywajcie pliki wg stosowanego na stronce formatu: tytul-serialu.byNick-sX.jpg i miniaturki: TN_tytul-serialu.byNick-sX.jpg (X- nr sezonu, tytul malymi literkami bez spacji)
Chyba nie za duzo :>
Napisano 17.11.2004 - |14:30|
Z Epsonami miałem dawniej do czynienia, ale tylko B&W.Ave,
To jesli dobrze zrozumialem jesli mialbys kupowac jakas drukarke to tylko EPSON ?
Żelazny
A tu okazuje się że najnowsze kolory Epsona drukują napwadę dobrze.
Zaczynam się przekonywać do nich ale nie przyglądałem się jeszcze jakby wygladały koszty eksploatacji.
Do kupna mam na razie za mało danych, ciężko mi się wiążąco wypowiedzieć.
Pozdrawiam
Napisano 17.11.2004 - |16:26|
Napisano 17.11.2004 - |18:21|
no coz nastapilo male nieporozumienie
Ja do okladek mam juz lasera kolorowego OKI z ktorego jestem bardzo zadowolony. Dobrej jakosci papier laserowy o gramaturze 110-140 i mam okladki miodzio choc ostatnio odchodze od tego i bardziej mi odpowiadaja klasery czy jak to nazwac (zajmuja duzo mniej miejsca :clap: i stad moje zainteresowanie plujkami)
A w moim pytaniu chodzilo o jakas drukarke do nadrukow na plytki bo wlasnie napalilem sie na epsona R-300 ale troche przerazaja mnie koszty - komplet tuszy do niej ponad 300zl kosztuje to prawie polowa nowej drukarki (a ze mi nie zalezy na szybkosci wiec ten model w zupelnosci wystarczy) i i ze nie maja jak w canonach wymienialnej glowicy co w przypadku zaschniecia tuszy wymusza kupno nowej (co zreszta bylo najwazniejszym powodem do kupna lasera)
I dlatego sie tak podpytywalem :look:
Żelazny
Użytkownik Żelazny edytował ten post 17.11.2004 - |18:24|
Napisano 18.11.2004 - |11:06|
Napisano 19.11.2004 - |22:55|
Jak dla mnie fajnePiszcie co sądzicie ...
A kółka na płytki też zrobisz ??
Pozdrawiam
Napisano 20.11.2004 - |00:23|
Napisano 20.11.2004 - |10:29|
Pozdrawiam
Napisano 20.11.2004 - |12:35|
Oczywiscie jak tylko okladki beda skonczone niech Tworcy wysla mi PMa, wrzucimy je na nasze www
Dopisek:
Przelecialem przez ten topic bez szczegolnego wczytywania sie. Teraz gdy czytam, widze, ze sa juz gotowe 2 pierwsze sezony. Widze tez w poscie wyzej, ze jestes zainteresowany zamieszczeniem okladek u nas Consider as done :>
Do adminow / moderatorow: Skoro nasz okladkowy temat zostal przeniesiony wyzej i uogolniony; czy (oczywiscie za zgoda tutejszych postujacych) daloby sie dolaczyc te posty do naszego "glownego" tematu okladkowego? W koncu dzialamy w wspolnym celu, wiec po co sie rozdrabniac
Użytkownik Grzesiu edytował ten post 20.11.2004 - |12:41|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych