INFORMACJA TECHNICZNA PROSZĘ PRZECZYTAĆ
Napisano 13.07.2007 - |17:03|
a drugie to zmiana serwera albo lepsze zabezpieczenia.
Napisano 13.07.2007 - |18:10|
EDIT
Żeby było śmieszniej, nie mogę nawet uploadować Avatara.
Użytkownik Lucas_Alfa edytował ten post 13.07.2007 - |18:16|
- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.*
* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"
Napisano 13.07.2007 - |18:32|
Nikt nie może zapewne dlatego,że po każdym "ataku" psuciu forum wszystkie avatarki wsysała czarna dziura i chyba jest to na razie zablokowane.Żeby było śmieszniej, nie mogę nawet uploadować Avatara.
Mówi się trudno , poczekamy ..........
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 13.07.2007 - |19:06|
ale wedlug mnie powinni to scigan jak normalne przestepstwo informatyczne.
Napisano 13.07.2007 - |19:14|
W dyby na rynku wsadzić i dać każdemu worek ziemniaków żeby sobie w gościa porzucali.
- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.*
* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"
Napisano 13.07.2007 - |22:41|
Użytkownik michal_zxc edytował ten post 13.07.2007 - |22:42|
"Nie możesz kontrolować co się dokładnie zdarzy, jest tyle rzeczy do ogarnięcia, ale intencje pomagają obrać kierunek. Jeśli masz dobre intencje to masz większe szanse że wszystko skończy się dobrze" Trance Gemini - Andromeda
The Secret <- Polecam
Napisano 14.07.2007 - |08:53|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 14.07.2007 - |10:00|
Tak więc do forum mają dostęp tylko właściciel, admini, moderatorzy i nikt inny. Każdy inny uzyskując dostęp włamuje się
serio?:x :x a ja zawsze myślałem, że jako zwykły użytkownik mam dostęp do forum i robię to legalnie; ROTFL;
Lucas popracuj nad definicją "dostępu do forum";
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 14.07.2007 - |11:04|
bo ten, co sie wlamal, i tak nic nie naprawi, tylko sie cieszy, ze nas to wkurza;
im wiecej sie tutaj produkujecie i pokazujecie, ze was to rusza, tym bardziej kreci to hakerow i mobilizuje do dalszych atakow.
zrobic im nic wielkiego nie mozna,
- ktos tu chcial na policje donosic, ale, ale, powiedzialabym raczej: nie wywoluj wilka z lasu, bo jak mowi Pismo : "kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamien"... niektore tematy tego forum sa na tyle kontrowersyjne z punktu widzenia ustawy o ochronie praw autorskich, ze moze lepiej zostawmy policje w spokoju.
gdyby znalazl sie ktos, kto potrafilby :
a) zabezpieczyc forum Orion-Tokra przed tego typu atakami,
zrobic to samo atakujacym, co oni nam
- to by bylo chyba wszystko, co powinno zostac wykonane w tej sprawie.
i tyle
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 14.07.2007 - |12:43|
Napisano 14.07.2007 - |18:42|
Napisano 14.07.2007 - |18:55|
To wez napisz do nich list pochwalny + podziękowania . Jakoś niektórzy nie mogą sie dopatrzyć ile pracy Mirc z Grinchem wkładają za każdym razem aby postawić forum i portal s powrotem na nogi .Popatrzcie na to z tej strony - nie byli oni nastawieni na niszczenie.
Kicha jak kicha - był backup .Jakby chcieli skasowali bazę danych i by była kicha.
Zawsze trafi sie ktoś kto będzie potrafił przejść/ominąć zabezpieczenia . I wtedy nawet najlepsze zabezpieczenia nie pomogą .Taki włam powinien być ostrzeżeniem dla administracji, że powinna bardziej skupić się na bezpieczeństwie Forum, bo zawsze może się trafić grupa która się "pieprzyć" nie będzie i wykasuje wszystko jak leci.
Słowo do tych co nas odwiedzili - jedne z was ostatnio był wielce zdziwiony ze byłą na was taka nagonka i tyle złych słów - to tylko wasza wina . nikogo więcej . I nie dziwcie sie , ze to powiem , w................. z naszej piaskownicy , bo w.......... jak dorwę .
Słowo do użytkowników - tą optymistyczna myślą zamykam dyskusje .
Napisano 15.07.2007 - |20:02|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych