Skocz do zawartości

Zdjęcie

Stargate SG-1 na AXN SciFi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

#61 Jamesemperor

Jamesemperor

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoOlsztyn

Napisano 08.09.2009 - |21:33|

Dla mnie to normalne że tłumaczą te nazwy. A czy przeszkadza? Pewnie gdybym nie oglądał wersji z napisami to kompletnie by mi to zwisało.

Ale ogldałeś wersję z napisami :) Czyli domyślam się że delikatnie kuje w uszy?
  • 0

#62 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 09.09.2009 - |08:34|

Zapewne większość osób, które oglądały wersje z napisami, nie może się przyzwyczaić do tego co zapodaje lektor. Jednak sporo osób oglądających Stargate na AXN zapewne nigdy nie miało styczności z wersją "internetową" więc dla nich pewnie to różnicy nie robi.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#63 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 22.12.2009 - |23:52|

AXN Sci Fi poszło krok dalej i oprócz standardowych odcinków 10 sezonu pokazało również odcinek specjalny 'Stargate SG-1 Inside 200th episode'. W momencie kiedy piszę tego posta odcinek właśnie dobiega końca ale AXN serwuje całą masę powtórek więc w najbliższym czasie najprawdopodobniej będzie można obejrzeć ten odcinek. Warto się z nim zapoznać. Oprócz wywiadów z aktorami pokazuje prace na planie nie tylko przy realizacji dwusetnego odcinka.
  • 0
don't try

#64 igut214

igut214

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.12.2009 - |19:41|

A ja mam jedno pytanie . Kiedy będzie powtórka tego odcinka ? Jestem strasznie ciekawa o czym jest .
  • 0
"Tęsknię za lasem, uświadomił sobie Leiard. Tęsknię za życiem w spokoju. Za sercem i umysłem, których nie drąży zamęt. Za bezpieczeństwem" -- ("Kapłanka w bieli" - str. 363).

#65 wujek_szatan

wujek_szatan

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 630 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 23.12.2009 - |20:17|

A o czymś takim jak program telewizyjny słyszałaś? Znalezienie odpowiedzi na Twoje pytanie zajęło mi jakieś 30 sekund.
  • 0

#66 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 17.02.2010 - |13:10|

Tak informacyjnie gdyby ktoś nie zauważył. Na Sci fi Channel od poniedziału do piątku można oglądać pierwszy sezon Stargate SG-1. Godzina emisji 17.40, powtórki o 8.30 i 12.40.
  • 0
don't try

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych