Skocz do zawartości

Zdjęcie

Burn Notice

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#61 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 03.01.2012 - |21:28|

Muszę zgodzić się z Kiarą. W tym sezonie nie miałem już takiej przyjemności z seansów BN. Wymyślają coraz to bardziej nieprawdopodobne historie i jakoś nie czekałem z wielkim zaciekawieniem na ich rozwój. Jeśli dostanie 7 sezon, będzie to już masakryczne przeciąganie i odcinanie kuponów.

Użytkownik johnass edytował ten post 03.01.2012 - |21:29|

#62 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 25.04.2012 - |10:04|

Od 29 maja AXN będzie emitować PREMIEROWY 4 sezon serialu "Tożsamość szpiega"! Niestety godzina emisji pozostawia wiele do życzenia. Serial będziemy mogli oglądać we wtorki (właściwie to już w środy) o północy (00:00). Szkoda, bo czekałem na emisję serialu na AXN i liczyłem na bardziej przystępną godzinę.

A tak to wręcz 'zmuszają' do ściągania z seriali z internetu...
  • 0

#63 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 12.05.2013 - |11:56|

7 sezon będzie ostatnim. Jeszcze tyle mogę obejrzeć. ;)

#64 DevilDrom

DevilDrom

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 936 postów

Napisano 29.06.2013 - |09:19|

O dziwo 7 sezon idzie oglądać i to nawet bez przewijania, jak miało to miejsce od dłuższego czasu, zaszły znaczne zmiany i to raczej na plus, ale miejmy nadzieję, że to rzeczywiście ostatni sezon, bo wcześniej lub później akcja powróci do Miami i starej schematycznej formuły. Szkoda, że Mikuś tak szybko się ogolił, bo broda skutecznie maskowała jego idiotyczny uśmieszek... Na minus oczywiście niewielka ilość Fiony, szczególnie, że to najciekawsze postać, przynajmniej w mojej opinii, bo za Michaelem nigdy nie przepadałem...

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych