Skocz do zawartości

Zdjęcie

Damages

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

#61 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 23.11.2012 - |13:44|

Od 10 grudnia Polsat będzie emitować 5 sezonu serialu "Układy"! Emisja serialu w nocy z poniedziałku na wtorek po 2 filmie, czyli około 1 w nocy. Premierowy odcinek 5 serii będzie o 1:15.
  • 0

#62 Kiara

Kiara

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 27.11.2012 - |16:22|

s05
Ostatni sezon i postanowiłam się pomęczyć. Zagrany dobrze plus kilka zaskakujących momentów, ale ogólnie słabo. Sprawa sądowa teoretycznie ciekawa i całkiem zmarnowana. Jak dla mnie chyba najsłabsza ze wszystkich sezonów - wynik rozprawy i losy bohaterów wcale mnie nie obchodziły. Wątki rodzinne nudne i wklejone ze względu na zamknięcie serialu. Nie pomogła niepewność związana ze sceną z ostatniego odcinka. Na koniec serialu można zaszaleć i byłam ciekawa co z tym zrobią. No cóż, streszczenie starcia Patty i Ellen pewnie da się znaleźć gdzieś w necie. Tzn. mnie się podobało, tylko nie wiem czy warto było tracić tyle czasu żeby poznać zakończenie.
Niby fajnie gdy inna stacja ratuje świetny serial i robi kontynuację, ale tym razem mogli sobie darować.
  • 0

#63 SirGalahad

SirGalahad

Kapral

• Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 27.11.2012 - |18:51|

Niby fajnie gdy inna stacja ratuje świetny serial i robi kontynuację, ale tym razem mogli sobie darować.

Tak trochę zbaczając z tematu Damages - ale czy takie ratowanie serialu przyniosło kiedyś coś dobrego? Mi przychodzą do głowy raczej takie przykłady, które świadczą o tym, że zazwyczaj wiąże się to z obniżeniem lotów produkcji. Czego Damages, jak rozumiem (i jak częściowo sam stwierdziłem po paru odcinkach 4 sezonu) jest najlepszym przykładem.
  • 0

#64 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 27.11.2012 - |20:06|

Heh, czwarty sezon miał tak obcięty budżet, że dałem sobie spokój po kilku odcinkach.

Z tym ratowaniem to zależy. Chuck został uratowany przez fanów, ale pomimo kilku dobrych odcinków w trzecim sezonie to można sobie dać spokój po drugim tak naprawdę.

Jericho zostało uratowane i moim zdaniem to było na +. Friday Night Lights zostało uratowane przez DirecTV tak samo jak Damages i też dalej świetnie się oglądało Futuramę dalej świetnie się ogląda. Family Guy z kolei stracił po przywróceniu.
  • 0

#65 SirGalahad

SirGalahad

Kapral

• Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 28.11.2012 - |01:23|

Nie widziałeś czwartego sezonu? To mnie zaskoczyłeś :) Bo wydawało mi się, że opisywałeś wcześniej swoje wrażenia po obejrzeniu całości.

O Chucku to lepiej w ogóle nie przypominać... Przez dwa sezony był jednym z moich ulubionych seriali. A później? Brak słów.

Jericho - zgoda. Tutaj fajnie domknęli historię. A reszty przez ciebie wymienionych seriali nie widziałem. Btw (żeby jeszcze bardziej zejść z tematu ;)), warto zabrać się za Friday Night Lights? Widziałem kiedyś pierwszy odcinek i zbytnio mi nie podszedł. Temat fajny, ale jakieś takie zbyt młodzieżowe (w złym tego słowa znaczeniu) to było.

Użytkownik SirGalahad edytował ten post 28.11.2012 - |01:24|

• 0

#66 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 28.11.2012 - |10:08|

Pomijając niedorzeczny drugi sezon to warto.

Widziałem do połowy s4 i na szybko przewinąłem finał tego sezonu więc może dlatego miałeś takie wrażenie.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych