Skocz do zawartości

Zdjęcie

Desperate Housewives

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

#61 Jara71

Jara71

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów
  • Miasto71

Napisano 15.12.2009 - |20:36|

Poszłoby łatwo, Bree nie zbłaźniłaby się przed wszystkimi, bo Orson nie wyglądał na zadowolonego z faktu, że kochankiem jest Karl.
Chociaż jak dla mnie oni kompletnie do siebie nie pasują.
  • 0

#62 Nadia

Nadia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 05.01.2010 - |18:36|

Ojej, ale dramatyczny odcinek. A reszta w spoilerach bo za dużo się działo. ;)

Spoiler

• 0

#63 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 30.01.2010 - |16:00|

14 lutego (Niedziela) o 20.05 na FOX Life Zawita 6 sezon serialu "Gotowe Na Wszystko"!!!
Emisja co niedzielę o 20.05 po 2 ODCINKI!!!

Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 30.01.2010 - |16:01|

• 0

#64 adriano17

adriano17

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 30.01.2010 - |16:34|

Miła niespodzianka dla fanów "Dextera". W tą niedzielę - 31.01 w serialu zadebiutuje Julie Benz(Rita) :)
  • 0

#65 cebit

cebit

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 06.02.2010 - |17:51|

Ztuningowali troche Rite, w końcu musiała wyglądać odpowiednio do miejsca pracy ;)

Serial jako tako trzyma poziom, miło się go ogląda.
  • 0

#66 yaten

yaten

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 23.02.2010 - |09:25|

Ritę w nowej wersji uwielbiam i mam nadzieję, że na dłużej zagości na Wisteria Lane.

Ale z drugiej strony - czy oni nie mogą dać Katherine spokoju? Nie dość, że ją maltretują, to jeszcze pomyślane dla niej wątki są tak naciągane i... żałosne (szczególnie ten, który się zapowiada), że może lepiej, gdyby dali jej odejść z klasą i się wyprowadzić.
  • 0

#67 Józek

Józek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów
  • MiastoTychy

Napisano 02.03.2010 - |14:34|

Ten wątek z Kathirne taki zły nie jest. Wczorajszy odcinek też fajny. Zresztą ten serial od zawsze trzyma ten sam wysoki poziom, trzeba tylko podejść z odpowiednim nastawieniem i wiedzieć czego się oczekuje po tym serialu.
  • 0

#68 Nadia

Nadia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 13.03.2010 - |22:45|

Mi też wątek Kathrine-Robin się podoba (tak dopiero teraz nadrobiłam ;) ). Tak jak Kat irytowała mnie w pierwszej częścią, tak teraz życzę dziewczynom by jak najbardziej im się udało.

I pojawił się nowy czarny charakter. :>
  • 0

#69 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 01.04.2010 - |22:23|

Od 4 kwietnia Fox Life będzie emitować już tylko po 1 odcinku o 20:05. W tą niedzielę 15 odcinek.
  • 0

#70 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 18.05.2010 - |15:52|

6 seria za nami.

Wątek Patricka Logana rozwiązany, Angie z Nickiem rzecz jasna musieli opuścić Wisteria Lane.
Susan, też się wyprowadziła, ale obstawiam, że wróci pod koniec siódmej serii, a nowy mieszkaniec domu to pewna niespodzianka dla wszystkich takich jak ja, którzy nie czytają spoilerów. Ciekawi mnie po co twórcy wracają do postaci męża Mary-Alice.
U Lynette wszystko ułożyło się dobrze, ale chyba mało kto przewidywał inaczej.
Gaby okazała się tym razem prawdziwą bohaterką, ciekawe tylko jak wpłynie na nią bomba od Bree.
Od Bree, która będzie wchodzić w następny sezon z najgorszą sytuacją życiową.
No i nie można zapomnieć o podmianie dzieci przez położną. Ciekawe kogo z Wisteria Lane dziecko podmieniła? Obstawiam, że to Lynette i jej córka.

6 sezon trzymał IMO poziom, chociaż sam finał nie był jakąś wielką bombą tak jak finały 4 czy 5 sezonu.

Użytkownik Dżakas edytował ten post 18.05.2010 - |15:53|

• 0

#71 Nadia

Nadia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 18.05.2010 - |17:30|

Gaby okazała się tym razem prawdziwą bohaterką, ciekawe tylko jak wpłynie na nią bomba od Bree.

Na Gaby, jak na Gaby. Pamiętajmy, że teściowa zginęła w kluczowym momencie i oględnie rzecz biorąc nie żyły zbyt dobrze. Gorzej na pewno z Carlosem, który z matką był blisko związany.

Co do dziecka zasugerowali nam:
MJ - tutaj jakoś nie widzę sensu podmiany, zwłaszcza po przednim sezonie i równoległą retrospekcją życia rodziny Dave'a.
Penny - możliwe, że ona acz wolałabym nie. Chwila oddechu przydała by się Scavo.
któraś z dziewczynek Solis, ja stawiam na Celie - podmieniona z innym meksykańskim dzieckiem, które prawdopodobnie raczej pochodzi z mniej zasobnej rodziny.

Szkoda mi wyjazdu Angie, zapełniła jakąś pustkę po Eddie, a teraz znów brakuje takiego bezpośredniego kobiecego charakteru.
  • 0

#72 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 18.05.2010 - |18:00|

W sumie to wskazówka może być w początkowej scenie, bo przecież nie wszystkie bohaterki pokazano w szpitalu (o ile pamiętam były Lynette, Gaby i Susan).
  • 0

#73 KubaSz

KubaSz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 18.05.2010 - |22:33|

Pustka po Edie zostanie d o s k o n a l e zapełniona w siódmym sezonie postacią graną przez Vanessę Williams, znaną z roli Wilhelminy w serialu 'Ugly Betty' - podobną postać ma zagrać w 'Gotowych na wszystko'. Jest to chyba najlepsza informacja, jaką przyniosły mi dotychczas upfronts. Już sobie wyobrażam Lee jako jej pomiot! ;d Siódmy sezon zapowiada się na razie wyśmienicie xd ja osobiście myślę, że zamienionym dzieckiem, jest MJ i w związku z tym Susan&Mike otrzymają gigantyczne odszkodowanie, które bardzo szybko pozwoli im wrócić na Wisteria ;) do tego świetnie poprowadzony wątek Bree, która została absolutnie bez niczego. Sam poród Lynette był dla mnie w ogóle za szybko i zbyt łatwo zagrany, cała ta sytuacja była nieco niedorzeczna.
Jedyne, co w tym serialu mnie zastanawia to fakt, że istnieje taka ulica na której w przeciągu 11 lat przeszło tornado, pożary, wybuch bomby, katastrofa samolotu i regularnie ktoś zostaje zamordowany. Od finału S6 ta myśl nie daje mi spokoju ;d
  • 0

#74 buzol

buzol

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 23.06.2010 - |13:46|

Bardzo długo opierałem się przed tym serialem. Ale jak zacząłem to nie mogłem się oderwać. Świetnie skonstruowany, właściwie to każdy znajdzie coś dla siebie, wysoki poziom jest utrzymany w prawie każdym sezonie. Nic tylko gorąco polecić, tym którzy jeszcze go nie obejrzeli.
  • 0

#75 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 28.09.2010 - |15:32|

Nowy już 7 sezon z desperatkami się zaczął. 1 odcinek mówi więcej o Paulu Youngu, który wrócił na Wisteria Lane po wyjściu z więzienia. Wychodzi ponieważ okazuje się, że
Spoiler
Na ulicę przybyła nowa sąsiadka Renee graną przez Vanessa Williams ("Ugly Betty") i nowy aktor Brian Austin Green ("Beverly Hills 90210", "Terminator: TSCC"). Gabi i Carlos mają przed sobą tajemnicę, która nie może wyjść na jaw, chodzi o to, że
Spoiler
i że Andrew zabił matkę Carlosa. Odcinek bardzo dobry i czekam na następne.
  • 0

#76 Nadia

Nadia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 28.09.2010 - |20:57|

Pal licho powrót Paula Younga, pal licho podmienione dziecko, kij z nowym- przyszłym kochankiem Bree i nową, wredną - przyszłą sąsiadką. Prawdziwym newsem jest to, że:

Spoiler

A tak na poważnie typowo desperatkowy odcinek, czyli jest dobrze, na stałym poziomie. :)

Użytkownik Nadia edytował ten post 29.09.2010 - |07:07|

• 0

#77 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 28.09.2010 - |21:28|

No muszę przyznać, bo przez chwilę zastanawiałem się czy aby to na pewno Carlos xD
  • 0

#78 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 03.11.2010 - |20:52|

Siódmy sezon oczywiście na równym poziomie.

Susan przez jakiś czas będzie samotna - zastanawia mnie po co Paulowi jej dom?
Rozwiązanie sprawy matki Toma - myślałem, że zostanie w domu Lynette jako kolejne "dziecko".
Gaby coraz bardziej przelewa miłość naGrace, a Bree na Keitha.

Jest dobrze ;)
  • 0

#79 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 03.11.2010 - |23:15|

Już 28 listopada (niedziela) na Fox Life odbędzie się PREMIERA 7 sezonu serialu "Gotowe na wszystko"!!! Emisja w niedziele na Fox Life o godzinie 22:00.

Warto dodać, że ta PREMIERA jest 2 miesiące po starcie 7 sezonu na ABC.

Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 05.11.2010 - |22:10|

• 0

#80 kyrcer

kyrcer

Kapral

• Użytkownik
  • 166 postów

Napisano 06.11.2010 - |23:14|

A należy dodać że dużo niespodzianek w 7 sezonie :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych