Skocz do zawartości

Zdjęcie

Entourage

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#61 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 11.08.2009 - |22:07|

Jestem właśnie po s2 i powiem że całkiem całkiem, zwłaszcza po takim sobie s1.

Ktoś wyżej napisał że jest to lepsze od Californication - to musiało być bardzo mocne uderzenie w głowę.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#62 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 12.08.2009 - |09:45|

@Up

Są gusta i gusta <_< Po s3 nie miałem wątpliwości że Entourage jest lepsze.
  • 0

#63 Asturas

Asturas

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 95 postów
  • MiastoRovaniemi

Napisano 12.08.2009 - |13:16|

Dla mnie Entourage jest jednym z najlepszych seriali jakie kiedykolwiek widziałem. A Californication... po prostu jest.
De gustibus non est disputandum ;)

Mnie sezon 6 bardzo się podoba. Wydaje mi się, że to bardzo dobrze, że chwilowo Vince'a jest mniej. 5 sezonów było o nim. Teraz jest troszkę więcej o innych. Wierzę, że lada chwila serial wroci na swoje tory. I czekam na więcej szaleństw mojej ulubionej postaci, czyli Ariego Golda :D
  • 0
Najlepszy serial? Chyba nie da się udzielić odpowiedzi.
-------
Mój blog
z33k.com

#64 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 12.08.2009 - |23:04|

Właśnie przebrnołem przez 5 sezon i nadal trzymam się zdania, że Entourage to jeden z najlepszych seriali jakiekolwiek widziałem, bo jego nie tylko się ogląda, to jest coś więcej. Naprawdę świetna scena końcowa w finale s5. Jak wróce z wakacji zabieram się za s6. Cieszę się że seriale znowu obejmie klimaty sławy i pieniędzy bo im s2 i s3 były lepsze pod tym kątem. W s4 i s5 brakło mi tej świetnej gestykulacji Ariego, ale tak czy siak jego sceny z Loydem są najlepsze. Widać że nasz chińczyk się zaczyna uczyć od Ariego języka. Jestem bardzo pozytywnie nastawiony na 6 sezon i czekam na 7. Z tym że nie będę mógł już tego obejrzeć maratonem co mnie martwi.
  • 0

#65 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 16.08.2009 - |01:55|

s3 świetny ujmując to najzwięźlej.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox

#66 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 16.08.2009 - |20:02|

Jestem po 5 odcinkach s6 i nie wiem co mam powiedzieć. Po 5 świetnych sezonach, dostaliśmy hmmm, no właśnie? miałem nadzieję że akcja skupi się nowym filmie Vinca, Turtle nareszcie skończy z Jamie i wróci do świetnych akcji do spółki z Dramą, a Ari? Kiedy czuwał nad karierą Vinca był wybitnie śmieszny, a teraz? Jego problemy rodzinne, rozterki z żona i nowym przyjacielem ;o do tego wszystkiego jego fenomenalne akcje z Loydem, gdzie one się podziały? Pomijając akcję na polu golfowym co było pierwszorzędne :P Gdzie się podziały imprezy, piękne kobiety, niesamowite dialogi. Zobaczymy co pokażą dalej, narazie brakuje mi tego klimatu z poprzednich sezonów, a myślałem że zrobią coś na miare s3 jak po Aquamanie.
  • 0

#67 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 16.08.2009 - |20:31|

s4 słabszy ale i tak bardzo dobry. Lecę teraz z s5.
  • 0

#68 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 17.08.2009 - |13:48|

Echhh...cos slabo slabo , Ari strasznie spokojny i kulturalny w porownaniu do poprzednich sezonow.Cala ta historia z E! i jego dziewczyna bezcelowa jak narazie , jezeli porzuca ten watek i nie bedzie zadnych powiklan wynikajacych z ich 2-3 odcinkowego romansu to bede naprawde zawiedzony.I do tego Drama , strasznie powsciagliwy , daje sobia pomiatac na lewo i prawo.Jedyny fajny fragment to..hmm..drama calujacy sie z dziewczyna turtla.Slabo slabo entourage , ale nadal trzymam kciuki.

Użytkownik Dellirium edytował ten post 17.08.2009 - |13:50|

• 0

#69 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 19.08.2009 - |12:30|

Pierwszy sezon podobał mi się średnio i trochę minęło zanim obejrzałem następne ale im dalej tym lepiej.

Ostatni odcinek całkiem dobry, fajnie że pojawił się S. Nash (mój ulubiony PG obok Rondo). Ari faktycznie w tym sezonie trochę spokojniejszy, ale pokazał co potrafi kiedy wezwał "biurowych kochanków" do siebie na rozmowę.
  • 0

#70 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 19.08.2009 - |15:34|

Bardzooo słaby sezon jak na serial tej klasy. Nie podoba mi się nowe oblicze Turtle, brak tych niesamowitych imprez czy wątków związanych z nową produkcją jak to było za czasów Aquamana. Ari też jakiś nie swój. Było jakieś cięcie funduszy btw?
  • 0

#71 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 24.08.2009 - |10:51|

Dzisiejszy odcinek chyba najlepszy z tego sezonu, ale i tak w porównaniu do poprzednich słabiutko. Twórcy nie mają już pomysłów na postacie można sobie szczerze powiedzieć. Ari, to nie Ari, tak to można w skrócie opisać, jego przesyłka dla E w tym odcinku mnie rozśmieszyła, ale słabo, słabo w tym sezonie. Turtle nudy, Drama średnio, zobaczymy co się będzie dziać na planie. Brak love story E i od razu lepiej, a i wątek w nowej pracy miły dla oka był, Bob Saget powrócił :P.

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 24.08.2009 - |10:51|

• 0

#72 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 24.08.2009 - |16:52|

Na początku wydawało mi się, że przesunięcie Vince'a na boczny tor to dobry pomysł, jednak gołym okiem widać, że na pozostałe postacie pomysłu też nie ma. Gdzie na przykład te wyzwania, które miał Loydowi wymyślać Ari? Słabiutko, szkoda.
  • 0

#73 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 24.08.2009 - |17:18|

No tak , slabiutko slabiuutko , ale licze zie sie rozkreci 7/10.
  • 0

#74 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 24.08.2009 - |18:20|

Mi się bardzo 4x07 podobał. Mało Ariego i mało Loyda na minus, ale za to jak się pojawili to w fenomenalnym stylu, przesyłka Ariego do E. czy bulwersacja Loyda jak dostał paczke od E. hehe ładnie, wkońcu jakiś śmieszny akcent. Nowa praca E. wygląda również bardzo interesująco, o wiele lepszy wątek niż te miłosne. Szkoda naprawdę że nie mają pomysłu na Vinca, jakiś nowy film i wszystko co z nim związane, chociaż coś z nim kręcą, tyle dobrze, miły akcent również ze starym dobrym Turtle. 8/10 teraz już mam nadzieję tylko do przodu.
  • 0

#75 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 25.08.2009 - |18:34|

Odcinek średni, poprzedni podobał mi się bardziej.

Poza tym w tym sezonie brak mi jakiegoś wątku przewodniego dla Vinca, tak jak w poprzednich (Aquaman, Madelien, problemy ze znalezieniem pracy). Na razie scenarzyści skupili się bardziej na Dramie i E. Szkoda że nie pociągnęli wątku Vinca i jego koleżanki z NY, ponieważ w sumie to Vinc do tej pory nie był pokazany w dłuższym związku (poza wątkiem z Mandy ale to trochę co innego), a to była by lekka odmiana i pokazanie Vinca z innej strony.
  • 0

#76 Asturas

Asturas

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 95 postów
  • MiastoRovaniemi

Napisano 25.08.2009 - |20:27|

Dla mnie rewelacja. Nie potrafię się do czegoś przyczepić. Może i twórcy zmienili lekko koncepcję, ale mnie pasuje. Czekam na kolejny odcinek mojego ulubionego, spośród obecnie emitowanych, serialu :)
  • 0
Najlepszy serial? Chyba nie da się udzielić odpowiedzi.
-------
Mój blog
z33k.com

#77 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 28.08.2009 - |18:26|

Własnie oglądam Entourage po raz drugi jestem w połowie 3 sezonu. Musze przyznać że mimo że oglądam to drugi raz serial cały czas mnie zaskakuje, a niektóre odcinki to poprostu perełki, jak np. 3x02, w tym odcinku Ari był fenomenalny, nie było lepszego odcinka w tym serialu.
  • 0

#78 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 28.08.2009 - |18:29|

A ja z ciekawości mam takie pytanko czy ktoś z Was oglądał wydanie dvd Entourage sezony 1-3 (bo te mają polskie napisy) ? Chodzi mi napisy czyli o poziom tłumaczenia jak to wygląda ?

Użytkownik biku1 edytował ten post 28.08.2009 - |18:29|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#79 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 28.08.2009 - |18:42|

Mam s01 na dvd i tłumaczenie z tego co pamiętam (oglądałem go dość dawno) było w miarę dobre, z tego co pamiętam to chyba coś spaprali w tłumaczenie tego co chyba 1 albo 2 odcinku turtele mówi o aktorach i ich wielkich głowach. W każdym razie jakieś drobne błędy były.
  • 0

#80 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 28.08.2009 - |18:51|

A ja z ciekawości mam takie pytanko czy ktoś z Was oglądał wydanie dvd Entourage sezony 1-3 (bo te mają polskie napisy) ? Chodzi mi napisy czyli o poziom tłumaczenia jak to wygląda ?

Z tego, co pamiętam napisy ogólnie do sezonów 1 i 2 były niezłe, ale jednak najlepiej mi się oglądało do 3 sezonu z napisami Yungara, perfekto napisy. Późniejsze napisy Koniu734 też bardzo dobre.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych