Skocz do zawartości

Zdjęcie

Fringe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
531 odpowiedzi w tym temacie

#61 majkel78

majkel78

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 12.09.2008 - |15:07|

Niestety rankingi oglądalności po pierwszym odcinku słabe
  • 0

#62 estrella

estrella

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 12.09.2008 - |19:05|

Czy ten pilot nie miał być jakoś zmieniony ? Bo dla mnie wyglądał on identycznie tak jak ten preair <_< . Mimo wszystko uważam serial za bardzo ciekawą pozycje...zobaczymy jak się potoczy akcja, liczę po cichu że może zrobią coś w stylu sg chodzi mi to o takie wstawki humorystyczne jakie miały miejsce np z krową czy ta rozmowa ojca z synem ...

Wykaz różnic jest tutaj:
http://www.fringetel...e-vs-final.html
  • 0

#63 HiStoryk

HiStoryk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 12.09.2008 - |19:40|

Moim skromnym zdaniem zaczęło się całkiem przyzwoicie i z rozmachem jak chodzi o efekty. Jestem ciekawy czy Fringe będzie godnym następcą X Files.... Pooglądamy, zobaczymy :D
  • 0

#64 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 13.09.2008 - |15:48|

Niestety rankingi oglądalności po pierwszym odcinku słabe

Z jednej strony faktycznie wyniki oglądalności pilota rozczarowały, ale jak już jeden z przedmówców wspomniał, kolejne odcinki Fringe będą o 21:00 a o 20:00 będzie emitowany House także może to podbije trochę oglądalność. Poza tym The Sarah Connor Chronicles w 1 sezonie też miał dosyć słabą oglądalność (dużo poniżej 10mln) a doczekał się 2 sezonu. Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#65 estrella

estrella

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 15.09.2008 - |20:16|

Mocne 4-minutowe wprowadzenie do 2 odcinka Fringe:

• 0

#66 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 16.09.2008 - |16:09|

Mocne 4-minutowe wprowadzenie do 2 odcinka Fringe:

Spoiler

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#67 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.09.2008 - |16:15|

Z jednej strony faktycznie wyniki oglądalności pilota rozczarowały, ale jak już jeden z przedmówców wspomniał, kolejne odcinki Fringe będą o 21:00 a o 20:00 będzie emitowany House także może to podbije trochę oglądalność. Poza tym The Sarah Connor Chronicles w 1 sezonie też miał dosyć słabą oglądalność (dużo poniżej 10mln) a doczekał się 2 sezonu. Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać.

W niedziele nadano powtorke pilota. Ciakawe jaka ogladalnosci. W sumei moze byc niezly wynik.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#68 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 16.09.2008 - |16:27|

5,7 mln
źrudło
Nie jest za dobrze. Ale tak na prawdę po 2 odc już będzie więcej wiadome.
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#69 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.09.2008 - |17:44|

5,7 mln
źrudło
Nie jest za dobrze. Ale tak na prawdę po 2 odc już będzie więcej wiadome.

To wsumie daje prawie 15M. Czesc z widzow pewnei ogladalo po raz wtory, ale dla rankingu nie ma to znaczenia. Mysle, ze raalnie mozna przyjac 12-13M. To juz nie najgorzej.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 16.09.2008 - |17:45|

• 0
Genesis

#70 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 16.09.2008 - |17:49|

Jonasz obyś miał rację, bo inaczej będzie źle z tym serialem. Jutro się wszystko wyjaśni. Ja naprawdę liczę na House M.D. i pewne przeniesienie oglądalności z niego na Fringe.
  • 0

#71 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.09.2008 - |18:53|

Jonasz obyś miał rację, bo inaczej będzie źle z tym serialem. Jutro się wszystko wyjaśni. Ja naprawdę liczę na House M.D. i pewne przeniesienie oglądalności z niego na Fringe.

Hause przez dwa pierwsze sezony tez mial marna ogladalnosci i przetrwal. Zreszta, nie wiemy na ile jest zaplanowany jest Fridge. Moze to serial jednosezonowy.
  • 0
Genesis

#72 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 16.09.2008 - |19:11|

Ja mam co do Fringe bardzo duże oczekiwania, chyba jak większość i to może być problem że marketing zaszkodzi tej pozycji. Ja wiem jedno, jeżeli oglądalność 2 odcinka będzie niższa niż 13 mln to ja sobie odpuszczam oglądanie bo mam już dość serii które się urywają, a jeżeli mimo to będą kontynuować to sobie przed przyszłym sezonem nadrobię.
  • 0

#73 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 16.09.2008 - |20:11|

Liczyć to można na House a właściwie to nawet nie bo to pewniak, arcydzieło i będziemy klaskać uszami, przynajmniej JA.

Natomiast N-te pseudo SciFi a właściwie jakiś paranormal, x-files w ogólnej stacji dużych szans nie mają a jeśli nawet to jest to BEŁKOT i PŁYTKOŚĆ więc o wysokim poziomie możemy zapomnieć.

Najgorsze jest to że są to seriale bez głównej fabuły czyli bajzel totalny.

Dopóki nie weźmie się za to jakaś porządna KABLÓWKA to będziemy mieli to co mamy.

P.S. Duża stacja skasowała Firefly, perełkę która trafiła się jak wieprzowi perła i ten wieprz ją przeżuł, wypluł i wdeptał w ziemię.

P.S.2 Duża stacja skasowała też Roar, perełkę ....

P.S.3 W obu przypadkach był to FOX, który w poprzednim sezonie skasował całkiem udany New Amsterdam
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#74 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 17.09.2008 - |09:24|

Nawet przy tych 9 milionach podczas premierowej emisji stacja FOX była liderem jeśli idzie o udziały w rynku w grupie 18-49, więc jeśli w drugim odcinku oglądalność znacząco nie spadnie to chyba może być dobrze.
  • 0

#75 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.09.2008 - |13:27|

Drugi epizod bardzo dobry, choc historia nieco przedumana. Jedno jest pewne - pod wzgledem technicznym to fenomenalna produkcja. Rezyseria, gra aktorska, realizacja - cudowne.
  • 0
Genesis

#76 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 17.09.2008 - |16:08|

Po 1x02 i tu mam problem, jak już wcześniej zauważono serial ma bardzo dobrą oprawę audio-wizualną, grę aktorów i pomysł, ale mi mimo to czegoś brakuje.
Jedno co mi się to że wszystkie przypadki do tej pory są powiązane z Walterem oraz w nie koniecznie wprost z Massive Dynamic.
Na razie tyle.
  • 0

#77 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.09.2008 - |21:05|

1x02

Tak jak pilot, drugi odcinek również bardzo mi się spodobał. Ciekawa historia z szybkim starzeniem się, emocjonujący początek i klimat sprawiły, że nie nudziłem się prawie w ogóle :] J.J. Abrams jednak potrafi zaciekawić widza.

Główna bohaterka na razie taka nijaka trochę jest. Ani mi się jakoś nie podoba, ani mnie nie denerwuje. Mam nadzieję, że wkrótce się rozgrzeje :] Za to szalony doktorek jak najbardziej na plus.

Dobrą nowiną jest, że odcinek trwa prawie 50min i to na FOX'ie. Z tego co wyczytałem jest to ich nowy eksperyment, aby ucinać reklamy o połowę. Wstępne wyniki oglądalności pokazują znaczny wzrost, w porównaniu z pierwszym odcinkiem, bo aż 13.363 mln widzów! Duży wpływ miał na to godzinę wcześniej emitowany House.

Ja jestem zdecydowanie na tak. 5-/6
  • 0
I will do anything for lulz.

#78 Bard13

Bard13

Starszy szeregowy

• VIP
  • 143 postów
  • MiastoŚrodek lasu

Napisano 18.09.2008 - |10:27|

Jeśli autorzy nie odejdą od nauki, czyli nie zaczną bełkotać w oderwaniu od praw nauki, to będzie to bardzo dobry serial.
Sympatyczna i wyraźna obsada, ciekawe zagadnienie tropienia superzłoczyńców, wyjaśnienie ;) tajemnic współczesności i takie tam.

Tylko niech nie obrażają inteligencji naciągając prawa fizyki albo uzywając tajemniczych, nieistniejących określeń.
Albo StarTrekowego sposobu: hiposprej dobry na wszystko, na łupież i krwotok wewnętrzny
  • 0

#79 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 18.09.2008 - |11:38|

Hypospray to nie jest żadne panaceum tylko forma podawania leku, a leki sąr óżne. Zupełnie jak zastrzyk.

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 18.09.2008 - |11:38|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#80 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 19.09.2008 - |10:57|

Drugi odcinek trzyma poziom. Oglądalność również podskoczyła, zapewne dzięki emitowanemu przed Fringe House'owi oraz niedzielnej powtórce pilota Fringe, która zgromadziła 5 milionów.

Na razie Fringe i True Blood zdecydowanie na plus.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych