wiec tak:
- Keamy-maszyna do zabijania Co to za urządzonko ma na ramieniu? Odstraszacz Lostzilli? I co mu odwaliło, że raptem zabija wszystkich po kolei, w tym kapitana? Dla kogo naprawdę on pracuje?
nie to jest urządzenie które prawdopodobnie nakłada na człowieka niewidzialną osłonę. Pamiętacie scene jak Ten szef statku próbuje zatrzymać przy helikopterze Keamiego ?? a on pokazuje te urządzenie i daje do zrozumienia, że te urządzenie ochroni go przed kulami z pistoletu..
odcinek niezły, ale trochę mnie dziwi postawa Claire, dotychczas tak strasznie się martwiła o swoje dziecko, a po dziesiejszym odcinku odnosze wrażenie jak by swojego bachora miała zwyczajnie w [beeep]*
Albo jest to prawdziwa claire i może jest zmarłą lub żywą ale zna już całą prawdę. I jest nadwyraz spokojna. Hehehe jakoś przez moment miałem wrażenie jakby ona się dowiedziała iż wszystko to mistyfikacja i zabawy niczym TV SHOW .. ale spoko przesadzam teraz za pewnie
Możliwe, że jest jakaś opętana zobaczcie jej drugą scenę taka poważna mina.
Po drugie Christian na pewno nie pozwoliłby ją zabić. Albo sam jest opętany.
Mnie się wydaje, że Claire zginęła w tym wybuchu, kiedy Keamy zaatakował wioskę.
Może nie wiedziała, że jest martwa. Może własnie dlatego Miles tak dziwnie się jej przyglądał cały czas... bo wiedział, że Ona jest już po drugiej stronie. I dopiero Christian uświadomił jej, że jej miejsce nie jest wsród żywych.
Toby wyjasniało jej zachwanie i tekst o tym, że "Aaron jest gdzie powinien być"... czyli wsród żywych skoro żyje... a Claire z duchami bo nie żyje.
Ja to tak zrozumiałam.
to jak możliwe, że inni ją widzieli ? np Saywer, Ben, Locke??? - chociaż Miles też się na nią dziwnie patrzył.
- Faraday, Lapidus, Miles - Tu znak zapytania. Podobnie jak przy Charlotte postacie wprowadzono na poczatku sezonu i raczej niewiele sie ich pokazuje, a ich role nie maja wiekszego znaczenia. Najbardziej wyeksplaoatowany wydaje sie Faraday, pozostali tez dlugo nie pograja, obstawiam jednak, ze ten sezon jeszcze ci trzej bohaterowie przezyja. Ale wcześniej czy później każdy z nich odejdzie śmiercią tragiczną.
gorzej nie wiem co z lapidus ale on chyba polegnie. A Szkoda.
--------------
Ciężko powiedzieć kim jest Jacob. KIm jest tak naprawdę Christian, Kim się stała Claire. Możliwe, że faktycznie ona umarła .. bardzo dziwne to wszystko. Ale dlaczego inni widzieli Claire jak ją ratuje Saywer.. musiała żyć.
Użytkownik Azazell edytował ten post 10.05.2008 - |08:56|