Skocz do zawartości

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
126 odpowiedzi w tym temacie

#61 Asturas

Asturas

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 95 postów
  • MiastoRovaniemi

Napisano 26.04.2009 - |20:04|

To jest możliwe, zwłaszcza, że wyraźnie na Anne od dawna pomysłu nie mieli. I pozwalałoby zgrabnie wejść w 3 sezon.
  • 0
Najlepszy serial? Chyba nie da się udzielić odpowiedzi.
-------
Mój blog
z33k.com

#62 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 18.07.2009 - |12:57|

W sieci pojawił się tytuł 2 odcinka 3 sezonu, a także mały scenariusz, który kurde przeczytałem;/ Episod będzie nosił nazwe 3x02 Script Page w dodatku zanosi się na małą balange Carina-Morgan-Anna... pytanie jest następujące czy Anna skopie tyłek Carinie?:>
  • 1

#63 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 18.07.2009 - |13:33|

Anna jest ukrytym szpiegiem, toż to wiadome od dawna :lol:, a tak poza tym to ostatnio widziałem jakieś zdjęcia z rozdania nagród i pojawił się Zac Levi, troszkę mu przybyło chyba w ramionach. Nastawiam się pozytywnie na 3. sezon.
  • 0

#64 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 03.09.2009 - |00:11|

Po Brandonie Routh [Superman: Powrót] który dołączy do obsady w 3 sezonie na większą liczbę odcinków, producenci Chucka zatrudnili kolejną nową twarz.
Będzie to znana wszystkim dobrze z Smallville - Kristin Kreuk która zagra Hannah. Będzie to dziewczyna którą Chuck pozna w trakcie lotu do Paryża i coś między nimi zaiskrzy.
A ostatecznie wyjdzie na to, że i ona jest będzie pracować w Buy More. :)
Ma występować w "wielu" odcinkach co zważywszy na zapowiadaną nie dużą ich ilość można powiedzieć, że dołączy do stałej obsady.

Wygląda na to, że nasza para Chuck+Sara w tym sezonie będą bardzo zajęci innymi osobami. ;)

http://ausiellofiles...uk-joins-chuck/

Użytkownik biku1 edytował ten post 04.09.2009 - |15:01|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#65 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 03.09.2009 - |18:57|

Szczerze mówiąc ciężko mi cokolwiek powiedzieć na temat wyżej wymienionych aktorów, bo nie widziałem ani jednego filmu, czy też serialu z udziałem owej dwójki, ale jakoś ciężko mi sobie wyobrażić tą dwójke w roli intrygowych szaleństw w tym serialu, do tej pory taką role pełnili Rachel Bilson i Gary Cole i wszystko co nam zaprezentowali, było więcej, niż udane. Chyba muszę obejrzeć Street Fighter z udziałem Kristin, bo w sumie nie wiem czego się spodziewać z jej strony romanse czy Kicking Your Ass w jej wykonaniu i tutaj kreuje się pytanie, czy właśnie lepszym wyborem nie było by to drugie:-)
  • 0

#66 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 04.09.2009 - |15:14|

ale jakoś ciężko mi sobie wyobrażić tą dwójke w roli intrygowych szaleństw w tym serialu, do tej pory taką role pełnili Rachel Bilson i Gary Cole i wszystko co nam zaprezentowali, było więcej, niż udane.

Dotąd w "związku" Chucka i Sary mieszały najpierw Bilson a potem Brewster. Wygląda na to, że teraz będzie to Kreuk. A jak to jej wyjdzie to się dopiero okaże w marcu więc teraz nie ma co spekulować czy się nadaje, czy się sprawdzi bo nie wiemy jak jej postać zostanie poprowadzona.
A do tego wygląda ,że nie tylko Chuck będzie miał z nią "problem" bo jak przedwczoraj napisano : "....Chuck won’t be the only Buy moron crushing on the new girl. Morgan will develop semi-serious feelings for her, too....." Czyli i Morgan znajdzie się pod wpływem jej uroku a to już zapowiada kolejne zakręcone akcje. ;)

Chyba muszę obejrzeć Street Fighter z udziałem Kristin, bo w sumie nie wiem czego się spodziewać z jej strony romanse czy Kicking Your Ass w jej wykonaniu i tutaj kreuje się pytanie, czy właśnie lepszym wyborem nie było by to drugie:-)

Film się "nadaje" najwyżej do jednorazowego obejrzenia i raczej w żaden sposób nie pokazuje co zobaczymy w Chucku w wykonaniu panny KK.

