[Katowice] 3.01.2009
Napisano 29.11.2008 - |10:23|
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 29.11.2008 - |11:32|
inwe ja sądzę że mimo wszystko ty zawsze pozostaniesz na czele stawki, nawet bez tego nowego "gadżetu" bo mój numer "pociagowy" kosztował tylko spóznienie półtorej godzine a ty swój telefona chyba dalej masz ??cicho wszędzie głucho wszędzie:); no więc coś napiszę;
znalazłem fajny gadżet(choć może to nie najlepsze określenie), który znowu wprowadzi mnie na czoło stawki; numer kasyna z pociągami przesunął mnie na 2 miejsce, jeśli chodzi o kąśliwe uwagi(przynajmniej odniosłem takie wrażenie); uprzedzając pytanie Nemedy i siarenki- tak, przedmiot jest czerwony(w pewnym sensie); kto zgadnie dostaje ode mnie piwo; odpowiedzi przesyłać PM albo w wątku;
Napisano 29.11.2008 - |23:15|
Krawat
czapka
szalik
:>
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 29.11.2008 - |23:27|
Napisano 29.11.2008 - |23:47|
Jak byś i tym razem tak jechał to daj mi znać wcześniej, to poczekam na ciebie i pojedziemy razem.inwe ja sądzę że mimo wszystko ty zawsze pozostaniesz na czele stawki, nawet bez tego nowego "gadżetu" bo mój numer "pociagowy" kosztował tylko spóznienie półtorej godzine a ty swój telefona chyba dalej masz ??
Napisano 30.11.2008 - |11:44|
nie planuję, ale powiem ci z chęcią bym zwiedził Kraków kiedyś w końcu, z miast jakie chciałem zobaczyć jedyne którego nie zwiedziłem.Jak byś i tym razem tak jechał to daj mi znać wcześniej, to poczekam na ciebie i pojedziemy razem.
Napisano 30.11.2008 - |14:35|
powiem, że wiszę Ci piwo;
Est modus in rebus
Horacy
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 30.11.2008 - |18:43|
Pamietaj o moich płytkach^^ Ściągłeś reszte archiwum? Bo jesli tak i przyniesiesz mi płytki zamierzam darować sobie uwagi na teat Twojego ulubionego koloru. ;]
I touch the sky
Far above the frozen hearts
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free
I walk to my own song
<3
Napisano 01.12.2008 - |05:51|
Czerwona czapka/szalik/krawat nie są w stanie przebic czew... a raczej rózowego telefonu z klapką. ;]
1)też tak myślałem... do czasu;
2)ON NIE JEST RÓŻOWY....;
Ściągłeś reszte archiwum?
jeszcze nie, ale zrobię co w mojej mocy; a o płytkach nie zapomnę, to jest jeśli je kiedyś znajdę w bałaganie jaki mam w pokoju;
inwe zdecydowanie musisz to przynieść żebyśmy mogli ocenić ten Twój nowy czapkę/szalik/krawat
zdecydowanie przyniosę
Est modus in rebus
Horacy
Kartezjusz
C.S. Lewis
Napisano 18.12.2008 - |23:02|
Vegas wychodzi 2.01 na 3 dało by rade mieć w HD.
Co o tym myślicie?
R.I.P. StarGate ![]()
TauriCon still alive ![]()
Napisano 24.12.2008 - |00:42|
Na razie trzymałbym się opcji kino/piwo
->1019<-
Napisano 24.12.2008 - |00:55|
napisy to zdaje się będą, bo słyszałem, że już dziś tłumacze byli poganiani do robotyNo i napisów na pewno nie będzie
Kinowo, madagaskar [brak mi słów, by to skomentować] - dobrze, że jest inna wersja tego spotkania
Napisano 24.12.2008 - |22:26|
Zgodnie z mottem jaśnie panującego nam Pana Prezydenta: Peace, love, and respect
nie powinno być czasem pis??
Est modus in rebus
Horacy
Kartezjusz
C.S. Lewis
Napisano 26.12.2008 - |00:39|
Jeśli napiski będą to spoko, jeśli nie to można zawsze poszukać nap. eng. (ja tak zazwyczaj ogladam)
Pozdrawiam
R.I.P. StarGate ![]()
Napisano 26.12.2008 - |00:58|
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 26.12.2008 - |00:58|
->1019<-
Napisano 26.12.2008 - |01:09|
Napisano 26.12.2008 - |19:10|
R.I.P. StarGate ![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych