121277 jesli pozwolisz (a wlasciwie nie masz wyboru

) to ja sie tutaj tez wypowiem. Oczywiscie czytajac powyzsze posty rece mi opadaja i smutno mi sie robi. Pieprzenie z prosba o kosztorys i koszulke i inne takie powoduje, ze w mojej krwii podnosi sie znaczaco cisnienie. Pamietam, ze ja tez dostawalem takie wiadomosci na PM i gg od roznych osob (te wiedza, ze o nich mowie) i bylo mi bardzo przykro. Najbardziej bylo mi przykro jak ktos napisal, ze ja chce sobie na tym dorobic.
Pamietaj, ze jak ktos juz teraz wymysla, ze cos mu nie pasuje to lepiej zeby wg go tam nie bylo. Jak slysze te ciagle powtarzajace sie denne wypowiedzi ''dla mnie to duzo'' to mnie glowa boli. Wiadomo, ze to duzo jesli komus nie zalezy!! TAK TAK bo jak by ktos podstawil za darmo, z dojazdem od domu do i z do domu to by sie chetnie pojechalo. Tylko, ze tak prawde powiedziawszy to w tym momencie to moglby byc zlot fanow M jak milosc.
Teraz posluchajcie co wam powie ... ja

Zlot to nie spotkanie fanow Stargate. Tak calkiem szczerze powiem wam, ze ten konkurs wiedzy o stargate to taki dodatek, to ogladanie odcinkow tez. Nie wazne czy sa koszulki czy nie czy jest telewizor w pokoju i jaki jest tego koszt calkowity. Ja jak organizowalem pierwszy zlot chcialem osobiscie porozmawiac z osobami, z ktorymi gadam przez internet od dluzszego czasu, i ktore polubilem. Stalo sie to dla mnie celem. Zlot to bylo dla mnie nie spotkanie fanow serialu tylko spotkanie PRZYJACIOL!!!!
Jak ktos pisze, ze 160 zl to duzo to poprostu probuje sie usprawiedliwic przed reszta bo uwaza, ze tak powinien bo tak naprawde nie zalezy mu na tym zlocie. Tzn chetnie by pojechal ale nie chce wydawac pieniedzy na cos na czym mu nie zalezy. Tzn moze mu zalezy ale nie az tak zeby byl sklonny poswiecic temu cos z siebie.
Ja gdybym nie mial zrodla dochodu poszedl bym roznosic ulotki, rozwieszac plakaty, albo sprzatac do hipermarketu na 4 nocki. Sa wakacje wiec nie ma obowiazkow w postaci szkoly. Jest taka firma WorkService, ktora zalatwia prace tymczasowa w hipermarketach i ma siedzibe w 7 najwiekszych miastach polski. Takich agencji posrednictwa jest wiecej.
Ja mialem dzien po zlocie poprawke (ktora oblalem i wywalili mnie ze studiow - to szczera prawda, na szczescie wyjechalem do UK i tutaj dostalem sie na studia wic na zdrowie mi to wyszlo), procz tego mialem nicale 2 tygodnie do wyjazdu za granice (nie na tydzien tylko na 5 lat a moze i wiecej) do takiego wyjazdu trzeba sie przygotowac i NIE jest tani. Nexus przyjechal na zlot mimo, ze w niedziele wylatywal do szwecjii (opuscil nas na poczatku ostatniego dnia zlotu, zeby zdazyc na samolot), a ktos mi mowi ze 160 zl to problem!!!!!!!!!!! Albo, ze nie pasuje mu, ze nie ma kosztorysu i, ze beda czapki, a nie koszulki!!!!! NIE WSTYD WAM????? Mi by bylo na pewno.
Wlasnie teraz Agnieszka mi przerwala, ale na zdrowie mi to wyszlo bo wlasnie wymyslilem dobre porownanie. Jak ktos planuje wyjechac na wakacje to idzie do biura i widzi wycieczke (mlodis czyt. oboz). Wie, ze ona kosztuje 1000 zl, ale wyda ta kase. Dlaczego?? Bo chce ja na to wydac. I jesli tej kasy nie ma, to postara sie ja zdobyc bo mu zalezy. I nie napisze ''dla mnie 160 zl to jest problem'' tylko ''HALO HALO HALO HALO czekajcie robie co moge staram sie naprawde czekajcie dam znac zrobie wszystko zeby pojechac'' bo bedzie mu na tym zalezalo.
Duzo myslalem o zlocie w Sierakowie. I uswiadomilem sobie kilka rzeczy.
Przepraszam, ze sie znowu Ciebie uczepie, ale pasujesz mi na przyklad, Altom. Czy widzieliscie w ostatnim czasie jakis post od niej w sprawie zlotu?? Ja nie, a mimo to sie zjawila! Kirkor tez wplacil kase, ale zatrzymala go sila wyzsza w przed-dzien wyjazdu. Najbardziej puste sa te dzwony co glosno dzwonia.
121277 mam dla Ciebie w podsumowaniu kilka slow madrosci jako czlowiek z przemysleniami

.
NIE STARAJ SIE NIKOGO USZCZESLIWIAC NA SILE. ZLOTU NIE TRZEBA REKLAMOWAC JAK PROSZKU W TELEWIZJI. TRZEBA O NIM POWIEDZIEC TAK ZEBY WSZYSCY WIEDZIELI. A CI KTORZY NAPRAWDE CHCA PRZYJECHAC, KTORZY POPROSTU CHCA SPOTKAC SIE Z PRZYJACIOLMI I POROZMAWIAC - CI SIE ZJAWIA NA PEWNO. LEPSZY ZLOT W GRONIE 14 OSOB KTORE CHCIA NIZ 30 KTORE PRZYJECHALY BO DOSTANA PERM BANA OD KWIATKA. (tutaj to tylko przyklad) ZLOT JEST DLA KOGOS KOMU TAK BARDZO NA TYM ZALEZY JAK NA WYZEJ OPISANYM OBOZIE/WYCIECZCE. RESZTA NIECH SIEDZI W DOMU I ROBI CO CHCE!!!!!!
Nie starajcie sie odpowiadac na tego posta, probowac go negowac albo Bog wie co. Bo mnie i tak nie przekonacie, a reszta i tak ma swoje zdanie. Poprostu chcialem sie z wami podzielic moimi przemysleniami.
Jesli ktos napisze mi teraz posta o tesci ''to dlaczego ty nie przyjedziesz'' to sie rozplacze. Bo dla mnie przyjazd jest tak niemozliwy jak dla was byloby zaplacenie 1000 zl za 3 dni bedac 16-latkiem.
Pozdrawiam i milej zabawy na zlocie dla tych, ktorzy wiedza o co chodzi w bredniach, ktore tu napisalem i, ktorzy tez tak jak ja wiedza o co tak naprawde chodzi w zlotach!!!!
PA
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]