2. Wybrać odpowiedzialną osobę z Krakowa aby zajęła się organizacją (mogą być dwie osoby lub więcej) - wymaganie co do miejsca zamieszkania jest chyba oczywiste - proponuje aby był to Thomass,
Widze ze zostalem juz mianowany...
3. Spotkanie 3 lipca potraktować jako wstęp do większego zjazdu, może w sierpniu jak to wcześniej było mówione, lub też w późniejszym terminie,
To jest dobry pomysł, tylko ze to moglby byc przedzlot do zlotu w sierpniu bo caly lipiec mnie nie ma...
5. Osoby - takie jak rexus, EsaSol - które mają troszke kilometrów do przejechania i kłopoty z powrotami (uzależnienie od PKP lub PKS) mogłyby poczekać na sensownie zorganizowany zlot w późniejszym terminie. Oczywiście nie chcę Was zniechęcać do przyjazdu 3 lipca - wszyscy są mile widziani,
Pewnie ze bedą mile widziani! Nawet wskazane by było żeby sie pojawili!
6. 3 lipca spotkać się w niiewielim gronie, poznać się bliżej i niekoniecznie musi to być całonocny maraton: Śladami Zdzicha Pijaczyny.
Czy ktos tu mowi o mnie?

A tak na serio to racja, Zdzisiu był nie specjalnie towarzyskim człowiekiem.
7. Czas rozpoczęcia spotkania wybrać tak, aby Ci którzy pracują mogli spokojnie po pracy zdążyć, np o godzinie 17 (może być wcześniej lub później - kwestia dogadania się),
17 moze byc, najwyzej ktos dojdzie pozniej, mamy komorki...
8. Zakończenie np o 22:00, ponieważ po tej godzinie z dworca PKS zaczynają odjeżdżać ostatnie autobusy - każdy mógłby spokojnie wrócić jeżeli jest spoza Krakowa,
Sądze że powroty to będzie sprawa indywidualna
10. Można zacząć planować większy zlot i jak już ktoś wcześniej zauważył zrobić go w górach (Szczawnica-ok ale są też inne ciekawe miejsca),
Tego sie nie podejme, nie mam zadnych dojść do zalatwiania czegoś w górach.
Z racji tego ze przes ostatnie dni zaprawialem sie w robieniu turne po knajpach jestem troche nie na bierząco.
Czytając ostatnie posty czuje się w obowiązku dokonania pewnego podsumowania.
Przedzlot Małopolskich fanów StarGate w Krakowie
Data: 3 lipiec
Miejsce: Fisher PUB na grodzkiej, piwo po 5.50zł, fajny klimat, ogródek... juz mamy zarezerwowane miejsca (podziekowania dla marcinssdd
Czas trwania: 17.00 - do ostatniego fana. Czyli albo tak do 23.00 (wtedy sa ostatnie autobusy, pociagi, itp...) albo do rana, tylko pytanie kto wytrzyma
Miejsce zbiórki: Dworzec Główny PKP pod tablicą odjazdów w głównym budynku. godzina 17.00 (kto bedzie pozniej niech posle do mnie PM to dam moj nr komorki)
Lista chętnych:
stu procentowi:
1. Ja
2. phrazes
3. marcinssdd
4. Pito
5. 300Frayda (prawdopodobnie bedzie)
z poza krakowa:
6. EsaSol przyjedzie z kolezanką czyli +1
7.
rexus (koniec z koncem bedziesz?)bedzie jeszcze dwojka nie zrzeszonych na forum
8. Auditor
9. Flos
P.S. do Esy i rexusa, sprawdzcie czy poza autobusami i pociagami od was nie jadą jakieś busiki (Busy, mini Busy, jak zwal tak zwal) do Krakowa.
przydatne linki:
http://www.pkp.pl - rozklady pociagów
http://www.rozklady.com.pl/ - rozklady autobusów
P.S. 2
Prosze o PM wszystkich ktorzy beda! Nie wiem na kogo i ile bedziemy mieli czekac!
Użytkownik Thomass edytował ten post 01.07.2004 - |22:08|