Użytkownik biku1 edytował ten post 04.09.2009 - |15:17|

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#67 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 18.09.2009 - |20:31|

Następną znaną osobą jaka pojawi się w kolejnym sezonie będzie Vinnie Jones aktor znany z ról twardzieli w wielu filmach.
I tu również zagra taką postać - Karl Stromberg będzie profesjonalnym zabójcą który jest nie tylko wyrachowanym mordercą ale ma też i drugie łagodne oblicze.

http://www.hollywood...c31f88803710099

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#68 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 20.09.2009 - |19:11|

W sieci pojawiły się 4 fotki prawdopodobnie z pierwszego odcinka.

http://chuckfans.blo...n-premiere.html
  • 1

#69 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 20.09.2009 - |19:26|

Szkoda, że trzeba jeszcze tyle czekać ale dobrze wiedzieć, że już się wzięli do roboty.
A do tego czasu można sobie poprawiać humor tego typu filmikami ---> :lol: :lol:

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#70 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 20.09.2009 - |19:32|

Myśle, że są już troszeczke dalej. Pierwszy odcinek z tego co wiem, jest ukończony, no i w sieci pojawił się także tytuł 6 odcinka 3 serii, a tytuł brzmi 3x06 "Chuck Versus The Nacho Sampler"

EDIT:

Vinnie Jones w Chuck szok :-) ale dużo ciekawego może ten aktor wnieść do serialu.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 20.09.2009 - |19:33|

• 1

#71 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 21.09.2009 - |21:42|

Takie krótkie sprostowanie, nakręcone już są 4 odcinki, w tym tygodniu najpewniej zaczną kręcić 5. Chociaż całkowicie gotowy jest rzeczywiście tylko 1, tzn zmontowany, z muzyką i efektami specjalnymi itp.

A te zdjęcia są prawdopodobnie z planu 3-go odcinka (data zrobienia zdjęcia zbiega się z jego kręceniem), zresztą niewiele z nich wynika. A wiem to stąd, bo to ja znalazłem je na flickr, wrzuciłem na jedno popularne amerykańskie forum i stamtąd się rozeszło :)
  • 0

#72 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 22.09.2009 - |18:43|

Szczerze mówiąc, to ja jestem zadowolony z tego, że jednak wyszło na to, że Chuck powróci w 2010.
Patrząc na to, co się dzieje teraz w poniedziałek, jakie seriale wystawia konkurencja, to Chuck by przepadł.
Jak tak dalej pójdzie, to Heroes zginie w tym sezonie, a Chuck kto wie... :D
  • 0

#73 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 22.09.2009 - |20:03|

Z całą pewnośćią masz racje. Chuck, jak i Heroes przepadli by w tym całym nafaszerowanym poniedziałku bez dwóch zdań, chociaż Chuck ma stałą widownie i jak sobie przypomnę poprzedni sezon, to były nie znaczne ubytki widowni, ale z drugiej strony, każdy ubytek jest nie na rękę ekipie Bartowskich.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 22.09.2009 - |20:03|

• 1

#74 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 22.09.2009 - |20:17|

2 godzinna premiera Heroes przyciągneła przed ekrany zaledwie 6,02 milion widzów, co jest poniżej kilku ostatnich odcinków Chuck'a z poprzedniego sezonu. Jedynie demo zostało jeszcze w miarę na poziomie 2.7, co i tak w przypadku Heroes jest bardzo dużym spadkiem.

Użytkownik Siemon edytował ten post 22.09.2009 - |20:17|

• 0

#75 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 22.09.2009 - |21:26|

W sieci pojawił się kolejny tytuł kolejnego odcinka. Odcinek 5 będzie nosił tytuł "Chuck Versus The First Class"
  • 1

#76 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 24.09.2009 - |05:18|

O tym chyba jeszcze nie wspominaliśmy -- i kolejny znany aktor pojawi się w Chucku będzie to Armand Assante --> http://ausiellofiles...mallville-more/
Zagra wzorowanego na Castro dyktatora którego Casey próbował już wielokrotnie zabić. ;)

LOL zapowiada się cały sezon gościnnych występów znanych twarzy. :D

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#77 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 24.09.2009 - |14:02|

Widocznie cięć w serialu nie ma, skoro pozwalają sobie na zatrudnianie, nie byle kogo.

Troszke aktorów/aktorek się nazbierało.

Brandon Routh
Kristin Kreuk
Mini Anden
Scott Bakula ?
Ian McShane ?
Vinni Jones
Angie Harmon
Armand Assante
  • 0

#78 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 24.09.2009 - |14:06|

Nie no bez przesady, aktorzy nie są z najwyższej półki... Kreuk? LOL :D.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#79 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 24.09.2009 - |14:29|

Akurat Kreuk, nie miałem na myśli, ale Bakula, Jones, McShane to mało ?

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 24.09.2009 - |14:33|

• 0

#80 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 24.09.2009 - |14:36|

Oczywiście, że cięcia będą. Opłacanie aktorów, którzy występują gościnnie, to jest mała cząstka w porównaniu z tym ile wkłada się w produkcję odcinków. Chuck został obcięty o 10 odcinków i pewnie też nie będzie jakiś super efektów itd. Z dobrym scenariuszem można to przeżyć.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych